Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Urmărește mesajul lui Schiller, transmis înaintea concertului de la București - VIDEO

Schiller revine pe 19 ianuarie 2019 la București cu un show impresionant de sunet și lumini - "KLANGWELTEN". Înaintea concertului, artistul german a înregistrat un mesaj video pentru publicul din România, în care mărturisește că este nerăbdător să revină în țara noastră.

Publicat

pe

Schiller
Schiller

În 2016, când concerta pentru prima oară în România, Schiller își cerea scuze că nu știe să spună “mulțumesc” în limba română. Atunci, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, că se va întoarce și va învăța și câteva cuvinte în română.

Respectându-și promisiunea, Schiller revine pe 19 ianuarie 2019 la București și nu oricum, ci cu mai multe piese cunoscute și cu o scenă senzațională, inundată de lasere, lumini și sunet surround. Cu prilejul acestui concert, programat să aibă loc la Arenele Romane, Schiller va prezenta publicului și câteva piese de pe noul său album, “Morgenstuns” (“Rise” – in engleza), care va fi lansat anul viitor.

“Sunt foarte mulțumit de “Rise”. Am lucrat la acest material cum rar mi s-a întâmplat, cu foarte multă bucurie! Abia aștept să vi-l prezint! Are și invitați surpriză”, a declarat Christopher.

RECOMANDARE: Interviu cu Schiller: "Aș dori ca publicul să se simtă atins de muzica mea"

Înaintea concertului din ianuarie, artistul german a transmis publicului și un mesaj video.

VIDEO: Urmăreste mesajul lui Schiller transmis publicului din România

Schiller, pe numele real Christopher von Deylen, a ajuns cunoscut publicului în 1998. Pseudonimul folosit pentru promovarea muzicii sale este inspirat de poetul și dramaturgul german Friedrich Schiller.

Inițial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen și Mirko von Schlieffen. În 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru. În 2002, Schiller a câștigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu "Dream of You". DJ-ul a vândut din 1998 încoace peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Schiller a colaborat de-a lungul carierei cu Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howells din Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu - cunoscută sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formația spaniolă Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September, etc.

Bilete la concertul SCHILLER - KLANGWELTEN:

  • PRESALE 1: 89 lei (număr limitat) - SOLD OUT
  • PRESALE 2: 109 lei
  • ACCES GENERAL: 135 lei

Info Access: Intrarea va fi permisă de la ora 19.00, iar concertul va începe la ora 20.00.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 19 ianuarie 2019

SCHILLER - KLANGWELTEN

Loc
Quantic Club

Trending