Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO

Ascultă colaborarea dintre Lauv și Troye Sivan, "i'm so tired"

Două dintre cele mai iubite voci din noua generație pop, Lauv și Troye Sivan se întâlnesc datorită unei piese împotriva iubirii, "i'm so tired". Mai multe detalii despre colaborarea celor doi puteți afla din articol.

În noul single, Troye Sivan și Lauv fac referire la piesa Coldplay, "Hurts Like Heaven", și "Buzzcut Season", a lui Lorde. Aceștia au fost dezamăgiți în relații și refuză să se mai îndrăgostească.

Lauv a lansat la sfârșitul anului 2018 "There's No Way" o melodie în colaborare cu Julia Michaels, care a adunat aproape 18 milioane de vizualizări. Piesa care l-a adus în inimile adolescenților de pretutindeni este I Like Me Better, inspirată de o poveste de dragoste din viața muzicianului.

Tot în 2017, Lauv a plecat în turneu cu Ed Sheeran și a cântat în deschiderea show-urilor din Asia.

În luna ianuarie, Troye Sivan a lansat melodia Lucky Strike, single extras de pe cel mai recent album al artistului, "Bloom". Materialul discografic a fost apreciat de către critici precum Rolling Stone, USA Today, Billboard, TIME și The Guardian ca fiind unul din cele mai bune albume ale anului 2018. “Bloom” este al doilea material discografic din cariera lui Troye Sivan. A ajuns pe locul 3 în Australia și pe locul 4 în topul Billboard 200.

Single-ul "My My My" este cel de-al doilea number 1 al artistului din Billboard Dance Club Songs. Deși piesele de pe album sunt de o natură foarte personală, ele reușesc să surprindă o serie de experiențe general valabile, universale, parte din procesul de maturizare. Un proces în care înveți din greșeli și din iubirile trecute, în care experimentezi momentul unei noi iubiri care te inspiră să te autodepășești.

Citește mai multe despre LauvTroye Sivan
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans Grand Concert, primul concert la Arenele Romane

Denis Roabeș, artistul din spatele proiectului The Motans se pregătește pentru evenimentul “The Motans Grand Concert” care va avea loc...

Închide