Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Nico întâmpină sărbătorile de iarnă cu piesa "Vine Crăciunul" - AUDIO

În prag de sărbători, Nico lansează o melodie de sezon, intitulată ”Vine Crăciunul”. Melodia este compusă de Laurențiu Matei.
Nico

Nico

“Sărbătorile bat la ușa, iar sufletele noastre se pregătesc de magia ce vine odată cu Crăciunul”. Acesta a fost punctul de pornire pentru cel mai nou single semnat de artista Nico, “Vine Crăciunul”.

Laurențiu Matei, compozitorul piesei a simțit că acum este momentul lansării acestei piese, așa încât a mai meșterit-o pe alocuri și a îmbrăcat-o de sărbătoare.

“Nu am stat prea mult pe gânduri, am intrat în studioul de înregistrări și am cântat împreună cu corul de copii de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, într-o atmosferă atât de veselă, încât am promis că o să mai colaborăm cu copiii pe viitor.

Piesa aduce aminte de anii frumoși ai copilăriei, de mirosul de portocale și de Crăciunul fermecat alături de familie și prieteni”, a declarat NICO.

AUDIO: Nico - "Vine Crăciunul"

Nico a lansat anul acesta o serie de melodii de dragoste. A început în februarie cu "Suflet pereche", a continuat cu ”Nebuni îndrăgostiți”, iar toamna a adus-o romantică și melancolică, lansând piesa ”Oare cine?”.

Nico, pe numele său real Nicoleta Matei este o cântăreaţă română de muzică pop, cunoscută şi pentru apariţiile TV şi piese de teatru.

A cântat în China şi Japonia pe parcursul carierei şi a participat de multiple ori la selecţia Eurovision. În 2003 obţinea premiul al doilea la Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur" de la Braşov.

În 2008 a reprezentat România la concursul Eurovision, organizat la Belgrad, în Serbia.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Nico
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna o acuză pe Lady Gaga că a copiat-o recent; Iată cu ce

Madonna şi Lady Gaga sunt protagonistele uneia dintre cele mai îndelungate rivalităţi din pop. Cel mai nou episod o implică...

Închide