Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Ascultă două noi piese Florence and the Machine, "Moderation" şi "Haunted House" - AUDIO

Florence and the Machine continuă lansările de piese, chiar şi după un LP nou apărut în 2018. De această dată avem ocazia să savurăm noile melodii "Haunted House" şi "Moderation", care nu dezamăgesc. Le puteţi asculta pe ambele în cadrul articolului.
Single Florence and the Machine Moderation

Single Florence and the Machine Moderation (foto: Florence and the Machine)

După LP-ul "High as Hope" lansat în 2018, Florence Welch şi colegii săi revin cu două single-uri care au fost auzite live în ultima vreme. "Moderation" începe cu o percuţie curajoasă şi o Florence Welch pusă pe şotii, gata să scoată la iveală spiritul de muzical "Chicago" din ascultători. Pianul este arma secretă a acestei piese, care se va regăsi pe multe playlisturi de jogging, făcut curăţenie prin casă şi în general de activităţi care necesită un boost de energie.

Între sample-uri de clap, percuţie, pian şi vocea lui Florence, piesa va deveni de bază în viitoarele acte live ale trupei la care publicul conttribuie. Schimbăm registrul radical cu "Haunted House", care are un aer de piesă pe care o cântă de obicei Lana del Rey. Este un track cântat din vârful buzelor, cu triluri duse peste pajişti verzi şi amintiri evocate de silabele prelungite de Florence.

Pianul este prezent, dar mai degrabă picurând note decât apăsând un ritm de dans. Avem şi un backing vocal care dă un aer dramatic acestei creaţii muzicale. Rezultatul este ceva mai întunecat, iar versurile sunt despre auto explorare şi scheletele din dulap. Pentru noile piese Florence and the Machine a colaborat cu producătorii James Ford şi Matthew David Siskin. Formaţia se află în mijlocul unui turneu australian, iar în primăvară începe concertele în Europa.

Muzicienii sunt de asemenea aşteptaţi la celebrul Governors Ball în New York pe 1 iunie. După albumul lansat anul trecut, Florence şi compania au realizat un cover după "Cornflake Girl" de la Tori Amos, ca parte a proiectului Spotify Singles. "High As Hope" a fost un album special pentru Florence Welch, care a produs o bună parte din material împreună cu Emile Haynie.

Florence and the Machine va susţine primul concert în România în acest an. Trupa va fi headliner la Electric Castle 2019, festival care va avea loc între 17 şi 21 iulie 2019. Pe scenă mai urcă Thirty Seconds to Mars, Metric, Bring Me the Horizon, The Vaccines şi Kronos Quartet.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cum a reacționat Lady Gaga când a aflat că e nominalizată la Oscar

Lady Gaga a fost extrem de bucuroasă la aflarea veștii că a fost nominalizată la Oscar. Deși nu a urmărit...

Închide