Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Miley Cyrus și Mark Ronson realizează un cover după piesa lui Ariana Grande, "No Tears Left To Cry"

Miley Cyrus și Mark Ronson au făcut un cover după piesa lui Ariana Grande, "No Tears Left to Cry". Vă invităm să ascultați varianta acestora.

În cadrul BBC Radio 1 Live Lounge, Miley Cyrus, Mark Ronson, Mumford & Sons și The 1975 au interpretat mai multe piese de la Ariana Grande.

Melodia "No Tears Left to Cry" a fost "Number One track of 2018" conform publicației NME. Ariana Grande a apreciat coverul celor doi și l-a distribuit ulterior pe Twitter.

Miley Cyrus și Mark Ronson au mai cântat și noua melodie "Nothing Breaks Like a Heart", care va face parte de pe viitorul album al artistului. Aceștia au mai interpretat compoziția și în emisiunea Saturday Night Live.

Potrivit lui Mark Ronson, ”Nothing Breaks Like a Heart” marchează începutul unei ”ere a inimilor frânte”, tematică ce va fi dezvoltată pe viitorul său album. Discul va cuprinde o listă generoasă de colaborări, ce le va include și pe Lykke Li și King Princess. Mark Ronson a mai menționat recent că următorul lui album solo va conține și o colaborare cu solistul Tame Impala, Kevin Parker.

În ultimul an, Miley Cyrus și-a petrecut timpul în studio cu Ryan Adams, a cântat la gala premiilor Grammy cu Elton John, și a fost dat în judecată de un artist reggae pe motiv că piesa "We Can not Stop" ar fi plagiată.

Ultimul ei single de succes, ”Malibu”, a fost lansat în vara anului trecut. Melodia a debutat pe prima poziție în topul american US Dance Club Songs (Billboard) și a fost certificată cu platină în UK, SUA, Australia, Austria, Canada, Italia și Polonia.

Citește mai multe despre Mark RonsonMiley Cyrus
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai căutate piese din 2018, potrivit Shazam - TOP 10

Pe final de 2018, Shazam dezvăluie o listă scurtă a celor mai căutate piese ale anului. În top 10 regăsim...

Închide