Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Rihanna anunţă când va lansa noul album

În prag de sărbători Rihanna a făcut un anunţ pe care toţi fanii săi îl aşteptau: cel legat de următorul său album. RiRi urmează să lanseze un material discografic nou în perioada următoare şi se pare că în 2019 vom putea auzi piese noi.

Rihanna

Rihanna a confirmat printr-o postare pe Instagram că viitorul său LP va sosi în 2019. Ultimul său release muzical a fost "Anti", care a venit în 2016, generând hituri precum "Kiss It Better", "Needed Me" şi colaborarea cu Drake "Work". Detaliul despre album a venit odată cu o postare despre produsele cosmetice Fenty de pe Instagram.

Un fan a întrebat-o pe Rihanna când vine noul album şi dacă are o dată de lansare. Artista a răspuns simplu "2019". Au fost câteva zvonuri în ultima vreme despre acest nou disc, culminând cu câteva detalii împărtăşite de către producătorul muzicianei. Kuk Harrell, cel care a lucrat la "Anti" şi a participat la compunerea pieselor "Umbrella" şi "Only Girl" a oferit acele informaţii presei.

Kuk numeşte noul album "incredibil" şi continuă să îl numească "R9", o denumire care a tot apărut în social media în ultimul an. Surse din industria muzicală au declarat că RiRi nu e mulţumită de vânzările şi de marketingul lui "Anti", chiar dacă produsul final o încântă din punct de vedere muzical. E nevoie de hituri, de acele "earworms" ca "Umbrella", pe care să le fredonezi iar şi iar.

Aceeaşi sursă a declarat şi că Rihanna ar înregistra de fapt două albume: unul cu melodii special gândite să urce în topuri şi unul cu track-uri experimentale şi atmosferice. Un disc dublu ar putea fi lansat, dacă melodiile nu au coeziune pe acelaşi LP. Între timp Rihanna se ocupă de cariera sa cinematografică, urmând să apară împreună cu Donald Glover în pelicula "Guava Island".

Tânăra joacă rolul iubitei lui Glover, iar acţiunea se desfăşoară într-un paradis tropical, în care nu totul e ceea ce pare. În ultimul an am putut-o auzi pe Rihanna pe piesa "Lemon" de la N.E.R.D, în vreme ce anul trecut apărea pe piesa "Loyalty" a lui Kendrick Lamar. Cel mai mare hit pe care îl asociem numelui său în ultima vreme este "Wild Thoughts", unde ţinuta sumară gypsy a artistei şi chitara lui Santana fac sarea şi piperul hitului cu 700 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Rihanna
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bella Santiago a câștigat X Factor România 2018 - VIDEO

Bella Santiago a câștigat cel de-al optulea sezon X Factor România. Este al doilea laureat de peste hotare, după Jeremy...

Închide