Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Elton John lansează EP-ul „Step Into Christmas"

Cu ocazia sărbătorilor de iarna, Elton John surprinde cu o nouă lansare, „Step Into Christmas", un material ce reunește două variante ale cunoscutei piese de Crăciun, dar și cântecul „Ho! Ho! Ho! (Who'd Be A Turkey At Christmas)".

Publicat

pe

Elton John
Elton John

Una dintre melodiile de pe EP este o varianta rară a piesei „Step Into Christmas", înregistrată în anul 1973, în cadrul emisiunii The Gilbert O'Sullivan Show. Această înregistrare vine la pachet cu parfumul acelei perioade glorioase, iar găsirea ei în arhivele ITV nu poate fi vazută decât ca moment frumos și emotionant, ce va sta veșnic mărturie timpurilor apuse.

Piesa „Step Into Christmas" (în această variantă) nu a fost auzită decât o singură dată, în 1973, reunind o formulă interesantă, care marchează colaborarea dintre Elton John, Davey Johnstone, Dee Murray, Nigel Olsson și partenerul său de o viață, Bernie Taupin, la percuție.

La finalul lunii ianuarie 2018, Elton John a declarat că nu va mai pleca în turnee și urmează să ofere ultimele concerte de rămas bun, care se vor întinde pe 3 ani. Primul din acest turneu a avut loc în Statele Unite în luna septembrie. Se pare că artistul își dorește să petreacă mai mult timp alături de familie, acesta fiind motivul principal pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Tot în luna septembrie, Elton John a semnat un contract Universal Music, aceștia urmând să îl reprezinte până la sfârșitul carierei.

Un film biografic despre viața artistului între anii '70 și '80, denumit "Rocketman", va fi produs de Paramount Pictures și urmează să fie lansat în primăvara lui 2019. Regizorul peliculei va fi Dexter Fletcher, cel care a semnat și filmul Bohemian Rhapsody, despre bunul prieten al lui Elton John, Freddie Mercury. Actorul Taron Egerton va juca în rolul muzicianului.

Track listing:

  1. Step Into Christmas (original)
  2. Ho! Ho! Ho! (Who'd Be A Turkey At Christmas)
  3. Step Into Christmas (Gilbert O'Sullivan Performance)
Comentează

Trending