Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Sia va lansa un nou album în 2019 şi un musical scris şi regizat de artistă

După ce am aflat câteva detalii despre albumul pregătit de Rihanna pentru 2019, descoperim că şi Sia ne pregăteşte un LP pentru la anul. Informaţiile au apărut tot în social media, Sia dând un răspuns fanilor care erau curioşi legat de un viitor proiect muzical.
Sia

Sia (foto: Mary Ellen Matthews)

Muziciana care a dat lovitura cu supergrupul LSD şi hitul "Thunderclouds" are de gând să lanseze un nou disc în 2019. Pe lângă album vom mai asista şi la debutul unui musical scris şi regizat de senzaţia australiană. Încă nu e clar dacă musicalul va fi pus în scenă pe Broadway sau este o peliculă cinematografică de la Hollywood.

Încă ne răsună în urechi ecourile albumului de Crăciun lansat de Sia anul trecut, "Everyday Is Christmas". Acela a fost un release special, dar discografia principală a artistei se opreşte la LP-ul din 2016, "This Is Acting". Materialul a inclus piese scrise pentru vedete A List din lumea pop, precum Adele, Beyonce şi Rihanna. Melodiile au fost respinse totuşi de artiste şi regândite de Sia pentru vocea proprie.

Fata cu o mie de peruci a avut un an ocupat, între multiplele creaţii muzicale pentru coloane sonore, formarea grupului LSD cu Diplo şi Labrinth şi propria linie de pantofi de dans. A contribuit cu câteva piese originale pentru un film cu şanse mari la premii în 2019, "Vox Lux". În acea peliculă Natalie Portman este un star pop trăznit şi ciudat, care nu se poate adapta la high life şi devine peste noapte un fenomen global.

Pe lângă LP-ul pe care îl aşteptăm la anul, LSD ar trebui să lanseze propriul album full, pentru că în 2018 ne-a oferit doar un EP cu 4 track-uri. Acesta din urmă a debutat pe 2 noiembrie sub numele de "Mountains". Sursele afirmă că Sia ar putea să se refere la viitorul album drept o creaţie LSD, dar nu băgăm mana în foc pentru asta.

Unul dintre cele mai mai hituri ale acestui an a fost colaborarea lui David Guetta cu Sia pe piesa "Flames". Odată cu colecţia de pantofi a artistei a apărut şi melodia "I'm Still Here". Ultimele luni au adus şi un featuring pe single-ul "Here I Am", creaţie a lui Dolly Parţon. Creatoarea australiană de hituri a ajuns recent pe lista BBC Woman's Hour, drept unul dintre cele mai puternice nume din muzica globală.

Sia a concertat în Piața Constituției din București pe 17 august 2016, cu prilejul Zutopia Music Festival, alături de Selah Sue și OH Land.

Citește mai multe despre Sia Furler
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Carpool Karaoke Ediţia de Crăciun îi reuneşte pe Paul McCartney, Ariana Grande, Cardi B - VIDEO

Cele mai mari showuri TV din SUA au avut ediţii speciale de Crăciun, inclusiv Saturday Night Live, emisiunea lui Jimmy...

Închide