Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Post Malone îşi surprinde fanii cu o piesă de Crăciun, "Wow" - AUDIO

Băiatul cuminte al hip-hop-ului american, Post Malone a lansat o piesă de Crăciun intitulată "Wow". Apartenenţa sa la perioada sărbătorilor e dată mai degrabă de vizualul cu Moş Crăciuni, decât de sound. Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.

Publicat

pe

Single Post Malone Wow
Single Post Malone Wow │ FOTO: Post Malone

"Wow" este o piesă cu un bas clasic de hip-hop, cu eternele versuri despre "sticle şi sticle", plus vocea cu ecou care i-a prins atât de bine în carieră lui Posty. Artistul cântă despre seri de petrecere cu Drake, multe sticle goale, celebrităţi şi distracţii de o noapte. În clipul animat rapperul de 23 de ani apare ca elf, ca Moş Crăciun, călare pe o acadea sau pe un tron cu o sabie în mână.

Maşini scumpe, dragoni, scheleţi şi caleidoscopuri halucinante împodobesc acest clip. Noul single este produs de către Louis Bell şi Frank Dukes. Are referinţe la Fall Out Boy şi băuturile brandului LaCroix şi asta doar în prima strofă. Cine priveşte cu atenţie clipul şi ştie ceva sport american îl va observa pe quarterback-ul de la Dallas Cowboys Dak Prescott.

Luna trecută Post Malone a promis că va lansa un material muzical nou până la final de an. Încă nu e clar dacă acest single prefaţează un nou EP sau LP, sau dacă este de sine stătător. În ultima vreme Malone a propus diferite variante de copertă de album în social media, lăsând fanii să aleagă. E foarte posibil ca rapperul să dorească lansarea unui disc nou înainte de premiile Grammy din februarie, pentru a putea interpreta acolo melodiile noi.

De altfel artistul este şi nominalizat la multiple categorii la ediţia 61 a acestor premii. Printre ele se numără "Albumul anului" şi "Cea mai bună reprezentaţie pop solo". Post Malone a apărut recent pe piesa "Sunflower", o colaborare cu Swae Lee creată pentru coloana sonoră a noii animaţii "Spider-Man Into the Spider-Verse", de la Sony Pictures.

Muzicianul a lansat albumul "beerbongs & bentleys" în luna mai, după câteva single-uri care au ajuns la sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Posty a mai apărut şi pe albumul cel nou al lui Lil Wayne, "Tha Carter V", împreună cu Gucci Mane. Tânărul de 23 de ani a avut o apariţie inedită la MTV Video Music Awards 2018, când a cântat piesa "Dream On" alături de Aerosmith. Artiştii au mai cântat împreună şi "Toys în the Attic" şi chiar hitul "Rockstar" al lui Posty.

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare

Trending