Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan vin la SoundArt Festival 2019

Un nou set de confirmări completează lineup-ul celei de-a treia ediții SoundArt Festival din Quantic Club. Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan se alătură celor de la Riverside, Sunnata, Weedpecker și Perihelion. Evenimentul va avea loc în perioada 8 - 10 martie 2019.
Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan la SoundArt Festival 2019

Planet of Zeus, Viper Soup Complex și Purple Caravan la SoundArt Festival 2019

Planet of Zeus – southern/stoner metal, Grecia

Planet of Zeus poate fi considerată cea mai populară trupă grecească din zona stoner/southern. Cu patru albume la activ și un disc live lansat în 2018, trupa înființată în anul 2000 a urcat pe scenă de-a lungul timpului alături de Black Sabbath, Clutch, Ozzy Osbourne, Grand Magus, Truckfighters, Pentagram.

Planet of Zeus va cânta la București în a doua seară a SoundArt Festival 2019.

Viper Soup Complex – progressive metal, Malta

Viper Soup Complex și-a început activitatea în 2012 cu scopul de a dezvolta un sound progresiv cântat într-un stil rebel sau chiar absurd cum îl descriu membrii formației. Trupa se evidențiază și prin vocea remarcabilă a vocalistei Annemarie Spiteri.

Viper Soup Complex au urcat pe scenă în trecut alături de Spectic Flesh, Thurisaz, [IN MUTE], Until Rain si Enemy of Reality. Spre finalul anului 2018, trupa se pregătește să lanseze albumul de debut ”Red Fugue”.

Purple Caravan – stoner/hard rock, România

Purple Caravan este o trupă tânără de stoner/hard rock cu influențe heavy și psychedelic din Craiova, înființată în 2017. Sound-ul Purple Caravan este descris ca o combinație între rock-ul anilor ’70, grunge, southern rock, totul împachetat într-un pachet fuzzy.

Trupa a împărțit scena cu formații precum Fry Days, Cardinal, The Demon's Claws sau The Noise Figures. Sunetul Purple Caravan este inspirat de trupele consacrate ale acestui gen, cum ar fi Sleep, 1000mods sau Kyuss.

Bilete SoundArt Festival 2019 în Club Quantic:

  • Abonament - 150 lei
  • Ziua 1 - 35 lei (trupe confirmate: Perihelion, Purple Caravan)
  • Ziua 2 - 55 lei (trupe confirmate: Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Viper Soup Complex)
  • Ziua 3 - 70 lei (trupe confirmate: Riverside)

SoundArt Festival este un eveniment dedicat stilurilor progressive și stoner rock/metal. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock stoner și progressive ale Europei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Planet of Zeus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primele confirmări la AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey

Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey vin la Awake, festivalul boutique de muzică și arte contemporane de...

Închide