Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Diskoteka Festival îi aduce la Timișoara pe Modern Talking, Ace of Base și CC Catch

Diskoteka Festival, cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90, se va desfășura între 31 mai și 2 iunie 2019 în Timișoara. Lineup-ul cuprinde peste 50 de artiști printre care Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, Haddaway sau East 17.

Publicat

pe

Diskoteka Festival
Diskoteka Festival

Pe parcursul celor trei zile de festival, vocile hiturilor care au definit muzica de dans din perioada anilor 80 și 90 vor transforma Stadionul “Dan Păltinișanu” în cea mai mare discotecă în aer liber din lume printr-un maraton concertistic impresionant desfășurat pe cinci scene.

Peste 50 de artiști, care au lansat pe bandă succese muzicale ce se dovedesc și astăzi la fel de actuale, precum No Mercy, Sabrina, Mr President, Captain Jack, Modern Talking, Ace of Base, Dr Alban, CC Catch, Sandra, Boney M, Ricchi e Poveri, Haddaway, East 17, Alphaville, Nana, Admiral C4C, în marea lor parte în premieră în România, dar și mulți alți artiști, MC și DJ români îndrăgiți, strâng rândurile la Timișoara, punând orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.

Diskoteka Festival promite să readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedite, suveniruri și cele mai delicioase food truck-uri.

Bilete Diskoteka Festival 2019 la Timișoara

  • Zona 1 - 1200 lei
  • Zona 2 - 600 lei

Informații acces:

Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este strict interzis.

Accesul persoanele cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și numai în compania unui adult. Un adult poate însoți un singur minor cu vârsta de până la 14 ani.

Accesul persoanelor cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și a unui act de identitate.

Persoanele cu dizabilități care trimit până la data de 01.05.2019 o copie după certificatul de handicap pe [email protected] au acces gratuit, împreună cu un însoțitor, în limita locurilor disponibile.

Comentează

Trending