Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Guns N' Roses speră să lanseze un nou album cât de curând

Chitaristul Richard Fortus a confirmat recent ceea ce Slash si Axl sugeraseră deja în alte interviuri. Guns N' Roses pregătește un nou album, pe care speră să-l lanseze cât de curând.
Axl Rose & Ron

Axl Rose & Ron "Bumblefoot" Thal @ Las Vegas (foto: www.blogs.canoe.ca)

Reunirea Guns N' Roses a fost un succes, membrii formației recăpătându-și dorința de a crea din nou împreună. Trupa pregătește, se pare, un nou album, așa cum Axl Rose și Slash indicaseră deja în alte interviuri.

”S-a discutat despre asta (înregistrarea de piese noi). Cred că toată lumea vrea să facă asta și vom vedea ce se întâmplă. Am fost ocupați până acum să tot alergăm în jurul planetei (cu referire la turneul "Not In This Lifetime")”, declara Slash în august la SiriusXM.

S-a spus și că Axl Rose are deja multe melodii pregătite pentru înregistrare, iar acum că turneul "Not In This Lifetime" s-a încheiat, chitaristul Richard Fortus a anunțat oficial că se lucrează la un album nou Guns N' Roses. 

"Turneul e gata. Trei ani, gata...Vom încerca să facem un nou album și să-l lansăm curând. Sperăm să lansăm unul foarte curând.

Se va întâmpla mai repede decât credeți. Cum să nu fie bun? Trupa e într-o formă atât de bună acum”, a declarat Richard Fortus la KSHE 95.

Noul album ar putea fi lansat până la finele anului 2019, crede chitaristul Guns N' Roses, indicând în interviu că piesele sunt deja aproape gata. Trupa ar plănui să plece din nou în turneu după lansarea albumului.

"Slash e ocupat. Nu vom mai face concerte pentru o perioadă. Va depinde de cât de repde lansăm noul album. Dacă avem ceva pe piață, putem pleca în turneu. Cred că Axl are multe subiecte de abordat în noile piese", a completat Richard Fortus.

Început în aprilie 2016, turneul "Not In This Lifetime" s-a încheiat pe 8 decembrie 2018 șia generat până la finele lui 2017 nu mai puțin de 292.5 milioane de dolari, plasându-se pe locul 2 în topul celor mai profitabile turnee ale anului trecut. Trupa a fost depășită doar de U2, ale cărei concerte au generat 316 milioane de dolari.

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Finaliștii X Factor 2018 - Urmărește momentele live din semifinală

După o semifinală împărțită în două etape, publicul a decis cine va merge în marea finală X Factor 2018. Cei...

Închide