Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Madonna o acuză pe Lady Gaga că a copiat-o recent; Iată cu ce

Madonna şi Lady Gaga sunt protagonistele uneia dintre cele mai îndelungate rivalităţi din pop. Cel mai nou episod o implică pe Madonna acuzând-o pe Lady Gaga că i-ar fi copiat un citat celebru în cadrul promovării filmului "A Star Is Born".

Lady Gaga, depășită în topul Forbes de Madonna

În octombrie fanii au sesizat un loc comun în discursul lui Lady Gaga şi anume că "ar putea fi 100 de persoane într-o cameră şi 99 dintre ei nu cred în tine, dar e nevoie doar de unul şi îţi schimbă toată viaţa". Această frază a fost folosită la multiple conferinţe de presă pentru promovarea filmului "A Star Is Born", iar cel la care se referă citatul este Bradley Cooper.

Regina Pop-ului contraatacă, afirmând că artista purtătoare de rochii din carne s-a inspirat din interviurile sale din anii '80. Madonna a postat un clip pe Instagram, în care spunea chiar "Dacă sunt 100 de persoane într-o cameră şi 99 spun că le-a plăcut, eu îl voi reţine pe cel care zice că nu i-a plăcut". Ce e drept citatul e sub alt formă şi cu alt mesaj.

Acolo unde Lady Gaga vede partea plină a paharului, Madonna pare axată pe partea negativă. Nu e prima oară când divele pop se ciocnesc. În 2012 Madonna descria opera lui Lady Gaga ca o variantă mai slabă a creaţiilor sale. "Born This Way" era dat ca exemplu drept material inspirat prea mult de "Express Yourself", piesa lui Madge din 1989.

Gaga a replicat în cadrul documentarului "Five Foot Two" de pe Netflix în 2017. Cântăreaţa şi-ar fi dorit să îşi rezolve problemele cu Madonna în privat. În plus creatoarea lui "Poker Face" a subliniat de mai multe ori că faţă de Madonna îşi compune singură muzica şi cântă la mai multe instrumente. Când două dive cu origini italiene se păruiesc de la distanţă, e clar că vor ieşi scântei şi ambele vor vrea ultimul cuvânt.

Asta chiar dacă în 2015 Madonna declara că nu îi mai pasă de dispute de genul şi că le consideră plictisitoare.

Citește mai multe despre Lady GagaMadonna
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Modern Talking, Dr. Alban, Lou Bega și alții cântă în județul Covasna, la diMANSIONS Festival 2019

Unii dintre cei mai celebri artişti ai anilor trecuți, The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Hermes House...

Închide