Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Rihanna anunţă când va lansa noul album

În prag de sărbători Rihanna a făcut un anunţ pe care toţi fanii săi îl aşteptau: cel legat de următorul său album. RiRi urmează să lanseze un material discografic nou în perioada următoare şi se pare că în 2019 vom putea auzi piese noi.

Publicat

pe

Rihanna

Rihanna a confirmat printr-o postare pe Instagram că viitorul său LP va sosi în 2019. Ultimul său release muzical a fost "Anti", care a venit în 2016, generând hituri precum "Kiss It Better", "Needed Me" şi colaborarea cu Drake "Work". Detaliul despre album a venit odată cu o postare despre produsele cosmetice Fenty de pe Instagram.

Un fan a întrebat-o pe Rihanna când vine noul album şi dacă are o dată de lansare. Artista a răspuns simplu "2019". Au fost câteva zvonuri în ultima vreme despre acest nou disc, culminând cu câteva detalii împărtăşite de către producătorul muzicianei. Kuk Harrell, cel care a lucrat la "Anti" şi a participat la compunerea pieselor "Umbrella" şi "Only Girl" a oferit acele informaţii presei.

Kuk numeşte noul album "incredibil" şi continuă să îl numească "R9", o denumire care a tot apărut în social media în ultimul an. Surse din industria muzicală au declarat că RiRi nu e mulţumită de vânzările şi de marketingul lui "Anti", chiar dacă produsul final o încântă din punct de vedere muzical. E nevoie de hituri, de acele "earworms" ca "Umbrella", pe care să le fredonezi iar şi iar.

Aceeaşi sursă a declarat şi că Rihanna ar înregistra de fapt două albume: unul cu melodii special gândite să urce în topuri şi unul cu track-uri experimentale şi atmosferice. Un disc dublu ar putea fi lansat, dacă melodiile nu au coeziune pe acelaşi LP. Între timp Rihanna se ocupă de cariera sa cinematografică, urmând să apară împreună cu Donald Glover în pelicula "Guava Island".

Tânăra joacă rolul iubitei lui Glover, iar acţiunea se desfăşoară într-un paradis tropical, în care nu totul e ceea ce pare. În ultimul an am putut-o auzi pe Rihanna pe piesa "Lemon" de la N.E.R.D, în vreme ce anul trecut apărea pe piesa "Loyalty" a lui Kendrick Lamar. Cel mai mare hit pe care îl asociem numelui său în ultima vreme este "Wild Thoughts", unde ţinuta sumară gypsy a artistei şi chitara lui Santana fac sarea şi piperul hitului cu 700 de milioane de vizualizări.

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending