Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2018: Live-urile de Ziua Națională ne aduc alți patru semifinaliști

Citește rezumatul celei de-a doua seri de live-uri de la Vocea României 2018. Dora Gaitanovici, Romanița Fricosu, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt semifinaliștii votați de public pe 1 decembrie.

Publicat

pe

Cei patru semifinaliști din al doilea live Vocea României 2018
Cei patru semifinaliști din al doilea live Vocea României 2018

Cel de-al doilea episod live din sezonul al optulea de la Vocea României a început cu interpretarea inmnului național, fiind vorba de un program exclusiv românesc. Cei opt concurenți au fost susținuti și de cei patru antrenori, în spatele cărora a fost desfășurat un drapel uriaș cu numărul 100 aplicat.

Din prima seară, cunoșteam deja 4 semifinaliști: Vitalie Maciunschi (Smiley), Alexa Dragu (Irina), Alma Boiangiu (Tudor Chirilă) și Renate Grad (Andra). Cu toții luptă pentru afirmare pe plan național și pentru premiul în valoare de 100.000 de Euro.

Regulamentul se păstrează: participă câte doi concurenți din fiecare echipă, iar publicul va decide care dintre ei va merge în semifinale. Votul demarează înaintea interpretărilor, fiind așadar luate în calcul evoluțiile concurenților și afinitatea telespectatorilor, nu doar interpretarea serii.

Echipa Irina: Alina Statie - Dora Gaitanovici

Prima echipă intrată pe scenă a fost cea a Irinei Rimes, formată din Alina Statie și Dora Gaitanovici.

"Hora din Moldova" a fost piesa selectată pentru Alina. A beneficiat de o coregrafie cu 5 dansatoare în costume populare.

După interpretare, Tudor Chirilă ar fi vrut să-și sune un prieten, neconsiderându-se un specialist în adaptările folclorice. "Cred că ai calități vocale foarte bune", i-a spus el Alinei. Andra a adăugat: "Alina cântă foarte bine muzică populară, încă din blinduri ne-a arătat acest lucru". Ea o urmărise pe Alina într-un karaoke în care a cântat atât populară, cât și rock.

Smiley, specialistul în voie bună, i-a mulțumit Irinei pentru hora adusă în playlist: "Foarte bine i-a sunat vocea... Mi-ar fi plăcut să te văd mișcându-te mai mult. Partea cea mai grea - începutul cu inflexiunile acelea - ai dus-o foarte bine."


Irina Rimes i-a mulțumit Alinei pentru interpretare, apreciind că a făcut-o cu multă plăcere.

Gheața fiind spartă, a urmat Dora Gaitanovici. "Dora este un copil minune, ce radiază în muzică (...) Cred că este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut până în momentul acesta", spunea Irina Rimes despre cea de-a doua concurentă a sa.

I-a ales melodia "Când s-o împărțit norocul" (Ducu Bertzi), considerând că o piesă profundă îi va evidenția partea ei creativă. Cântecul a avut parte de o orchestrație diferită, mai rock, iar Dora s-a și acompaniat la pian. Spunea că de câte ori cântă această piesă i se pune un nod în gât. Acest lucru s-a simțit prin emoția pură transmisă.

Smiley a felicitat-o, dar nu a fost foarte încântat de adaptarea piesei:

"Ești una dintre cele mai bune voci din concurs, ai o interpretare foarte sigură, ai voce foarte bună. Mi-aș fi dorit să aud mai mult din piesa originală. Ai împrumutat foarte mult din stilul Irinei, i-am recunoscut inflexiunile, stilul ei. Aplauze pentru Ducu Bertzi pentru piesa asta minunată, dar din păcate înafară de versuri n-ați mai păstrat mare lucru".

"Dora este una dintre cele mai frumoase voci, motiv pentru care ai toată aprecierea mea", a adăugat Andra, păstrându-se de partea lui Smiley în privința reorchestrării piesei. Tudor Chirilă nu a fost de acord cu antevorbitorii săi pe acest aspect:

"Eu sunt de acord cu Smiley și cu Andra la părțile bune. Mi-a plăcut faptul că a demonstrat că iată un cântec româneasc poate fi dus mai departe. Mi-a plăcut momentul și n-am simțit să aud partea de românească mai mult."

Irina Rimes a încheiat comentariile înaintea aflării rezultatului votării: "Mi-am dorit ca lumea din fața televizorului să stea cu sufletul la gură și primească emoție (...) Momentul ăsta a fost atât de unic și de special, încât am să-l țin minte ca pe o iubire neconsumată".

Votul a fost de partea Dorei Gaitanovici (75%) în fața Alinei (25%). Dora i se alătură Alexei Dragu în semifinală.

RECOMANDARE: vezi galeria foto cu Dora Gaitanovici la Cerbul de Aur

Echipa Tudor: Lavinia Rusu - Romanița Fricosu

Prima concurentă a lui Tudor Chirilă a fost Lavinia Rusu. Ea a interpretat "Șaraiman" (Romica Puceanu), fiind acompaniată la țambal de George Ness. A purtat o costumație de ispirație țigănească, dar în culorile drapelului.

Melodia "Șaraiman" a fost puternic transformată și nu au lipsit comentariile conservatoare.

"Super creativă și super muncitoare. Auzindu-te pe piesa asta, mi s-au mai deschis niște uși ale vocii tale. Foarte bine sună vocea ta în grav. Momentul a fost foarte mișto", i-a spus Smiley.

Andra a continuat, semnalând și câteva scăpări ale vocii Laviniei: "Mi-a plăcut mult prima parte, cea originală. Mi s-a părut interesantă propunerea lui Tudor".

Irina a declarat că țambalul este instrumentul ei preferat. "Îmi place această piesă a Romicăi Puceanu, am auzit-o în toate variantele (...) Pe partea a doua te-ai dezlănțuit, ai fost tu! Mi-a plăcut foarte mult partea aceasta!"

"Felicitări că a reușit să transmită un pic din parfumul Romicăi Puceanu. Trebuie luată în discutție dificultatea pe care ai avut-o de a trece de la o stare muzicală la alta. Mi se pare extraordinar pentru tine și te felicit", a fost comentariul antrenorului Tudor Chirilă.

După Lavinia, a urcat pe scenă Romanița Fricosu, care declara că se simte în rolul Cenușăresei. Ea a revenit din Franța, unde a muncit în restaurant.

Melodia cântată de Romanița a fost "Suflet gol" (Madalina Manole), momentul fiind completat vizual de o coregrafie cu umbre. I-a reușit și a impresionat-o pe Andra: "Suspin de fiecare dată când aud cântece frumoase și atât de frumos interpretate."

"Am o slăbiciune pentru Romanița, mi se pare efervescentă (...) Te poți aștepta la orice. Am ocazia să te văd strălucind pe scenă, meriți să fii la Vocea României, ți-a ieșit un moment superb", a declarat Smiley.

Irina Rimes a gustat momentul, dar ar fi vrut să ca Romanița să fie mai puțin "teatrală". A urmat o scurtă dispută între Tudor și Irina pe tema teatralității momentului sau a Mădălinei Manole.

"Și la munca de jos la Paris, capeți eleganță!", i-a spus Tudor. "Acum că te-ai întors acasă aș vrea să nu pierzi această eleganță. Ai un soi de exuberanță și de patos în cântare, care trebuie reținut, restrâns. Câștigul tău în seara asta este eleganță, rafinament și măsură (lucru pe care-l găsești foarte greu în ziua de astăzi, iar exemplele sunt foarte aproape de noi)", a fost concluzia lui Tudor Chirilă.

În urma votării publicului, Tudor rămâne în echipă cu Romanița Fricosu, alături de Alma Boiangiu. Rezultatul a fost Lavinia Rusu (34%) - Romanița Fricosu (66%).

Echipa Andra: Silviu Murariu - Mădălina Coca

Silviu Murariu și Mădălina Coca au fost cei doi concurenți ai Andrei. Pe primul l-a salvat de la Smiley, după duelul pierdut cu Sorina Bică, iar pe a doua a câștigat-o după blid-ul memorabil.

Aventura lui Silviu la Vocea României a fost ca un roller coster, concurentul simțind că a evoluat foarte mult. "Sunt obsedat ca fiecare moment să-mi iasă perfect (...) Mereu se poate mai mult", spunea înaintea interpretării, precupat să nu dezamăgească.

Silviu a cântat melodia "Obsesie". Cinci dansatoare au conferit o notă sexy momentului, în linia piesei lui Liviu Teodorescu. Nu au lipsit nici efectele pirotehnice, de parcă temperatura nu era și așa ridicată... Interpretarea a început swing, a continuat în varianta originală, apoi a dat-o pe rock.

"Andra a vrut să te încurce foarte tare punând cinci fete. Nu pot să-mi dau seama cum ai putut să te stăpânești. E foarte greu să cânți cu atâtea fete frumoase lângă tine", i-a spus Smiley, apreciind că momentul a cuprins trei genuri muzicale.

Tudor i-a apreciat efortul - faptul că s-a mișcat și a dansat. A avut de remarcat și două minusuri subiective: prea multe artificii vocale (puse pe seama trademark-ului Andrei) și adăugarea în piesă a unei părți nefericite (cea cu "îngerii au demonii lor"). Irina nu a fost de acord, ea considerând că Silviu a cântat foarte curat, un lucru demn de apreciat, luând în calcul emoțiile concursului.

"Sunt extrem de mândră de Silviu, pentru că e foarte muncitor și vine cu idei", a completat Andra.

A urmat Mădălina Celine Coca, concurenta care a impresionat în audițiile pe nevăzute, când a schimbat regulile emisiunii. Andra o consideră una dintre cele mai bune voci din concurs și i-a oferit cântecul "Mulțumesc, iubită mamă" (Mirabela Dauer), știind că trăiește de mai mulți ani în Franța, departe de părinți. De altfel, Mădălina i-a dedicat momentul mamei sale.

A fost o interpretare plină de trăiri, care a trezit emoția în rândul spectatorilor, pornind valuri de aplauze. Spre final, concurenta a coborât în public, sărutându-și mama înaintea finalului piesei.

Irina Rimes a fost vădit emoționată, mama ei fiind de asemenea, în public. Tudor s-a rezumat la interpretare și nu a dorit să amplifice efectul emoției din aer: "Nu-mi permit să comentez momentele intime, ele trebuie să rămână între cei care le împart". I-a apreciat vocea Mădălinei și a felicitat-o.

Smiley s-a regăsit în acea stare:

"Eu am scris o piesă pentru părinții mei și știu cât de greu e să o cânți . Eu am mereu un nod în gât. Felicitări pentru că ai reușit să te stăpânești!"

"Faptul că ai cântat cu atâta dragoste și sensibilitate mi-a ajuns în toți porii", a încheiat Andra. Ea va continua lupta pentru trofeul Vocea României cu Mădălina Coca, alături de Renate Grad. Rezultatul votului serii a fost: Silviu Murariu (43%) - Mădălina Coca (57%).

Echipa Smiley: Sorina Bică - Bogdan Ioan

Smiley a fost ultimul care și-a adus echipa pe scenă în seara de 1 decembrie. Sorina Bică a interpretat mai întâi, antrenorul oferindu-i piesa "Hai vino iar în gara noastră mică" (Gabriel Dorobanțu). A fost o abordare atipică, care i-a pus în valoare vocea cu timbrul gutural.

Interpretarea Sorinei l-a încântat pe Tudor Chirilă, care a exclamat: "Ai făcut din Smiley în seara asta un mare antrenor!"

"Pe mine asta mă emoționează, când un om vine și tratează un cântec cu o totată indiferență (...) Ai avut un soi de aroganță și de indiferență față de cântecul ăsta...", a adăugat Tudor.

Auzind-o la repetiții, Irina a remarcat că Sorina este una dintre cele mai bune voci din echipa lui Smiley, mai ales prin gâjâitul ei. Andra a considerat că a fost cel mai spectaculos moment al serii.

"Sorina, ai făcut exact ce mi-am dorit, exact ce am vorbit. Ai reușit să faci din cântecul ăsta pe care îl cunoaște o țară întreagă ceva nou, să-l percepem altfel (...)  Este o dovadă a faptului că tu ai tot ce îți trebuie să devii un mare artist (...) Îți garantez că cest moment va deveni viral", a declarat Smiley.

Ultimul concurent al serii a fost și cel mai așteptat: Bogdan Ioan, pe care "succesul momentului din audiții l-a responsabilizat și mai tare", potrivit lui Smiley. Interpretarea piesei "Earth Song" a fost văzut de peste 8,4 milioane de ori pe YouTube, devenind cel mai vizionat material din istoria Vocii României.

Bogdan a interpretat melodia "Să nu-mi iei niciodată dragostea" (Holograf). "M-ai făcut să uit de Bittman, de Holograf. Ai adus lucruri noi pe cântec, cu timbrul tău, altă textură. Cântecul ăsta e deodată mult mai proaspăt", i-a spus Tudor Chirilă.

"Eu mă bucur foarte tare că ți-a ieșit foarte bine momentul. Toată lumea e cu ochii pe tine: oare mai poți cânta la fel de bine (...) Ai știut să faci să te iubim din nou", i-a spus Andra. "Tu deja ești un mare câștig pentru Vocea Romaniei. Ești extrem de talentat, extrem de muncitor și modest", a concluzionat Smiley, convins că Bogdan poate cânta orice gen muzical.

Bogdan Ioan a ieșit victorios în urma votului și va continua concursul în echipa lui Smiley, care-l mai are ca semifinalist pe Vitalie Maciunschi. Scorul voturilor a fost: Sorina Bică (34%) - Bogdan Ioan (66%)

Cei opt semifinaliști de la Vocea României 2018 sunt:

 • Echipa Irina: Dora Gaitanovici, Alexa Dragu
 • Echipa Tudor: Alma Boiangiu, Romanița Fricosu
 • Echipa Andra: Renate Grad, Mădălina Coca
 • Echipa Smiley: Vitalie Maciunschi, Bogdan Ioan

Audiența înregistrată de cel de-al doilea live

Al doilea live Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8,4 puncte de rating și 21,5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5,7 puncte de rating și 14,6% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:41, peste 1,8 milioane de români au fost cu ochii pe competiția vocilor.

Participă la sondajul nostru: Cine vrei să câștige Vocea României 2018?

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Care sunt cele mai căutate concerte din 2022, cei mai căutaţi artişti pe iaBilet.ro

Finalul de an ne aduce topuri de tot soiul, de vizualizări, streaming, desemnări ale celor mai buni DJ şi altele de gen. Avem şi noi în România un top cât se poate de relevant, cu privire la cele mai căutate concerte, în urma unor cifre centralizate de iaBilet.ro. Alte topuri relevante, cu privire la cei mai căutaţi artişti găsiţi în articol.

Publicat

pe

iaBilet vinde peste 2 milioane de bilete la evenimente pe an şi activează pe piaţa locală de aproape 11 ani. Lucrează cu 3000 de companii, care organizează evenimente şi este lider de piaţă în segmentul sau. În urma tuturor căutărilor de pe site-ul său, iată top 15 artişti:

 • Iuliana Beregoi
 • direcţia 5
 • Tudor Gheorghe
 • Andra
 • Carla's Dreams
 • Alternosfera
 • Bosquito
 • Trooper
 • Cargo
 • Gaşca Zurli
 • Fără Zahăr
 • Slipknot
 • YNY Sebi
 • Maluma
 • Rava
 • Irina Rimes
 • Oscar
 • Delia
 • Nightwish
 • Smiley
 • Vama
 • The Motans
 • Subcarpaţi
 • Ştefan Bănică
 • Sting

Şi standup-ul a crescut mult la noi, promovat prin emisiuni de umor la TV, tot mai mulţi comedianţi care se apucă de această activitate şi un reviriment al cinematografiei comerciale la noi (Miami Bici, Teambuilding, Ramona VTM). Iată top 10 căutări actori şi standup:

 • Mihai Bendeac
 • Costel
 • Micutzu
 • Maia Morgenstern
 • Marcel Iureş
 • Marius Manole
 • Mihai Bobonete
 • Horaţiu Malaele
 • Tudor Chirilă
 • Oana Pellea
 • Dan Badea

Am ajuns şi poate la cel mai interesant top, cel al concertelor şi festivalurilor din anul care tocmai se încheie. Mă bucur să văd Slipknot în top 10, mai ales după 2 ani de amânări pentru concertul de la Romexpo. Şi Depeche Mode şi Iron Maiden sunt foarte căutate.

Iată top 25 căutări de concerte şi festivaluri în 2022:

 • Beach Please
 • Flight Festival
 • Neversea
 • Depeche Mode pe Arena Naţională
 • Untold
 • Iron Maiden la Romexpo
 • Sting la Cluj-Napoca
 • Mamma Mia la sala Palatului
 • Iuliana Beregoi Sala Palatului
 • Slipknot la Romexpo
 • Jazz in the Park
 • Summer in the City
 • Alternosfera Theatroll
 • Maluma la Romexpo
 • Smiley la Sala Polivalenta
 • Open Air Blues Festival Brezoi
 • Teo, Vio şi Costel la Sala Palatului
 • Discotecă 80 la Cluj-Napoca
 • Pantera la Metalhead Meeting
 • Electric Castle
 • Summer Well
 • We love music Festival
 • Rockstadt Extreme Fest
 • Symposium Festival

Trap-ul pare să fie la mare căutare judecand dupa topul de mai sus. Şi pentru că se viralizează mereu căutările haioase pe Google, eMAG etc, hai să le vedem şi pe cele mai amuzante de pe iaBilet.ro:

 • Taraful Marihuan Mexicanu (legalize it)
 • Andrei Rio (de la Constanta)
 • Erou Ramazzotti (din ciclul..Erori au fost erori sunt încă)
 • Rockstar Extrem Fest (close enough)
 • Metalgates Meeting (close enough)
 • Berarirea h (close enough)
 • Sarbaton (sarbatoni fericite)
 • Lupii lu Caragea (mare boier)
 • Lupii lui Calangea (getting there)
 • Lupii lui Calamcea (eh)
 • Galactic Monkeys (..pe-acolo)
 • Artic moneys (aşa da)
 • From Space Cluj (de pe orbită)
 • Vidul American (fără Tudor Chirilă)
 • Jan americanu de la craiova (ne hotărâm azi?)
 • Omul cu sobolanu (Dan Amariei?)
 • Viaţa de vie (cu Adrian Despot)
 • Oare sunt robot (dacă afli să ne zici)
 • Bendrac (iDraci)
 • Tutor Gheorghe (oferim şi meditaţii la sediul clientului)
 • Trafka (de Kafka)
 • ANTENELE ROMANE (de pe vremea lui Decebal şi Traian)
 • Alternosera (de castraveţi)
 • Altatmosfera (aşa mai merge)
 • Adidași cu crampoane (avem)
 • am fost la munte şi mia plăcut form (deci /Form e la munte)
 • Poveste Flok
 • Nicus Vertis
 • Nevărsi
 • Luna Mamară
 • Goodsmack
 • Gâsca Zurli
 • Carnea Junglei
 • Iron Maidan
 • Hard Rock Coffee
 • Smielly
 • Sleepknot
 • Selin Dion
 • Tanke, Ianke şi Cadar
 • Eclectic Castel
 • Romeo și julită
 • Ritchie e poveri
 • Peshoboys
 • Nosetalgia
 • Nightfish
 • Troopar
 • Tre sud est
 • Three days grays
 • Summerwell Brezoi
 • Apocalyprica
 • Behemouth
 • Blug Mafia
 • B.u.g. Magia
 • Bugimafia
 • Bobinete
 • Bleach Please
 • Biţa Biciclista

2022 a fost anul care pentru mine a adus cele mai multe concerte şi festivaluri de când mă ştiu, probabil efect al secundar al celor doi ani de pandemie în care nu prea am fost la astfel de evenimente. Aşteptăm un 2023 şi mai activ, mai ales că prima parte a lui nu va mai fi aşa lovită de pandemie cum a fost în 2022. Avem şi Depeche Mode la noi, Robbie Williams şi Sam Smith la Summer In the City, nume excelente la Rockstadt 2023, de la In Flames la Trivium, Anthrax şi Sleep Token.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă a câștigat Vocea României 2022

Vocea României și-a desemnat un nou reprezentant. Iulian Nunucă din echipa lui Tudor Chirilă a câștigat marele trofeu și premiul de 100.000 de euro. Află cum a decurs finala emisiunii.

Publicat

pe

Iulian Nunucă la Vocea României 2022
Iulian Nunucă la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Patru finaliști, un singur câștigător. Iulian Nunucă a primit titulatura de Vocea României 2022 și a bifat a cincea victorie a antrenorului Tudor Chirilă. În cadrul finalei, am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii lor, dar și duete ale finalistelor împreună cu artiști cunoscuți. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu câte trei interpretări.

Clasamentul final Vocea României 2022

 • Locul 1: Iulian Nunucă (echipa Tudor)
 • Locul 2: Andra Botez (echipa Irina)
 • Locul 3: Teodor Debu (echipa Denis)
 • Locul 4: Winael Baldus (echipa Smiley & Theo Rose)

Rezumatul finalei Vocea României 2022

Andra Botez a dat startul finalei de la Vocea României. Concurenta din echipa Irina Rimes a urcat pe scena alături de Damian Drăghici și Surorile Osoianu. Artiștii au interpretat piesa "Ielele".

A urmat Teodor Debu, din echipa lui Denis Roabeș. Concurentul a avut un moment solo și a cântat piesa "Say Something".

"Ai rămas lângă noi până la final. Mă bucur că ai rămas cu noi până la final. Ești o surpriză și îți doresc să fii o surpriză mereu. Te felicit!", a spus Irina Rimes.

Theo Rose a continuat:

"Vocea României o să aibă in istoric exemplul asta de tineri. Aici ai venit să înțelegi că ești perfect așa cum ești și să descoperi ce ai tu special".

Tudor Chirilă a spus că îl vede pe Teodor abordând genul hip-hop, menționând și:

"Eu sper ca muzica să te ajute să-ți îmblânzești demonii".

Theo Rose, Smiley și Winael Baldus au adus la Vocea României un moment plin de emoție și însemnătate. Cei trei au interpretat piesa "Aprinde scânteia".

Sunteți foarte gangsta toți! Felicitări că ați foarte mișto!, a spus Tudor Chirilă sugerând ca Winael s-ar potrivi pe coloana sonoră a serialului "Clanul".

Smiley a mărturisit:

"M-am bucurat foarte tare că am pus în scenă piesa asta. E o piesă care are o importanță foarte mare pentru mine ca și mesaj".

Denis l-a felicitat pe Winael pentru tot parcursul său de la Vocea României.

Iulian Nunucă a urmat cu o prestație solo. Tânărul a cântat piesa "All by myself".

"Superb, felicitări! Iulian, ai o voce excepțională și mă bucur pentru tot parcursul pe care l-ai avut", a spus Denis, adăugând că filosofia concurentului este să se bucure de ceea ce cântă. 

Smiley a declarat:

Iulian, ești foarte bun! Ai ajuns până în finală. Ești una dintre vocile spectaculoase ale acestei ediții. Bucură-te, tată! Bucură-te de fiecare lucru care ți se întâmplă din plin. Bravo ție!"

Teodor Debu a revenit pe scenă, de data aceasta acompaniat de Carla's Dreams. Cei doi au încântat audiența cu "Sub pielea mea".

Winael a cântat o piesă solicitantă pentru momentul său solo. Concurentul a interpretat "SOS".

"Eu vreau doar să-ți mulțumesc pentru o lecție de gratuitate și altruism. Îți mulțumesc că mi-ai dat voie să stau în jurul tău", a spus Theo Rose, adăugând că românii l-au "adoptat" pe Winael și l-au adus în finala de la Vocea României.

Smiley a fost de părere că piesa a meritat orice risc. Antrenorul a adăugat că vocea lui Winael este de nivel internațional și că poate face față oricărui cântec.

"Mi-e greu să vorbesc. Am avut emoții foarte mari pentru el. E o piesa greu de cântat, de interpretat, de livrat".

Andra Botez a creat un moment de poveste cu piesa "Time to say goodbye".

"Andra Botez, arăți foarte bine, cânti foarte bine! Ai o voce curată, o tehnică desăvârșită. Nu greșești nicio notă", a spus Smiley, menționând că dorește să o audă pe Andra cântând și după Vocea României.

Tudor a comentat:

"Irina a făcut o alegere bună. Strategic, cred că a jucat bine. Ți-a ieșit foarte bine, felicitări!"

Pe scenă a urmat duetul Denis și Teodor Debu. Cei doi au cântat "Valuri Mari".

"E o piesa atât de frumoasă! Fiecare cuvânt din piesa asta e o capodoperă! Mă bucur foarte mult de chimia dintre voi doi. Felicitări!", a spus Irina Rimes.

Tudor Chirilă a observat o conexiune frumoasă între Debu și Denis.

Denis a vorbit despre modul în care Teodor Debu a reușit de fiecare dată să transmită emoție prin interpretările sale. Antrenorul nu a uitat să îi mulțumească încă o dată că face parte din echipa lui.

Iulian Nunucă a avut-o ca invitată pe soprana Irina Baianț. Cei doi au interpretat partitura "Hallelujah".

Irina Rimes și Andra Botez au adus pe scena de la Vocea României atmosfera de Crăciun. Cele două au cântat "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"V-ați auzit extraordinar de frumos! Vă susțineți frumos una pe cealaltă. Bravo, fetelor! Ați făcut o echipă minunată!", a spus Theo Rose.

Denis a mărturisit:

"A fost un moment magic! Felicitări, Andra! Felicitări, Irina! Ascultând piesa, m-am umplut de melancolie".

Raluka a fost invitata specială a echipei Smiley & Theo Rose. Artista a interpretat împreună cu Winael piesa "How Am I Supposed to Live Without You".

Tudor Chirilă și Iulian Nunucă au încheiat finala de la Vocea României 2022 cu o interpretare ce l-a scos pe Tudor din zona de confort. Cei doi au cântat "Inel, inel de aur".

"Sunt șocat, foarte plăcut surprins! Un moment foarte bun. Prima oară când se cântă treaba asta la Vocea României și mă bucur că Tudor Chirilă a deschis Cutia Pandorei", a spus Smiley.

Theo Rose este de părere că vocea lui Iulian vine de undeva de sus și i-a transmis:

"Ai datorita să întorci mult bine pentru ce ți-a dat Dumnezeu!"

Tudor i-a mulțumit lui Iulian pentru ocazia de a interpreta o asemenea partitură într-un mediu "organizat".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu luptă pentru trofeul Vocea României 2022

În această seară este finala Vocea României 2022. Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor face spectacol și vor încerca să-i convingă pe cei de acasă că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, dar și marele premiu de 100.000 de euro. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022
Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 │ FOTO: PRO TV

Au fost sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe și doar patru au convins, deopotrivă antrenorii și publicul, că au toate motivele să fie finaliști! Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu vor lupta încă o dată pentru titulatura de "Vocea României 2022".

Concurenții vor face un show senzațional, pregătit cu multă muncă și seriozitate. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes o are pe Andra Botez care a câștigat și inimile telespectatorilor în primele două live-uri. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus care i-a convins cu vocea lui și pe cei de acasă, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu pe care publicul l-a apreciat și adus în finală.

Cea mai intensă competiție a vocilor va aduce diseară, pe scenă, artiști consacrați care vor întregi performanțele concurenților și vor face momente incredibile alături de ei. Carla's Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Emoții mari au și antrenorii care au muncit cu fiecare concurent pentru a fi cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă unde vor avea momente încărcate de energie alături de concurenții lor. Ce melodii vor interpreta și cât de tare vor ieși concurenții din zona de confort, aflăm în doar câteva ore.

Doar unul dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, iar decizia este doar a celor care votează! Emisiunea Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending