Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

VIDEO: Ce concurenți ajung în Galele Live X Factor România 2018 - VOTEAZĂ FAVORITUL

Încheierea duelurilor X Factor România ne-a condus la lista celor 8 concurenți ce vor vânta în Galele Live ale emisiunii de la Antena 1. Alături de ei în prima gală va veni și un concurent salvat de public, cel care a primit cele mai multe voturi la audiții.
Concurenții ajunși în Galele Live X Factor România 2018

Concurenții ajunși în Galele Live X Factor România 2018 │ FOTO: Antena 1

Vineri seară, a fost difuzat ultimul episod de Dueluri din sezonul al 8-lea X Factor România. În urma emisiunii, publicul a rămas în minte cu interpretarea solistei Bella Santiago ("Total Eclipse of the Heart") - acum în trending, cu performanțele vocale ale tinerei Doinița Ioniță pe "All By Myself", coverul după Florence + The Machine ("Dog Days Are Over") făcut de Ioana Bulgaru și dezamăgirea plecării lui Cristian Sanda după un "Yesterday" plin de sensibilitate.

Jurații Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au desemnat concurenții pe care îi vom vedea în galele live ale emisiunii: trupa VOX, trupa "Diamonds", Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru, Cristian Moldovan, Alexandru Stemițean, Bella Santiago și Cristina Vasopol. Alături de ei în prima gală va veni și un concurent salvat de public, cel care a primit cele mai multe voturi la audiții.

Prima gală live X Factor 2018 va fi difuzată pe Antena 1 duminică, 9 decembrie, începând de la ora 21:30.

Te invităm să parcurgi un rezumat al serii cu cele mai bune interpretări și să votezi preferatul la final.

Duel: Cristi și Rodica versus trupa VOX

Horia Brenciu i-a ales pe primii învingători ai serii, membrii trupei VOX. Grupul i-a învins la duel pe Rodica & Cristi, care cântaseră piesa "Shape of my heart Ft. Rise and fall" (Sugababes & Craig David).

Urmăriți mai jos interpretarea VOX - "Runaway Baby" (Bruno Mars):

Duel: Mălina Ciarnău versus Doinița Ioniță

Mălina Ciarnău a interpretat "Give It to Me Right" (Melanie Fiona), iar Doinița Ioniță a cântat "All by myself" (Eric Carmen), o piesă care i-a pus în valoare talentul nativ. Ștefan Bănică a ales-o pe tânara din Râmnicu-Sărat, vizând câștigarea finalei.

"Doinița are o sclipire în glas, cu care te naști pur și simplu. E singurul concurent care poate să câștige X Factor", a declarat mentorul.

Urmărește interpretarea Doiniței Ioniță - "All by myself":

Duel: Andrei Geamăn versus Cristian Moldovan

Carla's Dreams n-a avut probleme să aleagă între Andrei Geamăn care a venit cu "Be Alright" (Justin Bieber) și Cristian Moldovan care a impresionat cu "A Change Is Gonna Come" (Sam Cooke). Probleme a avut Andrei, care s-a blocat în timpul interpretării, uitând probabil versurile din cauza emoțiilor. Asta l-a impulsionat pe tânărul din Cluj să-și demonstreze talentul fără inhibiții.

"Voi ambii aveți o ladă de comori în voce, dar astăzi s-a deschis doar lada lui Cristian", a declarat Carla's Dreams alegându-l pe Cristian.

Urmărește-l pe Cristian Moldovan cu "A Change Is Gonna Come":

Duel: Cristian Sanda versus Bella Santiago

Cristian Sanda a cântat "Yesterday" (The Beatles) într-o variantă diferită de cea consacrată, iar frumoasa Santiago ne-a oferit piesa "Total Eclipse of the Heart" (Bonnie Tyler). Conștient de valoarea contraconcurentei sale, Cristian a pus-o în dificultate pe Delia cu moment de finală, punând foarte multă pasiune.

Delia a ales-o pe Bella Santiago, interpretarea acesteia fiind perfectă, transmițând emoția unui live original. Acest lucru e vizibil și în popularitatea momentului pe Youtube. Urmărește-o pe Bella Santiago cântând "Total Eclipse of the Heart":

Duel: "Diamonds" versus "Angels"

Grupul "Diamonds" a interpretat piesa "Lady Marmalade", iar "Angels" au cântat "Feeling Good". Ștefan Bănică a fost de părere că niciunele nu s-au ridicat la nivelul din Bootcamp. Horia Brenciu a punctat cel mai bun moment, hotărând să continue cu cele patru fete de diamant.

Urmărește cum au cântat "Diamonds" piesa "Lady Marmalade" (Patti LaBelle):

Duel: Alexandru Stremițean versus Eduard Ungureanu

Alexandru Stremiţeanu a cântat cu multă sensibilitate "You Are The Reason" (Calum Scott), iar adolescentul Eduard Ungureanu (14 ani) a uimit cu "House of the Rising Sun" (The Animals).

Horia Brenciu s-a oferit să-i fie îndrumător celui din urmă: "La cei 14 ani ai tăi, tu ești un tip spectaculos. Atingi note pe care poate eu nu le ating nici acum." Delia l-a sfătuit să aibă răbdare și să trateze toată melodia cu atenție.

Decizia lui Carla's Dreams a fost foarte dificilă: "O să votez meritul, iar meritul de data asta a fost câștigat de Alex."

Urmărește momentul lui Alex Stremiţeanu - "You Are The Reason":

Duel: Francesca Hodja versus Ioana Bulgaru

Francesca Hojda a ales piesa "Best Part" (Daniel Caesar feat. H.E.R.), în timp ce Ioana Bulgaru a interpretat "Dog Days Are Over" (melodia lui Florence + The Machine, pe care o vom vedea la Electric Castle 2019).

"Sunteți atât de diferite, dar atât de talentate... Ar fi extrem de greu să aleg între voi.", a spus Carla's Dreams. Așa a fost, Ștefan Bănică a ales cu dificultate între cele două:

"Îmi puneți o mare problemă. Ați venit cu altceva fiecare. Ați riscat, pentru asta aveți tot respectul meu. Haideți să n-o mai lungim. Merg mai departe cu cea care m-a făcut să văd și alte lucruri pe care le putem face împreună. Merg mai departe cu Ioana", a spus juratul X Factor România.

Urmărește interpretarea Ioanei Bulgaru - "Dog Days Are Over":

Duel: Raluca Răducanu versus Cristina Vasopol

Raluca Răducanu, fata cu vioara, a cântat  "Love on the Brain" (Rihanna), iar profa de canto, Cristina Vasopol a ales "Stay With Me" (Lorraine Ellison). Ambele piese au fost alegeri de ultim moment.

"Decizia mea este pentru ce s-a întâmplat aici, acum. Mă gândesc la toate aspectele posibile, mă gândesc la corectitudine. Merg mai departe cu Cristina", a declarat Delia.

Delia a remarcat emoțiile Ralucăi, care a intrat în panică, în ciuda experienței sale în live-uri pe scenă.

Vezi cum a cântat Cristina Vasopol - "Stay With Me" (Lorraine Ellison):

Votează concurentul preferat, cine vrei să câștige X Factor România 2018

Citește mai multe despre Bella SantiagoCarla's DreamsCristian SandaDelia MatacheDoinița IonițăHoria BrenciuIoana BulgaruRaluca RăducanuȘtefan Bănică
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2018: Live-urile de Ziua Națională ne aduc alți patru semifinaliști

Citește rezumatul celei de-a doua seri de live-uri de la Vocea României 2018. Dora Gaitanovici, Romanița Fricosu, Mădălina Coca și...

Închide