Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019

Alicia Keys va prezenta gala premiilor Grammy 2019, preluând ștafeta de la realizatorul ”The Late Late Show”, James Corden. Cea de-a 61-a ediție a prestigiosului eveniment va avea loc pe 10 februarie.

Publicat

pe

Alicia Keys
Alicia Keys │ FOTO: www.facebook.com

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019 din februarie. Va fi pentru prima oară după mai bine de un deceniu când o femeie va prelua acest rol, în ultimii ani evenimentul fiind prezentat de James Corden (ultimii doi ani) și LL Cool J (ultimii cinci ani). În perioada 2006 - 2011, gala nu a avut prezentator, în 2005 fiind găzduit de Queen Latifah.

Câștigătoare a 15 premii Grammy, Alicia Keys a fost prezentă pe scena acestei gale de nenumărate ori. În 2002, artista a fost recompensată cu 5 trofee, inclusiv pentru Cel Mai Bun Artist Nou și Piesa Anului, pentru piesa "Fallin'.". În același an a susținut și prima sa prestație pe scena de la Grammy, interpretând un medley al pieselor "Fallin'" și "A Woman's Worth".

Alicia a revenit la gala Grammy și în 2005, 2008 și 2013, fie pentru a accepta noi trofee, fie ca invitat muzical. Întregul ei parcurs este rezumat într-un clip de prezentare a evoluției artistei, realizat de organizatorii Grammy.

VIDEO: Alicia Keys la gala premiilor Grammy - Momente cheie

Alicia Keys și-a anunțat fanii că va prezenta prestigioasa gala printr-un clip de aproape 10 minute. În acest video, o vedem pe artistă vorbind la telefon cu cineva care îi spune despre această ofertă, specificând:

"Va fi un spectacol atât de interesant în acest an datorită tuturor artistelor care vor fi prezente la eveniment."

Alicia Keys anunță că va prezenta gala Grammy

Drake și Kendrick Lamar au anul acesta cele mai multe nominalizări, fiind urmați de Brandi Carlile, Janelle Monáe, Cardi B, H.E.R. și Kacey Musgraves, care vor vor concura cu toții pentru pentru cel mai râvnit trofeu - Albumul Anului.

Cea de-a 61-a ediție a galei de decernare a premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie și va fi transmisă în direct de CBS. Organizatorii nu au anunțat încă niciun artist de pe lista performerilor.

PUBLICITATE
Comentează

Premii muzicale

Whitney Houston a fost introdusă în Rock And Roll Hall Of Fame de către Alicia Keys: "Nu mai e nimeni ca ea și nu va mai fi niciodată"

Whitney Houston a fost inclusă pe 7 noiembrie în Rock And Roll Hall Of Fame. Distincția a fost acceptată de mama și de cumnata artistei, Alicia Keys ținând un discurs emoționant în memoria regretatei dive pop, cu care a avut onoarea de a lucra la ultimul ei album, "I Look To You".

Publicat

pe

Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”
Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You” │ FOTO: Captură YouTube

La 35 de ani de la apariția primului ei album, Whitney Houston a intrat in Rock And Roll Hall Of Fame. Distincția i-a fost acordată post-mortem, în cadrul unei ceremonii virtuale, desfășurate pe 7 noiembrie. În aceeași seară au fost introduse în Hall Of Fame și trupele Nine Inch Nails și Depeche Mode.

Alicia Keys a fost cea care a ținut discursul de dinaintea acordării distincției. Artista a vorbit la superlativ despre talentul și cariera lui Whitney, mărturisind că a crescut cu muzica ei, dorindu-și să poată cânta la fel ca ea.

"Whitney Houston a fost una singură. Nu mai e nimeni ca ea și nu va mai fi niciodată", a spus Alicia Keys în discursul ei.

Alicia a avut ocazia de a colabora cu Whitney, această experiență apropiindu-le foarte mult.

"Știm cu toții că muzica ei va rămâne cu noi pentru totdeauna"

"Eram spirite înrudite, am devenit surori imediat. Am lucrat împreună la piesa "Million Dollar Bill", o compoziție pe care am scris-o pentru albumul ei, "I Look To You". Am râs atât de mult împreună, încât am crezut că nu o să reușim să terminăm piesa. Ne spuneam una alteia Mima și prețuiesc fiecare moment pe care l-am putut petrece alături de ea, în compania sa, iubind-o.

Știm cu toții ce cântăreață miraculoasă a fost Whitney - poate cea mai mare voce a timpurilor noastre. Știm cu toții că succesul ei fără precedent a ridicat femeile de culoare pe cel mai înalt piedestal al industriei muzicale. Știm cu toții că muzica ei va rămâne cu noi pentru totdeauna. Acea muzică, acea voce de neuitat, acestea sunt ultimele ei daruri pentru noi, iar acum va fi una dintre cele mai luminoase stele care strălucesc în Rock & Roll Hall of Fame. Felicitări, Mima! Ne e dor de tine."

Distincția a fost acceptată de mama artistei, Cissy Houston, și cumnata lui Whitney, Pat.

"Sunt extrem de mândră că Whitney a fost inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame. Și-a dorit să fie cineva, nu oricine. A muncit mult pentru asta. (...)

Mă bucur că a făcut ceea ce trebuia să facă. Ce pot să mai spun? Dacă vorbesc prea mult, o să încep să plâng. Și nu vreau să plâng. Așa că vă mulțumesc", a declarat Cissy Houston, mama regretatei artiste.

VIDEO: Pat și Cissy Houston vorbesc despre Whitney

Whitney Houston s-a stins din viață în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Un film biografic despre viața sa va fi lansat în 2022.

Recent, un videoclip al artistei, lansat în anii '90, a depășit pragul de un miliard de vizualizări.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE