Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Post Malone îşi surprinde fanii cu o piesă de Crăciun, "Wow" - AUDIO

Băiatul cuminte al hip-hop-ului american, Post Malone a lansat o piesă de Crăciun intitulată "Wow". Apartenenţa sa la perioada sărbătorilor e dată mai degrabă de vizualul cu Moş Crăciuni, decât de sound. Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.
Single Post Malone Wow

Single Post Malone Wow │ FOTO: Post Malone

"Wow" este o piesă cu un bas clasic de hip-hop, cu eternele versuri despre "sticle şi sticle", plus vocea cu ecou care i-a prins atât de bine în carieră lui Posty. Artistul cântă despre seri de petrecere cu Drake, multe sticle goale, celebrităţi şi distracţii de o noapte. În clipul animat rapperul de 23 de ani apare ca elf, ca Moş Crăciun, călare pe o acadea sau pe un tron cu o sabie în mână.

Maşini scumpe, dragoni, scheleţi şi caleidoscopuri halucinante împodobesc acest clip. Noul single este produs de către Louis Bell şi Frank Dukes. Are referinţe la Fall Out Boy şi băuturile brandului LaCroix şi asta doar în prima strofă. Cine priveşte cu atenţie clipul şi ştie ceva sport american îl va observa pe quarterback-ul de la Dallas Cowboys Dak Prescott.

Luna trecută Post Malone a promis că va lansa un material muzical nou până la final de an. Încă nu e clar dacă acest single prefaţează un nou EP sau LP, sau dacă este de sine stătător. În ultima vreme Malone a propus diferite variante de copertă de album în social media, lăsând fanii să aleagă. E foarte posibil ca rapperul să dorească lansarea unui disc nou înainte de premiile Grammy din februarie, pentru a putea interpreta acolo melodiile noi.

De altfel artistul este şi nominalizat la multiple categorii la ediţia 61 a acestor premii. Printre ele se numără "Albumul anului" şi "Cea mai bună reprezentaţie pop solo". Post Malone a apărut recent pe piesa "Sunflower", o colaborare cu Swae Lee creată pentru coloana sonoră a noii animaţii "Spider-Man Into the Spider-Verse", de la Sony Pictures.

Muzicianul a lansat albumul "beerbongs & bentleys" în luna mai, după câteva single-uri care au ajuns la sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Posty a mai apărut şi pe albumul cel nou al lui Lil Wayne, "Tha Carter V", împreună cu Gucci Mane. Tânărul de 23 de ani a avut o apariţie inedită la MTV Video Music Awards 2018, când a cântat piesa "Dream On" alături de Aerosmith. Artiştii au mai cântat împreună şi "Toys în the Attic" şi chiar hitul "Rockstar" al lui Posty.

Citește mai multe despre Post Malone
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna anunţă când va lansa noul album

În prag de sărbători Rihanna a făcut un anunţ pe care toţi fanii săi îl aşteptau: cel legat de următorul...

Închide