Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Rami Malek a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din "Bohemian Rhapsody"

Nimeni nu îl poate înlocui pe Freddie Mercury, însă Rami Malek a reușit să cucerească atât inimile fanilor, cât și ale criticilor cu rolul său din "Bohemian Rhapsody". Actorul american este nominalizat la Globurile de Aur 2019, pelicula intrând și ea în cursa pentru ”Cea mai bună dramă”.
Rami Malek în Bohemian Rhapsody

Rami Malek în Bohemian Rhapsody (foto: IMDb)

Rami Malek, actorul american care l-a portretizat pe Freddie Mercury în lungmetrajul biografic "Bohemian Rhapsody", a fost nominalizat la Globurile de Aur 2019, o reușită ce încununează succesul deja notabil al peliculei. Declarat de curând cel mai vândut film biografic al unui cântăreț, "Bohemian Rhapsody" se regăsește și ea în lista nominalizărilor acestei prestigioase gale, pelicula intrând în cursa pentru Globul de Aur oferit pentru ”Cea mai bună dramă”.

Pentru Rami Malek, aceasta este cea de-a treia nominalizare la Globurile de Aur, actorul primind alte două nominalizări pentru rolul său din serialul ”Mr. Robot”.

”Este minunat să fii recunoscut în acest fel. Au trecut atât de mulți ani în acest proces și să ai acest moment culminat în carieră, nu numai prin reușita mea, dar și a filmului, este o onoare extraordinară și reflectă nivelul la care au muncit toți cei care au făcut parte din acest proiect”, a declarat Rami Malek într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

Rami Malek despre momentul de la Live Aid: ”Eram cumva pregătit, dar nimeni nu te poate pregăti pentru o asemenea emoție”

Momentul culminant al filmului, când Freddie urcă pe scenă la Live Aid, este jucat magistral de Malek, fiind una dintre cele mai memorabile scene ale peliculei. Momentul a fost filmat dintr-o bucată la sugestia lui Rami, care și-a dorit să capteze cât mai bine energia unui concert live.

“Eram cumva pregătit, dar nimeni nu te poate pregăti pentru o asemenea emoție. A fost o provocare să recreez ceea ce unii consideră a fi cea mai grozavă prestație rock din istorie. Mi-am spus: <<Ce naiba, ei au construit scena, hai să facem treaba asta>>”, a povestit Rami Malek publicului din New York, potrivit Deadline.

”Brian May și cu mine am devenit foarte apropiați”

Actorul a mărturisit că s-a apropiat foarte mult de Roger Taylor și Brian May pe perioada filmărilor și că cel mai probabil va ieși în oraș cu sora lui Freddie Mercury pentru a sărbători nominalizările primite la Globurile de Aur.

”Am dezvoltat o relație minunată cu Roger Taylor și nu-mi vine să cred că o spun, dar Brian May și cu mine am devenit foarte apropiați. Despre asta este viața, pentru mine. Pentru că acum sunt în Londra, o să am ocazia să o scot pe sora lui Freddie la cină la unul dintre restaurantele lui preferate. Acestea sunt experiențele care îmi aduc cele mai mari satisfacții.”

Rami Malek va concura în categoria ”Cel mai bun actor într-o dramă” cu Bradley Cooper (”A Star Is Born”), Willem Dafoe (”At Eternity’s Gate”), Lucas Hedges (”Boy Erased”) și John David Washington (”BlacKkKlansman”). Pelicula ”Bohemian Rhapsody” are și ea contracandidați puternici, în categoria ”Cea mai bună dramă” fiind nominalizate și filmele ”A Star Is Born”, ”Black Panther”, ”BlacKkKlansman” și ”If Beale Street Could Talk”.

Brian May crede că Sacha Baron Cohen în rolul lui Freddie ”ar fi fost un dezastru”

Înainte ca Rami Malek să fie vizat pentru rolul lui Freddie, Brain May l-a avut în vedere pe Sacha Baron Cohen. Acesta a fost scos din distribuție ulterior, pentru că ”nu a fost considerat potrivit pentru rol”.

”Ei bine, acela a fost aproape un dezastru (Brian May despre cooptarea lui Sacha Baron Cohen în proiect). Cred că am realizat exact la timp ce dezastru avea să devină totul. Nici nu era greu să-ți dai seama de chestia asta. Dar da, aceasta a fost una dintre pietrele de care aproape că ne-am lovit”.

"Bohemian Rhapsody" este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Pelicula urmărește ascensiunea trupei prin hiturile și concertele impresionante, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului "Live Aid" din 1985. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.

Citește mai multe despre Brian MayFreddie MercuryQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maia Mălăncuș lansează un cover după piesa lui Mariah Carey - "All I Want For Christmas Is You"

Odată cu sărbătorile, micuța și talentata Maia Mălăncuș oferă în dar o variantă a celebrei „All I Want For Christmas...

Închide