Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

VIDEO: Semifinaliștii X Factor 2018 - Urmărește interpretările din gala live

Urmărește concurenții care au ajuns în semifinala X Factor Romania 2018 după gala live din 9 decembrie. Grupul Diamonds a părăsit concursul.
Semifinalistii X Factor Romania 2018

Semifinalistii X Factor Romania 2018

În seara de 9 decembrie, la galele live X Factor România, am putut urmări 9 interpretări ale unor piese românești. Cristian Sanda a fost concurentul cu cele mai multe voturi primite din partea publicului la audiții și astfel a revenit pe scena X Factor alături de celelalte opt voci calificate.

Cei opt semifinaliști X Factor 2018 sunt (în ordinea salvării):

  1. Bella Santiago
  2. Cristian Moldovan
  3. Doinița Ioniță
  4. trupa VOX
  5. Cristian Sanda
  6. Ioana Bulgaru
  7. Cristina Vasopol
  8. Alexandru Stremiţeanu

Grupul italian "Diamonds" a părăsit competiția de pe Antena 1. Ștefan Bănică continuă competiția alături de cele două voci tinere (Doinița și Ioana), Delia are trei concurenți în semifinală (Bella, Cristina și Cristian), Carla's Dreams este alături de Cristian și Alexandru, în timp ce Horia Brenciu a rămas doar cu trupa VOX.

Urmărește interpretările din Gala Live X Factor:

Cristian Sanda - "Salcia" (Mihaela Mihai)

Cristian  Sanda a revenit în competiție după ce a reușit să strângă cele mai multe voturi din partea publicului. Concurentul a interpretat piesa "De-ai fi tu salcie la mal". Momentul său sincer și încărcat de emoție a cucerit audiența.

Cristian Moldovan - "Eternitate" (George Nicolescu)

Concurentul din grupa lui Carla's Dreams a cântat "Eternitate", piesa lui George Nicolescu. Cristian a avut onoarea să îl cunoască pe acesta, momentul fiind unul foarte emoționant. Interpretarea lui Cristian a fost apreciată de antrenori. Ștefan Bănică a apreciat curajul de a cânta această piesă.

Bella Santiago - "Cine iubește și lasă" (Maria Tănase)

Una dintre cele mai puternice voci ale emisiunii a creat un moment la fel de intens. Bella a interpretat cunoscuta piesă a Mariei Tănase, "Cine iubește și lasă". Momentul concurentei a fost unul cutremurător, demn de un blestem.

Doiniţa Ioniţă - "Jocul țambalelor" (Aura Urziceanu)

Văzută de mentorul său (Ștefan Bănică) ca un diamant deja șlefuit, Doinița a cucerit inimile publicului cu interpretarea piesei "Jocul țambalelor". Calitățile vocale ale concurentei de doar 16 ani sunt surprinzătoare. Acest lucru a fost observat de Delia care a apreciat alegerea muzicală, o piesă foarte dificilă.

Grupul Diamonds - "Ia cu tine și inima mea" (A.S.I.A.)

Cele patru tinere au strălucit pe melodia "Ia cu tine și inima mea". Vocile, dansul și energia pozitivă transmise au condus la un moment reușit.

Trupa VOX - "Dincolo de nori" (Holograf)

În gala cu muzică românească, trupa VOX a cântat piesa celor de la Holograf, "Dincolo de nori". Membrii trupei au avut ocazia să îl întâlnească pe Dan Bittman.

Alexandru Stremiţeanu - "Nici o stea" (Laura Stoica)

Alexandru a interpretat piesa Laurei Stoica, "Nici o stea". Concurentul pregătit de Carla's Dreams este încă nesigur pe calitățile sale, însă antrenorul său vede în el mult potențial.

Ioana Bulgaru - "Tudore" (Mihaela Mihai)

Concurenta în vârstă de 14 ani antrenată de Ștefan are un potențial uriaș și puterea de a transmite de fiecare dată mesajul pieselor cântate. Ioana a cântat melodia "Tudore" și a fermecat publicul prin voce și prezență scenică.

Cristina Vasopol - "Lie ciocârlie" (Maria Ciobanu)

Concurenta Deliei a cântat cunoscuta melodie, "Lie ciocârlie". Antrenoarea sa este de părere că aceasta poate cânta orice, cu mare ușurință.

Citește mai multe despre Bella SantiagoDoinița IonițăIoana Bulgaru
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iată nominalizările pentru premiile Grammy 2019 - VEZI LISTA

Suntem în sezonul nominalizărilor la marile premii din industria cinematografică şi cea muzicală. Se discută intens despre Globuri de Aur,...

Închide