Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Va fi produs un film bazat pe muzica lui Prince

Dacă anul acesta filme precum "Bohemian Rhapsody" sau "A Star Is Born" au cucerit toate topurile, iată ca a venit și momentul unui film care conține cele mai mari hituri ale lui Prince. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Prince
Prince │ FOTO: Warner Bros. Records

Conform publicației Variety, producătorii filmului au căzut la înțelegere cu reprezentanții regretatului artist. Totuși, nu va fi vorba de un film biografic, ci o poveste în stilul producției Mamma Mia.

Se pare că cei de la Universal Pictures au realizat că nu are rost să se mai facă încă un film biografic deoarece producția cinematografică din 1984, "Purple Rain", a ilustrat viața artistului. O dată oficială de lansare a viitoarei pelicule nu a fost încă anunțată.

Tot Universal Picture va produce și un film de Crăciun inspirat de piesa "Last Christmas". Pelicula va avea lansarea pe 15 noiembrie 2019, iar în rolurile principale îi putem regăsi pe Henry Golding, cunoscut datorită rolului din filmul "Crazy Rich Asians" și pe Emilia Clarke, din serialul "Game of Thrones". Paul Feig (Bridesmaids) va fi regizorul acestei producții.

Filmul a fost inspirat de melodia "Last Christmas", a trupei Wham, scrisă și produsă de George Michael. Pe lângă cunoscuta melodie, pe coloana sonoră vor mai fi și alte piese ale artistului, care se pare că lucra la scenariu înainte să moară, pe 25 decembrie 2016, la doar 53 de ani.

Trending