Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sia va lansa un nou album în 2019 şi un musical scris şi regizat de artistă

După ce am aflat câteva detalii despre albumul pregătit de Rihanna pentru 2019, descoperim că şi Sia ne pregăteşte un LP pentru la anul. Informaţiile au apărut tot în social media, Sia dând un răspuns fanilor care erau curioşi legat de un viitor proiect muzical.

Publicat

pe

Sia
Sia │ FOTO: Mary Ellen Matthews

Muziciana care a dat lovitura cu supergrupul LSD şi hitul "Thunderclouds" are de gând să lanseze un nou disc în 2019. Pe lângă album vom mai asista şi la debutul unui musical scris şi regizat de senzaţia australiană. Încă nu e clar dacă musicalul va fi pus în scenă pe Broadway sau este o peliculă cinematografică de la Hollywood.

Încă ne răsună în urechi ecourile albumului de Crăciun lansat de Sia anul trecut, "Everyday Is Christmas". Acela a fost un release special, dar discografia principală a artistei se opreşte la LP-ul din 2016, "This Is Acting". Materialul a inclus piese scrise pentru vedete A List din lumea pop, precum Adele, Beyonce şi Rihanna. Melodiile au fost respinse totuşi de artiste şi regândite de Sia pentru vocea proprie.

Fata cu o mie de peruci a avut un an ocupat, între multiplele creaţii muzicale pentru coloane sonore, formarea grupului LSD cu Diplo şi Labrinth şi propria linie de pantofi de dans. A contribuit cu câteva piese originale pentru un film cu şanse mari la premii în 2019, "Vox Lux". În acea peliculă Natalie Portman este un star pop trăznit şi ciudat, care nu se poate adapta la high life şi devine peste noapte un fenomen global.

Pe lângă LP-ul pe care îl aşteptăm la anul, LSD ar trebui să lanseze propriul album full, pentru că în 2018 ne-a oferit doar un EP cu 4 track-uri. Acesta din urmă a debutat pe 2 noiembrie sub numele de "Mountains". Sursele afirmă că Sia ar putea să se refere la viitorul album drept o creaţie LSD, dar nu băgăm mana în foc pentru asta.

Unul dintre cele mai mai hituri ale acestui an a fost colaborarea lui David Guetta cu Sia pe piesa "Flames". Odată cu colecţia de pantofi a artistei a apărut şi melodia "I'm Still Here". Ultimele luni au adus şi un featuring pe single-ul "Here I Am", creaţie a lui Dolly Parţon. Creatoarea australiană de hituri a ajuns recent pe lista BBC Woman's Hour, drept unul dintre cele mai puternice nume din muzica globală.

Sia a concertat în Piața Constituției din București pe 17 august 2016, cu prilejul Zutopia Music Festival, alături de Selah Sue și OH Land.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending