Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Nico întâmpină sărbătorile de iarnă cu piesa "Vine Crăciunul" - AUDIO

În prag de sărbători, Nico lansează o melodie de sezon, intitulată ”Vine Crăciunul”. Melodia este compusă de Laurențiu Matei.

Publicat

pe

Nico
Nico

“Sărbătorile bat la ușa, iar sufletele noastre se pregătesc de magia ce vine odată cu Crăciunul”. Acesta a fost punctul de pornire pentru cel mai nou single semnat de artista Nico, “Vine Crăciunul”.

Laurențiu Matei, compozitorul piesei a simțit că acum este momentul lansării acestei piese, așa încât a mai meșterit-o pe alocuri și a îmbrăcat-o de sărbătoare.

“Nu am stat prea mult pe gânduri, am intrat în studioul de înregistrări și am cântat împreună cu corul de copii de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, într-o atmosferă atât de veselă, încât am promis că o să mai colaborăm cu copiii pe viitor.

Piesa aduce aminte de anii frumoși ai copilăriei, de mirosul de portocale și de Crăciunul fermecat alături de familie și prieteni”, a declarat NICO.

AUDIO: Nico - "Vine Crăciunul"

Nico a lansat anul acesta o serie de melodii de dragoste. A început în februarie cu "Suflet pereche", a continuat cu ”Nebuni îndrăgostiți”, iar toamna a adus-o romantică și melancolică, lansând piesa ”Oare cine?”.

Nico, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă română de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru.

A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003 obţinea premiul al doilea la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" de la Braşov.

În 2008 a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Comentează

Trending