Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sarah Brightman concertează la București și Cluj-Napoca în 2019

Sarah Brightman, pioniera genului classic cross over, va reveni în România în 2019. Pe 21 octombrie, soprana va concerta la Sala Palatului din București, iar pe 22 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Publicat

pe

Sarah Brightman
Sarah Brightman

După un concert sold-out în 2014, Sarah Brightman revine în țara noastră cu prilejul turneului mondial ”Hymn”. Îndrăgita soprană va fi însoțită pe scenă de trupa sa, cor, orchestră și invitați speciali, urmând să cânte pentru publicul din București și Cluj piese de pe noul său album, ”Hymn”, dar și melodii extrem de cunoscute din repertoriul ei. Cred că fanii ar trebui să… aștepte neașteptatul!", a declarat Sarah Brightman înainte de începerea turneului mondial.

Lansat pe 9 noiembrie 2018, albumul "HYMN" este cel de-al cincisprezecelea material din cariera artistei, după ce în 2013 a reușit să cucerească topurile internaționale cu albumul "Dreamchaser".

"Abia aștept să împărtășesc acest album cu toată lumea. <<HYMN>> este un material incredibil de eclectic, care combină o varietate de stiluri și sunt foarte entuziasmată să interpretez piesele live, în turneu. Fiecare proiect pe care l-am făcut este foarte personal, așa că mi-am dorit ca rezultatul să sune cât mai frumos și înălțător. Pentru mine, <<HYMN>> sugerează bucurie - sentimentul speranței și a luminii, ceva extrem de familiar și protector și sper că acest sentiment să reiasă și din muzica mea", a declarat Sarah Brightman.

Pentru a spori atractivitatea și magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu firma Swarovski, special pentru acest turneu mondial. Costumațiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create și elaborate până în cel mai mic detaliu, dar și tiarele orbitoare vor avea în componență cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un ”memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poarta semnatura lui Sarah, linie creată, confecționată manual și împodobită cu cristale de la Swarovski. Mai multe informații despre acest parteneriat special, vor fi dezvăluite în lunile următoare.

Sarah Brightman este cea mai bine vândută soprană din toate timpurile și pioniera genului classic crossover. Artista a fost inspirația pentru cel mai celebru muzical din toate timpurile, „Fantoma de la Operă”, al lui Andrew Lloyd Webber.

Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale.

Sarah Brightman este singura artistă din istorie invitată să concerteze la ceremonia a două Jocuri Olimpice. Reputata soprană deține în palmares peste 180 de discuri de Aur și Platină, acumulând vânzări de peste 30 milioane de copii.

Prețuri bilete la concertul Sarah Brightman din București:

  • Biletele vor avea prețuri cuprinse între 750 lei si 150 lei.

Prețuri bilete la concertul Sarah Brightman din Cluj-Napoca:

  • Biletele vor avea prețuri cuprinse între 525 lei si 145 lei.

*Biletele vor putea fi achiziționate începând cu data de 14 decembrie, ora 11.00.

Trending