Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Globurile de Aur 2019: A Star Is Born și Bohemian Rhapsody printre nominalizați

Ediția cu numărul 76 a Globurilor de Aur va avea loc pe 6 ianuarie 2019, iar printre favoriți se numără Lady Gaga și Bradley Cooper sau Rami Malek. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Lady Gaga - Look What I Found (A Star Is Born)

Lady Gaga - Look What I Found (A Star Is Born)

Ceremonia de decernare a Globurilor este ca un fel de încălzire înaintea premiilor Oscar. După succesul fimelor "A Star Is Born" și "Bohemian Rhapsody", au venit și nominalizările pentru actorii din film sau piesele de pe coloana sonoră.

Printre filmele și serialele cu cele mai multe nominalizări se numără "A Star Is Born", "The Marvelous Mrs. Maisel" și "Black Panther". Filmul "A Star Is Born" are cinci nominalizări, pentru "Cea mai bună dramă", "Cea mai bună actriță" (Lady Gaga), "Cel mai bun actor", "Cel mai bun regizor" (Bradley Cooper) și "Cea mai bună piesă" ("Shallow" - duetul dintre cei doi).

La categoria "Cea mai bună dramă" este nominalizat și filmul "Bohemian Rhapsody", iar Rami Malek, actorul care interpretează rolul lui Freddie Mercury în film, este și el nominalizat la categoria "Best Actor in a Motion Picture Drama".

La categoria "Best Original Song", lupta este strânsă. Kendrick Lamar a primit prima lui nominalizare la Globurile de Aur pentru melodia "All the Stars" din Black Panther. "Shallow", duetul emoționant dintre Bradley Cooper și Lady Gaga are, de asemenea, multe șanse să câștige. Legenda muzicii country, Dolly Parton este și ea nominalizată pentru melodia de pe coloana sonoră a filmului Girl In the Movies, alături de Annie Lennox, cu piesa din filmul biografic "Private War" și Troye Sivan împreună cu Jónsi care au compus "Revelation" (Boy Erased).

Ediția din 2019 a Globurilor de Aur va veni și cu noutăți - un premiu pentru întrega carieră în televizune.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rami Malek a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din "Bohemian Rhapsody"

Nimeni nu îl poate înlocui pe Freddie Mercury, însă Rami Malek a reușit să cucerească atât inimile fanilor, cât și...

Închide