Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Prima seară a live-urilor de la Vocea României 2018 - VEZI VIDEO

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 30 noiembrie 2018. Opt concurenți au urcat pe scenă, jumătate dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Primii 8 semifinaliști de la Vocea României 2018
Primii 8 semifinaliști de la Vocea României 2018 │ FOTO: ProTV

Seara de vineri a adus pe scena de la Vocea României opt concurenți. Fiecare echipă a avut câte doi membri care au pregătit momente impresionante. Dintre aceștia, doar jumătate au mers mai departe, ajungând în semifinala concursului.

Echipa Smiley

În prima seară a live-urilor, echipa Smiley i-a avut ca protagoniști pe Letiția Roman și Vitalie Maciunshi.

Letiția Roman a interpretat piesa "One Night Only". Smiley s-a gândit că această piesă este dinamică și o să o pună în valoare pe concurentă.

Andra a fost impresionată de moment și a considerat că este un lucru mare ca la 16 ani să deschizi primul live de la Vocea României 2018.

"Nu arăți ca un copil, nu cânți ca un copil. Arăți ca o divă și ai o voce foarte mare", a adăugat Andra.

Irina a fost de părere că Letiția este cea mai sclipitoare voce de la Smiley.

"Mi-a plăcut vocea ta mai ales pe joase și într-un registru mediu. Mă bucur că a început seara asta cu un moment foarte ok", a spus Tudor Chirilă.

"Ești prototipul a ceea ce caut eu la Vocea României", a spus Smiley adăugând că va colabora cu Letiția în cazul în care va fi eliminată.

Vitalie Maciunschi a interpretat piesa "The Sound of Silence".

Momentul lui Vitalie i-a reamintit lui Tudor de Robert Botezan, concurent Vocea României 2016, care a interpretat și el această melodie.

"Vitalie, ești foarte bun. Ai avut măsură. E un cântec mare și te-ai achitat foarte bine de el.

Andra a avut de spus cuvinte de laudă:

"Cred că în fiecare etapă i-am spus cât îl apreciez. Ești unul dintre preferații mei de la Vocea!"

"Ești o voce extraordinară și un tip foarte modest. Ești un artist care, pe lângă vocea caldă, ai un suflet foarte frumos", a spus Smiley.

Votul publicului a decis: Letiția Roman - 30%, Vitalie Maciunschi - 70%.

Echipa Irina Rimes

În prima seară a live-urilor, echipa Irina Rimes i-a avut ca protagoniști pe Eva Timuș și Alexa Dragu.

Eva Timuș a interpretat piesa "Side By Side" (Ariana Grande ft. Nicki Minaj).

"Îți stă foarte bine pe scenă. Foarte fresh, foarte young", a spus Smiley adăugând că Eva a obosit la jumătatea piesei, la partea lui Nicki Minaj.

Și Andra a fost de aceeași părere. Deși per total a fost un moment bun, concurenta a obosit pe parcursul melodiei.

Alexa Dragu a cântat într-o manieră jazz hit-ul "Crazy".


Tudor a ținut să o felicite pe Irina pentru crearea acestui moment, pentru efortul de a arăta alte fețe ale muzicii. Antrenorul a considerat că Irina a provocat-o pe Alexa cu această piesă, cu influențe jazzy. Chirilă a adăugat:

"Mi-a plăcut momentul și ce ai făcut tu pe scenă. Ai o voce excelentă și meriți să mergi mai departe în concurs".

"Foarte, foarte interesantă această propunere muzicală", a fost de părere Andra.

Votul publicului a decis: Eva Timuș - 19%, Alexa Dragu - 81%

Echipa Tudor Chirilă

În prima seară a live-urilor, echipa Tudor Chirilă i-a avut ca protagoniști pe Alma Boiangiu și Mihai Meiroș.

Alma Boiangiu a emoționat publicul cu interpretarea piesei "Chandelier".

"Îmi place că ți-ai asumat piesa asta. Mi-a plăcut finalul", a spus Irina.

"Alma m-a cucerit încă din blind-uri. Ești iubibilă, fată! Ai ajutat momentul și l-ai ridicat foarte mult pentru că ești actriță", a spus Andra.

Smiley nu a fost de aceeași părere cu a sa colegă:

"A fost un pic cam mult jocul actoricesc".

Mihai Meiroș a creat un moment muzical memorabil aducând în fața audienței piesa The Police, "Roxanne" completată de influențe de tango.

"A fost un moment echilibrat. Felicitări pentru alegerea piesei!, a avut de zis Irina.

Smiley a spus:

"Felicitări pentru momentul ăsta care mi se pare unul deosebit".

Votul publicului a decis: Alma Boiangiu - 57%, Mihai Meiroș - 43%

Echipa Andra

În prima seară a live-urilor, echipa Andra i-a avut ca protagoniști pe Sara Chiavegato și Renate Grad.

Sara a interpretat piesa "Don't Speak" (No Doubt).

"Mulțumesc, Andra, pentru că mi-ai trezit amintiri din liceu când sufeream după fete", a glumit Smiley. Antrenorul a continuat: "Ai o o voce extraordinară! Te felicit!

Și Tudor a apreciat vocea concurentei. Și-ar fi dorit, în schimb, să aibă o altă ținută care să se potrivească cu piesa și să se poată exterioriza mai mult.

Renate Grad i-a făcut pe antrenori să danseze cu piesa "I wanna dance with somebody".

"Foarte mișto! Felicitări!, a complimentat-o Tudor Chirilă

Cei patru au apreciat atât vocea concurentei care "a strălucit", cât și energia pe care aceasta a transmis-o.

Votul publicului a decis: Sara Chiavegato - 38%, Renate Grad - 62%

Primii 8 semifinaliști de la Vocea României 2018

După prima seară a live-urilor, Smiley merge în finală cu Vitalie Maciunschi, Irina cu Alexa Dragu, Tudor Chirilă o are alături pe Alma Boiangiu și Andra continuă competiția cu Renate Grad.

Primul live Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 6.9 puncte de rating și 19.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 16.0% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:42, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

Muzică și film

Irina Rimes a lansat trailer-ul miniseriei documentare "Pe drumul meu", de pe HBO Max - VIDEO

Irina Rimes rememorează momente importante din evoluția ei, ca artist, într-o miniserie documentară intitulată "Pe drumul meu". Programată să apară pe HBO Max pe 3 iunie, producția va include interviuri cu Tudor Chirilă, Andra și Adrian Despot. În trailer-ul oficial al producției, lansat astăzi, o vedem pe Irina în lumina reflectoarelor încă din copilărie.

Publicat

pe

Irina Rimes - Pe drumul meu | Trailer Oficial
Irina Rimes - Pe drumul meu | Trailer Oficial │ FOTO: Captură YouTube

Miniseria documentară "Pe drumul meu" este regizată de Barna Nemethi, după un concept de Mara Ciama, producția fiind semnată de Max Original & Global Records.

"Pe drumul meu" este o călătorie ce explorează influențele care au făcut-o pe Irina Rimes artista de astăzi. Aceasta rememorează momente importante din viața ei, vorbește despre versurile pe care le cântă, despre oamenii care au ajutat-o în carieră, iar, în paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspirație ale albumelor anterioare. Miniseria prezintă, de asemenea, cum sunt pregătite anumite videoclipuri și concerte caritabile.

Profesioniști din industria muzicală, artiști și persoane publice sunt invitați în documentar și vorbesc despre cariera artistei care s-a remarcat prin perseverență, creativitate și muncă. Printre artiștii și producătorii care apar în această producție se numără Tudor Chirilă, Andra, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi și mulți alții.

Irina Rimes despre miniseria documentară "Pe drumul meu": "Vreau să le arătăm oamenilor struggle-ul de artist"

"Documentarul "ON MY WAY" ("Pe drumul meu") a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect. Vreau să le arătăm oamenilor struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu.

Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău.

Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta.

Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max România și le mulțumesc pentru încredere", a spus Irina Rimes într-o postare pe Instagram.

Trailer Oficial: Irina Rimes - "Pe drumul meu" | Din 3 iunie pe HBO Max

Într-un podcast filmat cu DJ Gojira, Irina Rimes anunța că pe 3 iunie va sosi și noul ei album, "Acasă". Găsiți mai multe detalii aici.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending