Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

5GANG susține cel mai mare concert la Arenele Romane

5GANG va susține un concert la Arenele Romane pe 1 iunie 2019, de la ora 19:00. Evenimentul este considerat cel mai mare concert susținut până acum de trupă și promite fanilor mult hype, multă energie, multă muzică trap și mult "SOS".
5GANG

5GANG (foto: PR)

5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de tinerii cool care au devenit vocea unei generații au ocupat prima poziție în YouTube Trending și au intrat rapid în topurile locale ale magazinelor digitale.

După ce la finalul anului trecut au făcut parte din Turneul Vloggerilor, un eveniment care i-a purtat în cele mai mari orașe ale țării, anul acesta 5GANG va susține cel mai mare concert de până acum.

Evenimentul va marca cea mai mare întâlnire a adolescenților cu trupa lor preferată și hit-urile acesteia, alături de momente unice, pregătite special pentru comunitatea de fani.

"Acesta e probabil cel mai mare lucru la care lucrăm și sunt super fericit și mândru să îl anunț în sfârșit. De Ziua Copilului ne vedem la Arenele Romane să spargem boxele. O să fie multă energie, mult hype, mult SOS. Sunteți pregătiți?”, a anunțat Selly pe rețelele sale sociale.

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmărit vlogger din România. Alături de Diana Condurache, Gami, Pain și Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. În doar un an de existență, cei cinci au reușit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunității YouTube din România, prin versuri în care adolescenții se pot identifica foarte ușor și o energie aparte atât a muzicii, cât și a vlogurilor.

Pe numele său real Andrei Șelaru, Selly a început să posteze vlog-uri din 2012. Clipurile sale au devenit populare, ajungând la câteva milioane de vizualizări. În decembrie 2015 a realizat și primul scurtmetraj numit "Crăciun Alternativ". O altă realizare care i-a adus tânărului și mai multă notorietatea a fost înființarea grupului 5GANG, alături de alți patru vloggeri cu care împarte aceeași mentalitate.

La finalul anului trecut, 5GANG a lansat piesa "SOS", un real succes încă de la lansare. În mai puțin de 24 de ore piesa a acumulat 1 milion de vizualizări în timp real. Mai mult decât atât, piesa s-a lăudat și cu o premieră: a fost imediat #1 în Trending YouTube, în vreme ce teaser-ul ei, lansat cu două zile înainte, a fost #2 în top trending. Piesa are în prezent peste 12 milioane de vizualizări.

Prețuri bilete concert 5GANG la Arenele Romane:

Earlybird:

  • Categoria A (cu loc pe scaun în sectorele K și E; primiți gratuit poster color, brățară textilă cu artiștii și acces în locație cu 30 de minute mai devreme) - 99 lei
  • Categoria B (fără loc, în fața scenei; primiși cadou brățară textilă cu artiștii) - 79 lei
  • Categoria C (în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în restul de sectoare mai putin K și E) - 49 lei

Presale:

  • Categoria A (cu loc pe scaun în sectorele K și E; primiți gratuit poster color, brățară textilă cu artiștii și acces în locație cu 30 de minute mai devreme) - 119 lei
  • Categoria B (fără loc, în fața scenei; primiși cadou brățară textilă cu artiștii) - 89 lei
  • Categoria C (în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în restul de sectoare mai putin K și E) - 59 lei

La intrare:

  • Categoria A (cu loc pe scaun în sectorele K și E; primiți gratuit poster color, brățară textilă cu artiștii și acces în locație cu 30 de minute mai devreme) - 140 lei
  • Categoria B (fără loc, în fața scenei; primiși cadou brățară textilă cu artiștii) - 120 lei
  • Categoria C (în spatele categoriei B, fără loc sau cu loc în restul de sectoare mai putin K și E) - 80 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre 5GANG
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UNIQDAY Festival, un nou festival în capitală

UNIQDAY Festival, povestea care va transforma Bucureștiul în capitala festivalurilor muzicale, va aduce în vara anului 2019 artiști legendari ai...

Închide