Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan vin la SoundArt Festival 2019

Un nou set de confirmări completează lineup-ul celei de-a treia ediții SoundArt Festival din Quantic Club. Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan se alătură celor de la Riverside, Sunnata, Weedpecker și Perihelion. Evenimentul va avea loc în perioada 8 - 10 martie 2019.

Publicat

pe

Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan la SoundArt Festival 2019
Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan la SoundArt Festival 2019

Planet of Zeus – southern/stoner metal, Grecia

Planet of Zeus poate fi considerată cea mai populară trupă grecească din zona stoner/southern. Cu patru albume la activ și un disc live lansat în 2018, trupa înființată în anul 2000 a urcat pe scenă de-a lungul timpului alături de Black Sabbath, Clutch, Ozzy Osbourne, Grand Magus, Truckfighters, Pentagram.

Planet of Zeus va cânta la București în a doua seară a SoundArt Festival 2019.

Viper Soup Complex – progressive metal, Malta

Viper Soup Complex și-a început activitatea în 2012 cu scopul de a dezvolta un sound progresiv cântat într-un stil rebel sau chiar absurd cum îl descriu membrii formației. Trupa se evidențiază și prin vocea remarcabilă a vocalistei Annemarie Spiteri.

Viper Soup Complex au urcat pe scenă în trecut alături de Spectic Flesh, Thurisaz, [IN MUTE], Until Rain si Enemy of Reality. Spre finalul anului 2018, trupa se pregătește să lanseze albumul de debut ”Red Fugue”.

Purple Caravan – stoner/hard rock, România

Purple Caravan este o trupă tânără de stoner/hard rock cu influențe heavy și psychedelic din Craiova, înființată în 2017. Sound-ul Purple Caravan este descris ca o combinație între rock-ul anilor ’70, grunge, southern rock, totul împachetat într-un pachet fuzzy.

Trupa a împărțit scena cu formații precum Fry Days, Cardinal, The Demon's Claws sau The Noise Figures. Sunetul Purple Caravan este inspirat de trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods sau Kyuss.

Bilete SoundArt Festival 2019 în Club Quantic:

  • Abonament - 150 lei
  • Ziua 1 - 35 lei (trupe confirmate: Perihelion, Purple Caravan)
  • Ziua 2 - 55 lei (trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Viper Soup Complex)
  • Ziua 3 - 70 lei (trupe confirmate: Riverside)

SoundArt Festival este un eveniment dedicat stilurilor progressive și stoner rock/metal. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock stoner și progressive ale Europei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 8 martie 2019

SoundArt Festival 2019

Loc
Quantic Club

Trending