Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Semi-reuniune The Beatles: Paul McCartney cântă cu Ringo Starr la Londra - VIDEO

Paul McCartney a format un supergrup la Londra în cadrul ultimei sale reprezentaţii şi a produs ceea ce am putea numi o "semi reuniune Beatles". Muzicianul a cântat în faţa unui O2 Arena plin şi i-a adus pe scenă şi pe Ringo Starr şi Ronnie Wood. Ce a urmat a fost magic şi poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Paul McCartney Ringo Starr Ronnie Wood concert O2 Arena 2018
Paul McCartney Ringo Starr Ronnie Wood concert O2 Arena 2018 │ FOTO: twitter.com

După câteva piese proprii, Paul McCartney a cântat cu fostul coleg The Beatles Ringo Starr, dar şi cu Ronnie Wood, legendarul chitarist The Rolling Stones. Piesa aleasă pentru formarea super grupului ad-hoc a fost "Get Back". Totul s-a petrecut în timpul momentului de bis din reprezentaţie. Sosirea lui Ronnie Wood şi Ringo Starr pe scenă nu a fost chiar o surpriză, pentru că muzicienii fuseseră văzuţi în public pe parcursul serii şi aclamaţi de fani.

De altfel, toboşarul Beatles s-a şi pozat cu fanii înainte de concert la O2 Arena. În public se aflau şi alte legende ale muzicii, precum Roger Daltrey de la The Who. Ronnie David Wood este  muzician, autor şi totodată o personalitate radio din Marea Britanie. Membru The Rolling Stones din 1975, el a făcut parte și din The Faces şi Jeff Beck Group.

Paul McCartney se află în continuare în turneul de promovare "The Freshen U" pentru cel mai nou LP solo al artistului, "Egypt Station". Acesta a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 în luna septembrie.

E pentru prima oară în ultimii 36 de ani când muzicianul se află pe primul loc în clasamentul american. Cu "Egypt Station", Macca ajunge la 17 materiale discografice şi nu pare gata să încetinească prea curând. S-a ocupat şi de producţia noului LP, care vine la 5 ani după "New" din 2013. De pe noul disc am putut asculta single-uri precum "Come on to me", "Back în Brazil" sau "Fuh You".

Când nu reuneşte o jumătate de Beatles, legenda britanică lansează cărţi pentru copii. Aflam detalii despre cartea "Hey Grandude" în luna septembrie şi aşteptăm să vedem cu ce ne mai poate surprinde septagenarul. Artistul a fost protagonistul unui moment emoţionant şi înălţător în această vară, când a fost invitatul lui James Corden la Carpool Karaoke. Atunci a făcut un tur memorabil de Livepool, cântând în puburile în care a debutat trupa The Beatles.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending