Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pasărea Rock lansează melodia de Crăciun "Cometa Stea" - AUDIO

În prag de sărbători, trupa Pasărea Rock lansează o melodie menită să readucă în suflet bucuria simplă, dar înălțătoare, a Crăciunului petrecut alături de cei dragi. Noua piesă a trupei se numește "Cometa Stea".

Publicat

pe

Concertul de lansare Pasărea Rock de la Sala Palatului pe 25 martie 2014
Concertul de lansare Pasărea Rock de la Sala Palatului pe 25 martie 2014

Intitulată ”Cometa Stea”, scrisă de binecunoscutul Florin Dumitrescu, pe muzica lui Josef Kappl, noua melodie a trupei Pasărea Rock pune în evidență apartenența noastră creștină și invită la dezvoltarea puterii de a iubi și de a dărui.

Inițial, titlul acestei melodii a fost ”Trei crai de la răsărit”, personaje reprezentate de Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică, care după lungi rătăciri s-au regăsit și au pornit pe același drum către inimile iubitorilor de muzică de calitate.

Odată cu această nouă melodie, trupei i se alătură Narcis Tran-Korsar, un nou colaborator, tânăr și deosebit de talentat, care va susține performanțele artistice la chitara cu 12 corzi, dar și backing vocal.

Noua compoziție muzicală ”Cometa Stea” realizată sub egida casei de producție Revolver, va răsuna în toate concertele trupei din întreaga țară și va putea fi ascultată atât la posturile de radio

AUDIO: Pasărea Rock - "Cometa Stea"

Proiectul Pasărea Rock  a fost pornit în 2014 de către Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică. După patru ani și jumătate de la înființare, Pasărea Rock este într-o formă de zile mari, datorită artiștilor extraordinari care întregesc formula - Sorin Voinea și Nicu Patoi. De-a lungul acestei perioade, artiștii au muncit, au compus, au reochestrat și au lansat pe piață primul album, intitulat LEGENDA. De la înființare, Pasărea Rock a mai lansat două EP-uri, ”Călușandra”și ”Hora fără de hotar”.

După succesul primului albumul, intitulat ”Legenda”, Josef Kappl, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Nicu Patoi și Sorin Voinea lucrează la definitivarea celui de-al doilea material discografic ce urmează a fi lansat anul viitor, cu prilejul împlinirii celor 5 ani de la debutul proiectului Pasărea Rock.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending