Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Mazdrunka lansează piesa "Desen" - AUDIO

Mazdrunka lansează "Desen", o piesă emoționantă ce vorbește despre amintirea unei iubiri. Află mai multe detalii în articol.
Mazdrunka -

Mazdrunka - "Desen"

Mazdrunka este proiectul muzical al Lucianei Răducanu. Versurile piesei "Desen" sunt scrise de Luciana, iar de muzică s-au ocupat Luciana, Ionuț Cosmin Grigore și Victor Mihăilescu.

"Piesa <<Desen>> este al doilea pas pe care l-am făcut pe drumul compozițiilor proprii. După destrămarea trupei Sahara, cu care am realizat mai multe piese, a urmat o pauză de aproximativ zece ani, în care am compus doar piesa Sweet Brown Eyes. După experiența de la Vocea României, mi-am luat inima în dinți și mi-am deschis-o către ceea ce simt să fac acum. Să mă exprim cu iubire, să transmit mesaje frumoase oamenilor. Am în minte conceptul unui album, în mare parte despre vise, pentru că ele sunt o parte intensă a ceea ce sunt. Îmi doresc cu ardoare ca la următoarele piese să lucrez cu la fel de multă eficiență ca la piesa <<Desen>>", a spus Mazdrunka (Luciana Răducanu)

În vârstă de 36 de ani, Luciana Răducanu se ocupă cu muzica și cu realizarea de bijuterii. În 2001, i-a întâlnit pe membrii trupei Sahara și a devenit solista formației. După destrămarea grupului, ea nu a renunțat la această pasiune. Au urmat colaborări cu Sarmalele Reci și FiRMA.

Viața Lucianei este guvernată de muzică. La filmarea unui videoclip al Mădălinei Manole, l-a cunoscut pe viitorul ei soț (un alt fost membru Sahara), în prezent toboșar în trupa Bucium și în Mazdrunka  În 2015, Luciana a participat la emisiunea X Factor, iar anul acesta a urcat pe scena de la Vocea României.

Prezența sa în cadrul competiției vocilor a fost una remarcantă. Luciana a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa "Bohemian Rhapsody".

Citește mai multe despre Mazdrunka
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ei sunt cei 8 semifinaliști de la Vocea României - Votează preferatul

Știm care sunt cei opt semifinaliști Vocea României 2018 după primele două ediții de live-uri. Află mai multe despre parcursul...

Închide