Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tom Jones va concerta la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Tom Jones revine în România, la Cluj-Napoca, pe 26 iunie 2019. Fanii vor putea asculta alături de cele mai cunoscute hituri - "It's Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "I'll never fall In Love Again", "If I Only Knew" - și piese de pe noile albume.

Publicat

pe

Concert Tom Jones la Sala Palatului pe 1 noiembrie 2013

Este a cincea oară când muzicianul britanic va susține un concert în România, dar pentru prima oară când va cânta pe o scenă din Cluj-Napoca.

Pe lângă hiturile care l-au făcut celebru în toată lumea, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" și "Praise & Blame".

Tom Jones a fost pentru prima oară în țara noastră la Braşov în 1996, în cadrul celei de-a IX a ediții a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur. Ulterior a cântat la Bucureşti în 2007 la Romexpo, cu ocazia Revelionului. A concertat la Sala Palatului în 2011, cu casa închisă și s-a întors doi ani mai târziu pentru a oferi din nou magie muzicală publicului.

RECOMANDARE: Vezi poze de la concertul lui Tom Jones din 2013 sau citește recenzia ultimului concert Tom Jones în România

Biletele la concertul lui Tom Jones din 2019 au fost puse în vânzare la prețuri ce pornesc de la 145 de lei:

  • TEREN VIP - 475 lei
  • Loc în TRIBUNA 1 - 395 lei
  • TEREN PREMIUM - 345 lei
  • Loc în TRIBUNA 2 -285 lei
  • Loc în TRIBUNA 3 - 225 lei
  • Loc în TRIBUNA 4 - 145 lei

În luna iulie a fost nevoit să-și contramandeze mai multe concerte din cauza unei infecții pulmonare. Originar din Țara Galilor,  Tom Jones a împlinit în vara aceasta 78 de ani. Are în palmares un premiu Grammy din 1966 pentru Best New Artist, un MTV Video Music Award din 1989 și două Brit Awards (Best British Male în 2000 și cel pentru contribuția în muzică în 2003).

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale și preferințele unui public la fel de divers și eclectic. Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones este o forță în lumea muzicală, câștigând admirația criticilor atât pentru show-urile live desăvârșite, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate.

De-a lungul carierei, Tom Jones a câștigat numeroase distincții muzicale, iar în 2006 a fost investit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant. Acesta a primit un premiu Silver Clef pentru toate realizarile sale, distincția Hitmaker (US) din partea compozitorilor americani de pe Hall of Fame și prestigiosul premiu Music Industry Trust (UK, 2010).

Anul 2010 a marcat lansarea albumului "Praise & Blame", ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului "Spirit In The Room", cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney, rezultând un mix de naturalețe, simplitate și muzică soul.

Comentează

Trending