Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

VIDEO: Finaliștii X Factor 2018 - Urmărește momentele live din semifinală

După o semifinală împărțită în două etape, publicul a decis cine va merge în marea finală X Factor 2018. Cei patru finaliști sunt Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Publicat

pe

Bella Santiago în semifinala X Factor 2018
Bella Santiago în semifinala X Factor 2018 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Gala semifinalei X Factor 2018 de pe 16 decembrie s-a desfășurat în două etape. În prima etapă, fiecare concurent a urcat pe scenă și a prezentat câte un moment live. Când cei 8 concurenți au terminat de cântat, s-a dat startul la vot. La încheierea votului, doi concurenți au fost eliminați, iar ceilalți șase au trecut mai departe.

În cea de-a doua etapă a semifinalei, cei șase concurenți rămași în concurs au cântat din nou câte o piesă. S-a deschis din nou votul, iar la încheierea lui au fost eliminați încă 2 concurenți. Astfel, în finală au ajuns 4 concurenți.

Cei opt semifinaliști X Factor 2018 care au susținut momente live:

  1. Bella Santiago
  2. Cristian Moldovan
  3. Doinița Ioniță
  4. trupa VOX
  5. Cristian Sanda
  6. Ioana Bulgaru
  7. Cristina Vasopol
  8. Alexandru Stremiţeanu

Momentele live din prima etapă a galei:

Ioana Bulgaru - "Toy" (cover Netta, câștigătoarea Eurovision)

Cristian Sanda - "Jealous" (cover Labrinth)

Bella Santiago - "It's all coming back to me now" (cover Celine Dion)

Alex Stremițeanu - "O stea" (cover Voltaj)

Doinița Ioniță - "De-ar fi să vii" (cover Mihaela Runceanu)

Trupa Vox - "Focul" (cover Laura Stoica)

Cristina Vasopol - "I'm every woman" (cover Jessie J)

Cristian Moldovan - "Always" (cover Bon Jovi)

Cine a fost eliminat după prima etapă a semifinalei

În urma votului publicului, Trupa Vox și Alex Stremițeanu au părăsit concursul după încheierea primei etape a semifinalei.

”Ei sunt Vox și cine crede că e un capăt de lume, se înșeală. Văd aici tot gri și gânduri negre. Doamnelor și domnilor, să ne bucurăm că e prima trupă live care a ajuns până în semifinală. Mă bucur că s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Horia Brenciu.

”Ce pot să spun. Mă bucur că am ajuns până aici. A fost o experiență foarte frumoasă. Nu mă așteptam să ajung atât de departe când m-am înscris în această competiție. Plec cu capul sus”, a declarat Alex Stremițeanu.

Momentele live din cea de-a doua etapă a galei:

Ioana Bulgaru - "Țărăncută, țărăncuță" (cover Dan Spătaru)

Cristian Sanda - "Cerul" (cover Proconsul)

Bella Santiago - "Hora din Moldova"

Doinița Ioniță - "Stone cold" (cover Demi Lovato)

Cristina Vasopol - "Au înnebunit salcâmii" (cover Tudor Gheorghe)

Cristian Moldovan - "Dacă ploaia s-ar opri" (cover Cargo)

Cine a fost eliminat după cea de-a doua etapă a semifinalei

În urma votului publicului, Cristian Sanda și Cristina Vasopol au părăsit concursul după încheierea celei de-a doua etape a semifinalei.

”Tot aud treaba asta cu competiția. Nu este chiar așa, în sensul că noi venim, vă oferim niște spectacole și sperăm că voi vă bucurați de ele. Sperăm că vă transmitem multă emoție. Și îmi pare foarte rău că n-o să pot face asta în finală, dar sunt convins că colegii mei se vor descurca extraordinar în sensul ăsta. Pentru mine, lucrurile încep abia acum. Am învățat în ultima vreme o grămadă de lucruri. A fost o școală pentru mine acest X Factor și ne vedem pe scenă, ne vedem la TV. Sunt foarte optimist”, a declarat Cristian Sanda.

”Nu știu cum de am puterea să râd, să zâmbesc. Sunt fericită să am ajuns până aici. Și le urez mult, mult succes colegilor mei care merg mai departe. Sunt convinsă că vor ridica ștacheta cât mai sus posibil. Eu nu am arătat tot ce puteam să arăt, dar îi mulțumesc Deliei pentru sprijin. Mulțumesc tuturor juraților pentru cuvintele care mi-au dat încredere. Voi continua să cânt, normal, și abia aștept să mă întors acasă, la școala de canto, și la copiii mei și la soțul meu. Vă mulțumesc tuturor”, a declarat Cristina Vasopol.

Cine sunt cei patru finaliști X Factor 2018

Marii finaliști X Factor 2018 sunt: Bella Santiago (din echipa Deliei), Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru (din echipa lui Ștefan Bănică) și Cristian Moldovan (din echipa lui Carla's Dreams).

Bella Santiago, apreciată de Carla's Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică

Artista filipineză de 28 de ani a interpretat în semifinală o piesă energică și una lentă: ”Hora din Moldova” și "It's all coming back to me now" de la Celine Dion. Ambele interpretări au impresionat juriul, Bella primind complimente de la Carla's, Horia și Ștefan.

„S-au spus atât de multe de-a lungul concursului, încât eu nu sunt în stare să diluez asta prin mai multe cuvinte. Bravo! Îți urez succes, Bella”, a spus Carla's la finalul primei prestații din semifinala X Factor.

„Chiar dacă nu e concurenta mea, cred că Bella va câștiga X Factor în acest an”, a adăugat Brenciu.

„Când apari pe scenă e o explozie. Se aprinde fitilul și totul ia foc în jurul tău”, a punctat Ștefan Bănică.

Ioana Bulgaru, ”zvârluga” lui Ștefan Bănică

Concurenta de doar 14 ani i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Ioana Bulgaru a interpretat "Țărăncută, țărăncuță" de la Dan Spătaru și ”Toy”, piesa cu care Netta a câștigat ultima ediție Eurovision.

„Mă bucur că domnișoara Ioana a avut o prestație excelentă”, a spus Horia Brenciu.

„Ai ceva incredibil. Nici măcar artiștii mari nu au explozia ta. Ești minunată”, a completat Carla's Dreams.

Doinița Ioniță, la un pas de mare trofeu X Factor

La doar 16 ani, Doinița Ioniță a impresionat juriul cu o piesă extrem de îndrăgită din repertoriul Mihaelei Runceanu, ”De-ar fi să vii” și o melodie cunoscută de la Demi Lovato, ”Stone Cold”.

„Eu vreau să văd asta în ochii tuturor concurenților care vor cânta în această seară. Mie mi-ai transmis o emoție incredibilă”, a declarat Carla's Dreams, după ce Doinița a cântat piesa Mihaelei Runceanu.

„Doinița, după un asemenea parcurs la X Factor, agentul tău trebuie să primească multe telefoane pentru că ai muuult talent. Bravo pentru ceea ce faci”, i-a transmis Horia Brenciu.

Cristian Moldovan, finalistul lui Carla's Dreams

Cristian Moldovan a interpretat în semifinală un hit din repertoriul lui Bon Jovi (”Always”) și o fumoasă baladă a trupei Cargo (”Dacă ploaia s-ar opri”). Publicul l-a votat, tânărul de 16 ani avansând în finală.

„Eram nesigur, nu m-am gândit că voi ajunge atât de departe. Am muncit mult pentru a ajunge până aici, dar nu pot să nu recunosc că m-a ajutat şi Dumnezeu…”, a declarat Cristian Moldovan.

Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan se vor lupta în finala de pe 23 decembrie pentru marele premiu de 100.000 de euro. Câștigătorul X Factor 2018 va fi ales prin votul publicului.

Comentează

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

  • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
  • Emi şi Cuza
  • Connect-R şi SHIFT
  • Jo şi Liviu Teodorescu
  • Eliza Natanticu şi Zarug
  • Barbara Isasi şi Bella Santiago
  • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
  • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending