Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019

Alicia Keys va prezenta gala premiilor Grammy 2019, preluând ștafeta de la realizatorul ”The Late Late Show”, James Corden. Cea de-a 61-a ediție a prestigiosului eveniment va avea loc pe 10 februarie.
Alicia Keys

Alicia Keys

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019 din februarie. Va fi pentru prima oară după mai bine de un deceniu când o femeie va prelua acest rol, în ultimii ani evenimentul fiind prezentat de James Corden (ultimii doi ani) și LL Cool J (ultimii cinci ani). În perioada 2006 - 2011, gala nu a avut prezentator, în 2005 fiind găzduit de Queen Latifah.

Câștigătoare a 15 premii Grammy, Alicia Keys a fost prezentă pe scena acestei gale de nenumărate ori. În 2002, artista a fost recompensată cu 5 trofee, inclusiv pentru Cel Mai Bun Artist Nou și Piesa Anului, pentru piesa "Fallin'.". În același an a susținut și prima sa prestație pe scena de la Grammy, interpretând un medley al pieselor "Fallin'" și "A Woman's Worth".

Alicia a revenit la gala Grammy și în 2005, 2008 și 2013, fie pentru a accepta noi trofee, fie ca invitat muzical. Întregul ei parcurs este rezumat într-un clip de prezentare a evoluției artistei, realizat de organizatorii Grammy.

VIDEO: Alicia Keys la gala premiilor Grammy - Momente cheie

Alicia Keys și-a anunțat fanii că va prezenta prestigioasa gala printr-un clip de aproape 10 minute. În acest video, o vedem pe artistă vorbind la telefon cu cineva care îi spune despre această ofertă, specificând:

"Va fi un spectacol atât de interesant în acest an datorită tuturor artistelor care vor fi prezente la eveniment."

Alicia Keys anunță că va prezenta gala Grammy

Drake și Kendrick Lamar au anul acesta cele mai multe nominalizări, fiind urmați de Brandi Carlile, Janelle Monáe, Cardi B, H.E.R. și Kacey Musgraves, care vor vor concura cu toții pentru pentru cel mai râvnit trofeu - Albumul Anului.

Cea de-a 61-a ediție a galei de decernare a premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie și va fi transmisă în direct de CBS. Organizatorii nu au anunțat încă niciun artist de pe lista performerilor.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru falsă publicitate și invadarea vieții sale private, susținând că...

Închide