Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Post Malone, Lil Wayne și Nicky Minaj apar pe coloana sonoră a noului film Spider-Man - VEZI TRAILER

Variantă animată a filmului "Spider-Man: Into The Spider Verse" va beneficia de un soundtrack deosebit, unde îi vom putea auzi pe unii dintre cei mai iubiți rapperi, cum ar fi Lil Wayne sau Nicki Minaj. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Post Malone, Nicki Minaj, Lil Wayne

Post Malone, Nicki Minaj, Lil Wayne

"Spider-Man: Into The Spider Verse" va fi lansat în România pe 28 decembrie, iar Nicholas Cage va fi vocea lui Spider-Man Noir. Fanii francizei vor intra într-un alt univers, în care vor face cunostință cu personaje noi, precum Spider-Gwen.

Actorul care a jucat în serialul Netflix, "The Get Down", Shameik Moore va fi vocea lui Miles Morales, adolescentul din film care își dă seama că are aceleași puteri ca Spider Man.

În ceea ce privește continuarea clasicului "Spider-Man: Homecoming", care va apărea în 2019, actorii confirmați în peliculă sunt Zendaya (MJ), Micheal Keaton (The Vulture), Marisa Tomei (Aunt May) și Jake Gyllenhaal (Quentin “Mysterio” Beck)

Vă invităm să urmăriți trailerul filmului de animație "Spider-Man: Into The Spider Verse":

Citește mai multe despre Lil WayneNicki MinajPost Malone
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce versuri au căutat românii pe Google în 2018

Artiștii cu cele mai populare piese din 2018 au dat tonul căutărilor de versuri pe google. În top 10 se...

Închide