Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2018: Live-urile de Ziua Națională ne aduc alți patru semifinaliști

Citește rezumatul celei de-a doua seri de live-uri de la Vocea României 2018. Dora Gaitanovici, Romanița Fricosu, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt semifinaliștii votați de public pe 1 decembrie.

Publicat

pe

Cei patru semifinaliști din al doilea live Vocea României 2018
Cei patru semifinaliști din al doilea live Vocea României 2018

Cel de-al doilea episod live din sezonul al optulea de la Vocea României a început cu interpretarea inmnului național, fiind vorba de un program exclusiv românesc. Cei opt concurenți au fost susținuti și de cei patru antrenori, în spatele cărora a fost desfășurat un drapel uriaș cu numărul 100 aplicat.

Din prima seară, cunoșteam deja 4 semifinaliști: Vitalie Maciunschi (Smiley), Alexa Dragu (Irina), Alma Boiangiu (Tudor Chirilă) și Renate Grad (Andra). Cu toții luptă pentru afirmare pe plan național și pentru premiul în valoare de 100.000 de Euro.

Regulamentul se păstrează: participă câte doi concurenți din fiecare echipă, iar publicul va decide care dintre ei va merge în semifinale. Votul demarează înaintea interpretărilor, fiind așadar luate în calcul evoluțiile concurenților și afinitatea telespectatorilor, nu doar interpretarea serii.

Echipa Irina: Alina Statie - Dora Gaitanovici

Prima echipă intrată pe scenă a fost cea a Irinei Rimes, formată din Alina Statie și Dora Gaitanovici.

"Hora din Moldova" a fost piesa selectată pentru Alina. A beneficiat de o coregrafie cu 5 dansatoare în costume populare.

După interpretare, Tudor Chirilă ar fi vrut să-și sune un prieten, neconsiderându-se un specialist în adaptările folclorice. "Cred că ai calități vocale foarte bune", i-a spus el Alinei. Andra a adăugat: "Alina cântă foarte bine muzică populară, încă din blinduri ne-a arătat acest lucru". Ea o urmărise pe Alina într-un karaoke în care a cântat atât populară, cât și rock.

Smiley, specialistul în voie bună, i-a mulțumit Irinei pentru hora adusă în playlist: "Foarte bine i-a sunat vocea... Mi-ar fi plăcut să te văd mișcându-te mai mult. Partea cea mai grea - începutul cu inflexiunile acelea - ai dus-o foarte bine."


Irina Rimes i-a mulțumit Alinei pentru interpretare, apreciind că a făcut-o cu multă plăcere.

Gheața fiind spartă, a urmat Dora Gaitanovici. "Dora este un copil minune, ce radiază în muzică (...) Cred că este cel mai talentat om pe care l-am cunoscut până în momentul acesta", spunea Irina Rimes despre cea de-a doua concurentă a sa.

I-a ales melodia "Când s-o împărțit norocul" (Ducu Bertzi), considerând că o piesă profundă îi va evidenția partea ei creativă. Cântecul a avut parte de o orchestrație diferită, mai rock, iar Dora s-a și acompaniat la pian. Spunea că de câte ori cântă această piesă i se pune un nod în gât. Acest lucru s-a simțit prin emoția pură transmisă.

Smiley a felicitat-o, dar nu a fost foarte încântat de adaptarea piesei:

"Ești una dintre cele mai bune voci din concurs, ai o interpretare foarte sigură, ai voce foarte bună. Mi-aș fi dorit să aud mai mult din piesa originală. Ai împrumutat foarte mult din stilul Irinei, i-am recunoscut inflexiunile, stilul ei. Aplauze pentru Ducu Bertzi pentru piesa asta minunată, dar din păcate înafară de versuri n-ați mai păstrat mare lucru".

"Dora este una dintre cele mai frumoase voci, motiv pentru care ai toată aprecierea mea", a adăugat Andra, păstrându-se de partea lui Smiley în privința reorchestrării piesei. Tudor Chirilă nu a fost de acord cu antevorbitorii săi pe acest aspect:

"Eu sunt de acord cu Smiley și cu Andra la părțile bune. Mi-a plăcut faptul că a demonstrat că iată un cântec româneasc poate fi dus mai departe. Mi-a plăcut momentul și n-am simțit să aud partea de românească mai mult."

Irina Rimes a încheiat comentariile înaintea aflării rezultatului votării: "Mi-am dorit ca lumea din fața televizorului să stea cu sufletul la gură și primească emoție (...) Momentul ăsta a fost atât de unic și de special, încât am să-l țin minte ca pe o iubire neconsumată".

Votul a fost de partea Dorei Gaitanovici (75%) în fața Alinei (25%). Dora i se alătură Alexei Dragu în semifinală.

RECOMANDARE: vezi galeria foto cu Dora Gaitanovici la Cerbul de Aur

Echipa Tudor: Lavinia Rusu - Romanița Fricosu

Prima concurentă a lui Tudor Chirilă a fost Lavinia Rusu. Ea a interpretat "Șaraiman" (Romica Puceanu), fiind acompaniată la țambal de George Ness. A purtat o costumație de ispirație țigănească, dar în culorile drapelului.

Melodia "Șaraiman" a fost puternic transformată și nu au lipsit comentariile conservatoare.

"Super creativă și super muncitoare. Auzindu-te pe piesa asta, mi s-au mai deschis niște uși ale vocii tale. Foarte bine sună vocea ta în grav. Momentul a fost foarte mișto", i-a spus Smiley.

Andra a continuat, semnalând și câteva scăpări ale vocii Laviniei: "Mi-a plăcut mult prima parte, cea originală. Mi s-a părut interesantă propunerea lui Tudor".

Irina a declarat că țambalul este instrumentul ei preferat. "Îmi place această piesă a Romicăi Puceanu, am auzit-o în toate variantele (...) Pe partea a doua te-ai dezlănțuit, ai fost tu! Mi-a plăcut foarte mult partea aceasta!"

"Felicitări că a reușit să transmită un pic din parfumul Romicăi Puceanu. Trebuie luată în discutție dificultatea pe care ai avut-o de a trece de la o stare muzicală la alta. Mi se pare extraordinar pentru tine și te felicit", a fost comentariul antrenorului Tudor Chirilă.

După Lavinia, a urcat pe scenă Romanița Fricosu, care declara că se simte în rolul Cenușăresei. Ea a revenit din Franța, unde a muncit în restaurant.

Melodia cântată de Romanița a fost "Suflet gol" (Madalina Manole), momentul fiind completat vizual de o coregrafie cu umbre. I-a reușit și a impresionat-o pe Andra: "Suspin de fiecare dată când aud cântece frumoase și atât de frumos interpretate."

"Am o slăbiciune pentru Romanița, mi se pare efervescentă (...) Te poți aștepta la orice. Am ocazia să te văd strălucind pe scenă, meriți să fii la Vocea României, ți-a ieșit un moment superb", a declarat Smiley.

Irina Rimes a gustat momentul, dar ar fi vrut să ca Romanița să fie mai puțin "teatrală". A urmat o scurtă dispută între Tudor și Irina pe tema teatralității momentului sau a Mădălinei Manole.

"Și la munca de jos la Paris, capeți eleganță!", i-a spus Tudor. "Acum că te-ai întors acasă aș vrea să nu pierzi această eleganță. Ai un soi de exuberanță și de patos în cântare, care trebuie reținut, restrâns. Câștigul tău în seara asta este eleganță, rafinament și măsură (lucru pe care-l găsești foarte greu în ziua de astăzi, iar exemplele sunt foarte aproape de noi)", a fost concluzia lui Tudor Chirilă.

În urma votării publicului, Tudor rămâne în echipă cu Romanița Fricosu, alături de Alma Boiangiu. Rezultatul a fost Lavinia Rusu (34%) - Romanița Fricosu (66%).

Echipa Andra: Silviu Murariu - Mădălina Coca

Silviu Murariu și Mădălina Coca au fost cei doi concurenți ai Andrei. Pe primul l-a salvat de la Smiley, după duelul pierdut cu Sorina Bică, iar pe a doua a câștigat-o după blid-ul memorabil.

Aventura lui Silviu la Vocea României a fost ca un roller coster, concurentul simțind că a evoluat foarte mult. "Sunt obsedat ca fiecare moment să-mi iasă perfect (...) Mereu se poate mai mult", spunea înaintea interpretării, precupat să nu dezamăgească.

Silviu a cântat melodia "Obsesie". Cinci dansatoare au conferit o notă sexy momentului, în linia piesei lui Liviu Teodorescu. Nu au lipsit nici efectele pirotehnice, de parcă temperatura nu era și așa ridicată... Interpretarea a început swing, a continuat în varianta originală, apoi a dat-o pe rock.

"Andra a vrut să te încurce foarte tare punând cinci fete. Nu pot să-mi dau seama cum ai putut să te stăpânești. E foarte greu să cânți cu atâtea fete frumoase lângă tine", i-a spus Smiley, apreciind că momentul a cuprins trei genuri muzicale.

Tudor i-a apreciat efortul - faptul că s-a mișcat și a dansat. A avut de remarcat și două minusuri subiective: prea multe artificii vocale (puse pe seama trademark-ului Andrei) și adăugarea în piesă a unei părți nefericite (cea cu "îngerii au demonii lor"). Irina nu a fost de acord, ea considerând că Silviu a cântat foarte curat, un lucru demn de apreciat, luând în calcul emoțiile concursului.

"Sunt extrem de mândră de Silviu, pentru că e foarte muncitor și vine cu idei", a completat Andra.

A urmat Mădălina Celine Coca, concurenta care a impresionat în audițiile pe nevăzute, când a schimbat regulile emisiunii. Andra o consideră una dintre cele mai bune voci din concurs și i-a oferit cântecul "Mulțumesc, iubită mamă" (Mirabela Dauer), știind că trăiește de mai mulți ani în Franța, departe de părinți. De altfel, Mădălina i-a dedicat momentul mamei sale.

A fost o interpretare plină de trăiri, care a trezit emoția în rândul spectatorilor, pornind valuri de aplauze. Spre final, concurenta a coborât în public, sărutându-și mama înaintea finalului piesei.

Irina Rimes a fost vădit emoționată, mama ei fiind de asemenea, în public. Tudor s-a rezumat la interpretare și nu a dorit să amplifice efectul emoției din aer: "Nu-mi permit să comentez momentele intime, ele trebuie să rămână între cei care le împart". I-a apreciat vocea Mădălinei și a felicitat-o.

Smiley s-a regăsit în acea stare:

"Eu am scris o piesă pentru părinții mei și știu cât de greu e să o cânți . Eu am mereu un nod în gât. Felicitări pentru că ai reușit să te stăpânești!"

"Faptul că ai cântat cu atâta dragoste și sensibilitate mi-a ajuns în toți porii", a încheiat Andra. Ea va continua lupta pentru trofeul Vocea României cu Mădălina Coca, alături de Renate Grad. Rezultatul votului serii a fost: Silviu Murariu (43%) - Mădălina Coca (57%).

Echipa Smiley: Sorina Bică - Bogdan Ioan

Smiley a fost ultimul care și-a adus echipa pe scenă în seara de 1 decembrie. Sorina Bică a interpretat mai întâi, antrenorul oferindu-i piesa "Hai vino iar în gara noastră mică" (Gabriel Dorobanțu). A fost o abordare atipică, care i-a pus în valoare vocea cu timbrul gutural.

Interpretarea Sorinei l-a încântat pe Tudor Chirilă, care a exclamat: "Ai făcut din Smiley în seara asta un mare antrenor!"

"Pe mine asta mă emoționează, când un om vine și tratează un cântec cu o totată indiferență (...) Ai avut un soi de aroganță și de indiferență față de cântecul ăsta...", a adăugat Tudor.

Auzind-o la repetiții, Irina a remarcat că Sorina este una dintre cele mai bune voci din echipa lui Smiley, mai ales prin gâjâitul ei. Andra a considerat că a fost cel mai spectaculos moment al serii.

"Sorina, ai făcut exact ce mi-am dorit, exact ce am vorbit. Ai reușit să faci din cântecul ăsta pe care îl cunoaște o țară întreagă ceva nou, să-l percepem altfel (...)  Este o dovadă a faptului că tu ai tot ce îți trebuie să devii un mare artist (...) Îți garantez că cest moment va deveni viral", a declarat Smiley.

Ultimul concurent al serii a fost și cel mai așteptat: Bogdan Ioan, pe care "succesul momentului din audiții l-a responsabilizat și mai tare", potrivit lui Smiley. Interpretarea piesei "Earth Song" a fost văzut de peste 8,4 milioane de ori pe YouTube, devenind cel mai vizionat material din istoria Vocii României.

Bogdan a interpretat melodia "Să nu-mi iei niciodată dragostea" (Holograf). "M-ai făcut să uit de Bittman, de Holograf. Ai adus lucruri noi pe cântec, cu timbrul tău, altă textură. Cântecul ăsta e deodată mult mai proaspăt", i-a spus Tudor Chirilă.

"Eu mă bucur foarte tare că ți-a ieșit foarte bine momentul. Toată lumea e cu ochii pe tine: oare mai poți cânta la fel de bine (...) Ai știut să faci să te iubim din nou", i-a spus Andra. "Tu deja ești un mare câștig pentru Vocea Romaniei. Ești extrem de talentat, extrem de muncitor și modest", a concluzionat Smiley, convins că Bogdan poate cânta orice gen muzical.

Bogdan Ioan a ieșit victorios în urma votului și va continua concursul în echipa lui Smiley, care-l mai are ca semifinalist pe Vitalie Maciunschi. Scorul voturilor a fost: Sorina Bică (34%) - Bogdan Ioan (66%)

Cei opt semifinaliști de la Vocea României 2018 sunt:

  • Echipa Irina: Dora Gaitanovici, Alexa Dragu
  • Echipa Tudor: Alma Boiangiu, Romanița Fricosu
  • Echipa Andra: Renate Grad, Mădălina Coca
  • Echipa Smiley: Vitalie Maciunschi, Bogdan Ioan

Audiența înregistrată de cel de-al doilea live

Al doilea live Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8,4 puncte de rating și 21,5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5,7 puncte de rating și 14,6% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:41, peste 1,8 milioane de români au fost cu ochii pe competiția vocilor.

Participă la sondajul nostru: Cine vrei să câștige Vocea României 2018?

Concerte & turnee

Irina Rimes lansează primul concert în metaverse din România - VIDEO

Irina Rimes va susține online un concert virtual, în cadrul căruia va prezenta publicului piese de pe noul album "Acasă". Fanii vor putea accesa "11 lumi suprarealiste".

Publicat

pe

Irina Rimes: Experiența virtuală | Album ACASĂ
Irina Rimes: Experiența virtuală | Album ACASĂ │ FOTO: Captură YouTube

După miniseria documentară "Pe drumul meu", difuzată de HBO Max, Irina Rimes revine cu un nou proiect ambițios. Artista anunță lansarea primului concert virtual din România. Preview-ul concertului va putea fi urmărit pe YouTube începând de astăzi, 28 iunie, de la ora 19.

Irina Rimes: "Lansez pe YouTube preview-ul primului concert în metaverse din România"

"Sunt entuziasmată să vă împărtășesc o super veste: astăzi la ora 19, lansez pe YouTube preview-ul primului concert în metaverse din România, 11 piese live de pe albumul "Acasa", 11 lumi suprarealiste în care vă invit să intrați! Haideți cu mine!", ne invită Irina.

Pentru realizarea acestui proiect, Irina Rimes a colaborat cu NGM Creative (Art Direction și Set Design and Lighting) și Bogdan Păun (Regie). Avatarul Irinei a fost realizat de:

  • Vlad Stoenescu - product manager / team lead
  • Adrian Neacsu - rig and animation
  • Alexandra Niţă - 3D artist and modeler
  • Alexandru Balta - vfx supervisor

"Cred că este unul dintre cele mai ambițioase proiecte ever și vreau să mulțumesc NGM și în special lui Bogdan Păun pentru nopțile nedormite, pentru pasiunea depusă și pentru sănătatea pierdută pentru a crea ceea ce o să vedeți mai târziu", a detaliat Irina într-un story publicat pe Instagram.

UPDATE: Urmărește preview-ul Irina Rimes - ACASĂ Album | Visual Experience from The Metaverse Concert

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, "Visele", a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Anul 2020 a gasit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul "Pastila" a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri. În 2021 single-ul "N-avem timp" a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa "Навсегда" în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

5 antrenori caută Vocea României în 2022; Ce spun Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10

Vocea României revine în 2022 cu un sezon ieșit din tipare. Emisiunea de talente de pe PRO TV introduce în sezonul 10 un nou concept: scaunul dublu de antrenor. Astfel, show-ul va avea pentru prima oară 5 antrenori, Smiley urmând să împartă scaunul cu Theo Rose. Lor li se vor alătura de pe scaune individuale Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, artistul cunoscut publicului sub pseudonimul The Motans.

Publicat

pe

Antrenorii sezpnului 10 Vocea României
Antrenorii sezpnului 10 Vocea României │ FOTO: Colaj imagini YouTube și Facebook

Toamna aceasta, emisiunea-concurs Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor ocupa același scaun. Echipa este completată de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș (The Motans).

Tudor Chirilă, Irina Rimes și Smiley sunt extrem de nerăbdători să revină pe scaunele de antrenori, în vreme ce Theo Rose și Denis Roabeș vor gusta, pentru prima oară, din adrenalina show-ului.

Ce declară Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis Roabeș, Theo Rose și Smiley despre sezonul 10 Vocea României, ce debutează în 2022

Tudor Chirilă: "Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public"

"Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care, am posibilitatea să îmi exersez "competențele pedagogice" și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public", a spus Tudor Chirilă.

Irina Rimes: "Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice"

"Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta, pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune", a spus Irina Rimes.

Smiley: "Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros"

"Sezonul ăsta, voi vorbi "pe doua voci"! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon Vocea României", a declarat Smiley.

Theo Rose: "Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm (pe concurenți), să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum"

"Mi-am petrecut ani buni ai copilăriei concurând la diferite festivaluri de muzică. Vocea României ar fi fost un ideal pentru mine, doar că am copilărit la țară și atunci nu am reușit să visez chiar atât de departe la vârsta aceea. După care, am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României. Sunt deschisă alături de Smiley să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez", a spus Theo Rose.

Denis Roabeș: "E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani"

"Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni."

Prima ediție a emisiunii Vocea României a fost difuzată în 2011. De-a lungul celor nouă sezoane, au câștigat marele trofeu: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu, Ana Munteanu, Bogdan Ioan și Dragoș Moldovan. Din juriul emisiunii au făcut parte: Smiley (sezoanele 1 - 9), Marius Moga (sezonale 1 - 6), Loredana Groza (sezoanele 1 - 7), Horia Brenciu (sezoanele 1 - 3 și 9), Tudor Chirilă (sezoanele 4 - 9), Adrian Despot (sezonul 7), Andra (sezonul 8) și Irina Rimes (sezoanele 8 - 9).

Citește în continuare

Lifestyle

FOTO: Adelina Pestrițu apare în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley feat JUNO

Adelina Pestrițu apare în rolul principal feminin în videoclipul lansat de Smiley feat. JUNO. Eroina este „Scumpă foc” după cum spune și titlul piesei, punându-l pe eroul „Smiley” să-i satisfacă toate capriciile. Urmărește mai jos poze de la filmări.

Publicat

pe

Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc
Adelina Pestrițu alături de Smiley în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu interpretează rolul principal în videoclipul „Scumpă foc” lansat de Smiley în timpul concertului de pe 31 mai 2022. Vedeta TV a fost prezentă în public la evenimentul de la Sala Polivalentă. Piesa este o colaboare a lui Smiley cu JUNO, iar clipul este regizat de SAN.

“Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are. Sunt absolut convinsă că piesa „Scumpă foc” va fi hitul verii. Eu deja o ascult pe repeat și o fredonez non-stop, de când am auzit-o prima dată. Este în mod cert unul dintre proiectele mele favorite.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina a filmat 20 de ore pentru rolul din videoclipul „Scumpă foc”, pozând cu paharul de șampanie pe scara elicopterului, dând declarații de presă sau conducând un bolid scump.

Eroina din videoclip i-a sucit mințile personajului lui Smiley, care este gata să facă orice pentru satisfacția ei, până la conștientizarea unei cauze pierdute, cum spun și versurile:

Ești scumpă foc că stai pe anii mei / Mă ții pe loc, pierdut în ochii tăi / Dacă știam nu-ți dădeam zilele / Și rămâneam la pierdut nopțile.”

RECOMANDARE: Vezi videoclipul „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Poze cu Adelina Pestrițu la filmările videoclipului „Scumpă foc” (Smiley feat JUNO)

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Adelina Pestrițu în rolul principal în videoclipul Scumpă foc │ FOTO: HaHaHa Production

Vedeta TV Adelina Pestrițu (35 de ani) are o audiență considerabilă în mediul digital, fiind implicată frecvent în campanii naționale și premiată pentru activitatea sa din TV sau online.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending