Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019

Alicia Keys va prezenta gala premiilor Grammy 2019, preluând ștafeta de la realizatorul ”The Late Late Show”, James Corden. Cea de-a 61-a ediție a prestigiosului eveniment va avea loc pe 10 februarie.
Alicia Keys

Alicia Keys

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019 din februarie. Va fi pentru prima oară după mai bine de un deceniu când o femeie va prelua acest rol, în ultimii ani evenimentul fiind prezentat de James Corden (ultimii doi ani) și LL Cool J (ultimii cinci ani). În perioada 2006 - 2011, gala nu a avut prezentator, în 2005 fiind găzduit de Queen Latifah.

Câștigătoare a 15 premii Grammy, Alicia Keys a fost prezentă pe scena acestei gale de nenumărate ori. În 2002, artista a fost recompensată cu 5 trofee, inclusiv pentru Cel Mai Bun Artist Nou și Piesa Anului, pentru piesa "Fallin'.". În același an a susținut și prima sa prestație pe scena de la Grammy, interpretând un medley al pieselor "Fallin'" și "A Woman's Worth".

Alicia a revenit la gala Grammy și în 2005, 2008 și 2013, fie pentru a accepta noi trofee, fie ca invitat muzical. Întregul ei parcurs este rezumat într-un clip de prezentare a evoluției artistei, realizat de organizatorii Grammy.

VIDEO: Alicia Keys la gala premiilor Grammy - Momente cheie

Alicia Keys și-a anunțat fanii că va prezenta prestigioasa gala printr-un clip de aproape 10 minute. În acest video, o vedem pe artistă vorbind la telefon cu cineva care îi spune despre această ofertă, specificând:

"Va fi un spectacol atât de interesant în acest an datorită tuturor artistelor care vor fi prezente la eveniment."

Alicia Keys anunță că va prezenta gala Grammy

Drake și Kendrick Lamar au anul acesta cele mai multe nominalizări, fiind urmați de Brandi Carlile, Janelle Monáe, Cardi B, H.E.R. și Kacey Musgraves, care vor vor concura cu toții pentru pentru cel mai râvnit trofeu - Albumul Anului.

Cea de-a 61-a ediție a galei de decernare a premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie și va fi transmisă în direct de CBS. Organizatorii nu au anunțat încă niciun artist de pe lista performerilor.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru falsă publicitate și invadarea vieții sale private, susținând că...

Închide