Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Urmărește mesajul lui Schiller, transmis înaintea concertului de la București - VIDEO

Schiller revine pe 19 ianuarie 2019 la București cu un show impresionant de sunet și lumini - "KLANGWELTEN". Înaintea concertului, artistul german a înregistrat un mesaj video pentru publicul din România, în care mărturisește că este nerăbdător să revină în țara noastră.
Schiller

Schiller

În 2016, când concerta pentru prima oară în România, Schiller își cerea scuze că nu știe să spună “mulțumesc” în limba română. Atunci, “Zeul Sunetului” a promis, printre ropotele de aplauze, că se va întoarce și va învăța și câteva cuvinte în română.

Respectându-și promisiunea, Schiller revine pe 19 ianuarie 2019 la București și nu oricum, ci cu mai multe piese cunoscute și cu o scenă senzațională, inundată de lasere, lumini și sunet surround. Cu prilejul acestui concert, programat să aibă loc la Arenele Romane, Schiller va prezenta publicului și câteva piese de pe noul său album, “Morgenstuns” (“Rise” – in engleza), care va fi lansat anul viitor.

“Sunt foarte mulțumit de “Rise”. Am lucrat la acest material cum rar mi s-a întâmplat, cu foarte multă bucurie! Abia aștept să vi-l prezint! Are și invitați surpriză”, a declarat Christopher.

RECOMANDARE: Interviu cu Schiller: "Aș dori ca publicul să se simtă atins de muzica mea"

Înaintea concertului din ianuarie, artistul german a transmis publicului și un mesaj video.

VIDEO: Urmăreste mesajul lui Schiller transmis publicului din România

Schiller, pe numele real Christopher von Deylen, a ajuns cunoscut publicului în 1998. Pseudonimul folosit pentru promovarea muzicii sale este inspirat de poetul și dramaturgul german Friedrich Schiller.

Inițial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen și Mirko von Schlieffen. În 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru. În 2002, Schiller a câștigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu "Dream of You". DJ-ul a vândut din 1998 încoace peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Schiller a colaborat de-a lungul carierei cu Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howells din Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu - cunoscută sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formația spaniolă Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September, etc.

Bilete la concertul SCHILLER - KLANGWELTEN:

  • PRESALE 1: 89 lei (număr limitat) - SOLD OUT
  • PRESALE 2: 109 lei
  • ACCES GENERAL: 135 lei

Info Access: Intrarea va fi permisă de la ora 19.00, iar concertul va începe la ora 20.00.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Schiller
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield dezvăluie ce simte când un fan îi spune că Metallica i-a salvat viața

James Hetfield înțelege perfect conexiunea pe care fanii Metallica o au cu muzica trupei. Vocalistul a mărturisit într-un interviu că...

Închide