Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Modern Talking, Dr. Alban, Lou Bega și alții cântă în județul Covasna, la diMANSIONS Festival 2019

Unii dintre cei mai celebri artişti ai anilor trecuți, The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega sau SNAP! ajung la Castelul Mikó din Olteni, județul Covasna, la diMANSIONS Festival 2019.

Publicat

pe

Dire Straits Experience, Lou Bega, Thomas Anders & The Modern Talking
Dire Straits Experience, Lou Bega, Thomas Anders & The Modern Talking

Evenimentul are loc în perioada 14-16 iunie 2019 și promite trei zile de muzică nostalgică.

"diMANSIONS" este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS"- ”ȚINUTUL CONACELOR”.

Publicul va putea experimenta diferite dimensiuni ale distracției, cu ajutorul "conacelor" imaginare dedicate diverselor tipuri de programe și activități. THE DISCO MANSION este zona constituită din scena principală şi cortul gigant Kayam - cu o capacitate de 10.000 de persoane. THE DIALOGUE MANSION este o zonă dedicată dezbaterilor, conferinţelor, dar şi diferitelor manifestări culturale, THE DIGITAL MANSION este zona consacrată celor tineri, artelor digitale, dar şi muzicii electronice, în timp ce THE DINING MANSION este o zonă de tip „food court”, unde kürtőskalács-ul şi gulaşul nu vor lipsi din meniu, dar vor fi prezente și unele dintre cele mai populare food truck-uri şi retro van-uri din România.

Despre artiștii diMANSIONS Festival 2019:

Modern Talking este trupa care a schimbat definitiv istoria muzicală după 1980. Melodiile lor au însoțit petrecerile a sute de milioane de oameni pe întreg mapamondul, au cucerit topurile, au animat discoteci în toate țările europene și au umplut săli de concerte. Au vândut peste 150 de milioane de albume de-a lungul carierei și continuă să se bucure de o popularitate uriașă.

Hit-uri precum "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "No Face, No Name, No Number", "You Can Win If You Want", "Atlantis Is Calling", "Geronimo's Cadillac" sau "Sexy, Sexy Lover" vor putea fi ascultate live la prima ediție diMANSIONS.

The Dire Straits Experience este un pilon al muzicii rock de calitate, care reușește să mențină în viață universul mult iubit și creat de Dire Straits. Membrilor originali, Chris White & Chris Whitten și lui Terence Reis li se alătură instrumentiști din elita industriei muzicale, care colaborează individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison sau David Gilmour.

Show-ul The Dire Straits Experience este un “must see” pentru iubitorii muzicii bune și pentru toți cei care vor să ”guste” puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile. Publicul va putea asculta piese precum: ”Money For Nothing”, ”Sultans of Swing”, ”Brothers In Arms”, ”Your Latest Trick”, ”Walk Of Life”, ”Romeo & Juliet”, ”So Far Away” sau ”Tunnel Of Love”.

Dr. Alban a vândut peste 16 milioane de discuri, iar piesele sale au cucerit topurile la nivel mondial, inclusiv în România, acolo unde unele dintre cele mai importante hit-uri ale anilor '90 îi poartă semnătura.

De la fantasticul ”It’s My Life”, la ”Hello Afrika”, ”One Love”, ”Let The Beat Go On”, ”Sing Hallelujah!”, ”Look Who’s Talking” sau ”Born In Africa”, melodiile sale au semnat istoria unui deceniu de muzică.

Interpretările trupei Hermes House Band au făcut furori la cele mai entuziaste petreceri retro. Au vândut peste 8 milioane de discuri în peste 25 de țări.

Variantele inedite ale hit-urilor ”Country Roads”, ”I Will Survive”, ”Life is Life”, ”Ring of Fire”, ”Hit The Road Jack” sau ”Que Sera Sera” au propulsat în difuzoarele din lumea întreagă trupa olandeză, ce a atins culmile succesului în anii '90 și 2000.

Fie că e vorba de single-uri, albume, compilații, coloane sonore de film sau reclame, vocea lui Lou Bega este recunoscută în întreaga lume. Cu umor, vitalitate și pasiune, Lou Bega este un ambasador al multiculturalității, al optimismului și al legăturii dintre generații.

Hit-ul din 1999, "Mambo Nr.5", i-a adus prima poziție a clasamentelor atât în Europa, cât și în Billboard-ul american, nominalizări la premiile Grammy, dar și celebrul ”World Music Award” de la Cannes.

Durron Maurice Butler, cunoscut ca Turbo B, este un muzician, rapper și beatboxer american, cunoscut mai ales pentru perioada în care a fost lider al grupului de muzică electronică Snap!.

După finalizarea unui stagiu în cadrul armatei Statelor Unite, desfășurat în Germania, Butler a fost descoperit de managerii proiectului Snap! și a devenit celebra voce a hit-urilor ”The Power” sau ”Rhythm Is A Dancer”, ambele clasate în topul hit-urilor din lumea întreagă. Astăzi, Turbo B. duce legenda Snap! mai departe, oferind show-uri spectaculoase de rap, beatbox și percuție, în lumea întreagă.

Bilete diMANSIONS Festival 2019

  • Abonament VIP (preț promoțional) - 373,43 lei
  • Abonament (preț promoțional) - 159,43 lei
Comentează

Trending