Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Va fi produs un film bazat pe muzica lui Prince

Dacă anul acesta filme precum "Bohemian Rhapsody" sau "A Star Is Born" au cucerit toate topurile, iată ca a venit și momentul unui film care conține cele mai mari hituri ale lui Prince. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Prince

Prince (foto: Warner Bros. Records)

Conform publicației Variety, producătorii filmului au căzut la înțelegere cu reprezentanții regretatului artist. Totuși, nu va fi vorba de un film biografic, ci o poveste în stilul producției Mamma Mia.

Se pare că cei de la Universal Pictures au realizat că nu are rost să se mai facă încă un film biografic deoarece producția cinematografică din 1984, "Purple Rain", a ilustrat viața artistului. O dată oficială de lansare a viitoarei pelicule nu a fost încă anunțată.

Tot Universal Picture va produce și un film de Crăciun inspirat de piesa "Last Christmas". Pelicula va avea lansarea pe 15 noiembrie 2019, iar în rolurile principale îi putem regăsi pe Henry Golding, cunoscut datorită rolului din filmul "Crazy Rich Asians" și pe Emilia Clarke, din serialul "Game of Thrones". Paul Feig (Bridesmaids) va fi regizorul acestei producții.

Filmul a fost inspirat de melodia "Last Christmas", a trupei Wham, scrisă și produsă de George Michael. Pe lângă cunoscuta melodie, pe coloana sonoră vor mai fi și alte piese ale artistului, care se pare că lucra la scenariu înainte să moară, pe 25 decembrie 2016, la doar 53 de ani.

Citește mai multe despre Prince
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Jack Savoretti, "Candlelight" - AUDIO

Jack Savoretti revine cu o piesă romantică, intitulată "Candlelight". Melodia este extrasă de pe noul album al artistului, "Singing to...

Închide