Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019

Alicia Keys va prezenta gala premiilor Grammy 2019, preluând ștafeta de la realizatorul ”The Late Late Show”, James Corden. Cea de-a 61-a ediție a prestigiosului eveniment va avea loc pe 10 februarie.
Alicia Keys

Alicia Keys

Alicia Keys va găzdui gala premiilor Grammy 2019 din februarie. Va fi pentru prima oară după mai bine de un deceniu când o femeie va prelua acest rol, în ultimii ani evenimentul fiind prezentat de James Corden (ultimii doi ani) și LL Cool J (ultimii cinci ani). În perioada 2006 - 2011, gala nu a avut prezentator, în 2005 fiind găzduit de Queen Latifah.

Câștigătoare a 15 premii Grammy, Alicia Keys a fost prezentă pe scena acestei gale de nenumărate ori. În 2002, artista a fost recompensată cu 5 trofee, inclusiv pentru Cel Mai Bun Artist Nou și Piesa Anului, pentru piesa "Fallin'.". În același an a susținut și prima sa prestație pe scena de la Grammy, interpretând un medley al pieselor "Fallin'" și "A Woman's Worth".

Alicia a revenit la gala Grammy și în 2005, 2008 și 2013, fie pentru a accepta noi trofee, fie ca invitat muzical. Întregul ei parcurs este rezumat într-un clip de prezentare a evoluției artistei, realizat de organizatorii Grammy.

VIDEO: Alicia Keys la gala premiilor Grammy - Momente cheie

Alicia Keys și-a anunțat fanii că va prezenta prestigioasa gala printr-un clip de aproape 10 minute. În acest video, o vedem pe artistă vorbind la telefon cu cineva care îi spune despre această ofertă, specificând:

"Va fi un spectacol atât de interesant în acest an datorită tuturor artistelor care vor fi prezente la eveniment."

Alicia Keys anunță că va prezenta gala Grammy

Drake și Kendrick Lamar au anul acesta cele mai multe nominalizări, fiind urmați de Brandi Carlile, Janelle Monáe, Cardi B, H.E.R. și Kacey Musgraves, care vor vor concura cu toții pentru pentru cel mai râvnit trofeu - Albumul Anului.

Cea de-a 61-a ediție a galei de decernare a premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie și va fi transmisă în direct de CBS. Organizatorii nu au anunțat încă niciun artist de pe lista performerilor.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei

Rihanna îl dă în judecată pe tatăl ei, Ronald Fenty, pentru falsă publicitate și invadarea vieții sale private, susținând că...

Închide