Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Primele confirmări la AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey

Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey vin la Awake, festivalul boutique de muzică și arte contemporane de pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș. Evenimentul se extinde în 2019 la 4 zile, urmând să se desfășoare între 15 și 18 august.

Publicat

pe

Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey confirmați la Awake 2019
Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey confirmați la Awake 2019

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile și colaborările cu artiști celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande.

Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaționale, Netsky ajunge pentru prima dată la AWAKE cu hituri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa “Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit iremediabil inimile iubitorilor de muzică soul și a strâns milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat hitul “She`s on my mind” și lansarea primului album în 2017, “Raised Under Grey Skies“.

Cooper a depăsit 1 miliard de streamuri cu albumul său de debut, pe toate platformele digitale, și a vândut peste 700.000 de albume la nivel global.

Porția de rock este asigurată de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic și experimental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse și la festivaluri internaționale de top ca Glastonbury, Sziget și Lowlands.

Despre AJ Tracey, și el pentru prima dată în România, The Guardian spune că face parte din valul de artiști noi din festivaluri. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey își lansează în curând albumul de debut, pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupă de rock adesea comparată cu trupe precum Queens of the Stone Age și Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formații The Rolling Stones, iar coverul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internațional.

Bilete AWAKE Festival 2019

  • Festival Pass (speed bird) - 139 lei
  • Festival Pass + Camping (speed bird) - 169 lei

AWAKE este un festival care și-a propus încă de la început să aducă în mijlocul naturii arta sub cât mai multe forme, reunind în prima ediție nu doar muzicieni din diferite colțuri ale lumii, ci și actori, artiști plastici, oameni creativi, totul într-o atmosfera de relaxare asezonata cu party-uri pline de energie.

În ediția din 2018 au urcat pe scenă trupe precum Morcheeba, Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, Vița de Vie (show simfonic cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș), The Subways, alături de The Parlotones, Akua Naru, Fink, Subcarpați.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 15 august 2019

AWAKE Festival 2019

Loc
Domeniul Teleki
Comentează

Trending