Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Concurenții care au ajuns în finala Vocea României 2018

Seara de 7 decembrie a fost cea a semifinalei, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt cei patru finaliști: Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Alma Boiangiu.
Finaliști Vocea României 2018

Finaliști Vocea României 2018

În cadrul semifinalei de la Vocea României 2018 am avut parte de momente individuale ale fiecărui concurent din cele patru echipe, dar și de momente muzicale ale concurenților alături de antrenorii și colegii de echipă. Astfel, fiecare echipă a încântat publicul cu două prestații. Doar votului publicului a contat în alegerea finaliștilor.

Concurenții ce au urcat pe scenă în timpul semifinalei de la Vocea României au fost următorii:

  1. Echipa Smiley: Vitalie Maciunschi și Bogdan Ioan
  2. Echipa Andra: Renate Grad și Mădălina Coca
  3. Echipa Irina: Alexa Dragu și Dora Gaitanovici
  4. Echipa Tudor: Romanița Fricosu și Alma Boiangiu

Renate Grad a dat startul serii cu o interpretare plină de energie. Concurenta din echipa Andrei a cântat piesa "Livin' On a Prayer".

"Remarc că Andra învață și învață foarte bine. O piesă rock e o piesă rock. Vizavi de Renate, mi-a plăcut curajul și felul în care a încercat să își asume piesa asta și corporal. Nu e o piesă ușoară", a spus Tudor Chirilă.

Smiley a avut, la rândul său, numai cuvinte de laudă:

"Foarte bun început de emisiune. M-am simți ca la un concert rock".

A urmat Dora Gaitanovici din echipa Irinei. Concurenta a impresionat audiența cu emoționanta piesa a Larei Fabian, "Je Suis Malade".

"A fost foarte, foarte, foarte bine! A cântat foarte, foarte frumos! Foarte matur, foarte cald. Felicitări, Dora! Excelent!", a spus Tudor.

"Ești extraordinar de matură în interpretare. Ești foarte serioasă, foarte dedicată acestei meserii. Te felicit pentru implicarea pe care o ai în cariera ta. Ai avut o interpretare extraordinară!, a continuat Smiley.

Irina Rimes a spus un lucru ce a descris întregul moment al Dorei:

"Nu a fost un moment teatral, nu a fost un moment jucat. A fost un moment trăit".

Primul trio al serii a fost al echipei Smiley. Artistul a cântat alături de concurenții săi piesa "No Woman No Cry". Cei trei au transmis energie pozitivă și i-au făcut pe jurați să se ridice și să danseze.

Romanița Fricosu a urcat pe scenă, demonstrând încă o dată pasiunea cu care interpretează o melodie. Concurenta a cântat piesa lui Bonnie Tyler, "Total Eclipse of the Heart".

"Foarte bună alegerea muzicală. Ți se potrivește foarte bine. În afară de faptul că ai cântat foarte bine, cred c-ai exagerat un pic. Ai pus prea multă pasiune", a comentat Smiley.

Andra a continuat:

"Romanița este o luptătoare. Mi se pare că piesa asta i-a venit mănușă și că nu a jucat".

Vitalie Maciunschi a continuat să uimească cu interpretări rock. De data aceasta, concurentul a cântat piesa celor de la Queen, "Who Wants to Live Forever".

"Eu m-am declarat fanul tău încă de la început și rămân fanul tău în continuare. Cred că ți-e locul în finală, la ce voce colosală ai", a declarat Andra.

"Ai avut un moment excepțional. Ești o voce mare, o voce care merită să fie în finală", a spus Irina.

A urmat un alt trio muzical. Irina, Alexa și Dora au cântat "Visele", hit-ul antrenoarei lor. Într-o manieră ușor diferită de varianta originală, piesa le-a pus în valoare pe concurente, iar antrenorii au apreciat momentul.

Mădălina Celine Coca a interpretat piesa "Unchain My Heart" și i-a încântat pe toți care au ascultat-o.

"Felicitări! Ai cântat excepțional! Ești o voce care merită cu prisosință să se afle în momentul ăsta în concurs. Andra a creat un moment strategic. Mi-a plăcut, pentru că e un cântec monoton din punct de vedere compoziție, dar ea a reușit să surmonteze chestia asta prin partea de bass și improvizația ta de jazz", a spus Tudor.

"Mi-a plăcut foarte mult! Ai o voce extraordinară! A fost un moment foarte dinamic și foarte interesant. Ai adus ceva nou pe piesă asta", a adăugat Smiley.

Alma Boiangiu a cântat într-o manieră personală și emoționantă piesa "Wicked Games". Antrenorii au apreciat felul în care concurenta a transmis emoție prin interpretare.

"Felicitări, Alma! A fost foarte emoționant, a fost foarte trăit. Mi-a plăcut foarte mult!", a spus Andra, adăugând că aceasta este momentul ei preferat din parcursul Almei în emisiune.

"Ai reușit să îi dai altă culoare cântecului și te felicit pentru asta. A fost o interpretare a la Björk, după părerea mea. Ai o voce foarte bună!", a zis Smiley.

Trio-ul echipei Andra a avut un moment apreciat de public și de ceilalți antrenori. Renate, Mădălina și Andra au cântat "Shallow" (Lady Gaga & Bradley Cooper).

Bogdan Ioan a cântat piesa "Can't Feel My Face" (The Weeknd). Publicul s-a bucurat de energia transmisă de momentul concurentului.

"Felicitări, Bogdan! A fost un moment bun. Nu cred că a fost cel mai bun moment al tău, ca să fiu onest. Pe de altă parte, tu ai un avantaj extraordinar în acest concurs pentru că ai cea mai bună audiție, probabil cea mai virală. Eu mi-aș fi dorit un pic ca cântecul ăsta să se ducă într-o un pic altă direcție", a comentat Chirilă.

"O voce ca a lui Bogdan este foarte rară, dovadă că sunt puțini soliști care cântă notele pe care le cântă el. Eu mă bucur foarte tare că am ocazia să lucrez nu numai cu o voce, dar și cu tip care cântă, dansează, știe să se poziționeze pe scenă", a concluzionat Smiley.

Alexa Dragu și-a demonstrat calitățile vocale cu piesa "Fallin'".

"Mi s-a părut că ai forțat prea mult pe piesă și că puteai să o interpretezi fără atâta presiune. Finalul mi-a plăcut foarte mult pentru că atunci te-ai relaxat și mi s-a părut că au fost acolo toate notele și am simțit trăire pe cântat", a spus Andra.

Smiley a spus:

"Am descoperit niște lucruri noi în interpretarea ta. Ai reușit să mă surprinzi cu niște note foarte interesante. Cred că nici tu nu iță dai seama cât de creativă poți fi".

Ultimul trio al serii a fost cel al echipei Tudor. Cele două concurente alături de antrenorul lor au creat un moment ce a amuzat audiența pe piesa "Perfect" a trupei Vama.

Pe toată durata emisiunii, publicul și-a putut vota preferatul. După ultima interpretare a serii, am aflat care sunt cele patru voci care se vor mai "lupta" o dată pentru câștigarea titlului Vocea României 2018.

Echipa Smiley merge mai departe cu Bogdan Ioan, echipa Andra cu Mădălina Coca, echipa Irina o are ca finalistă pe Dora Gaitanovici și Alma Boiangiu reprezintă echipa Tudor în finala celui de-al optulea sezon.

Citește mai multe despre Alma BoiangiuAndraBogdan IoanIrina RimesMădălina Celine CocaSmileyTudor ChirilaVitalie Maciunschi
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anunțat ca prezentator al Premiilor Oscar 2019, Kevin Hart a renunțat forțat

La câteva zile după ce s-a anunțat că actorul Kevin Hart va găzdui premiile Oscar, acesta a trebuit să renunțe....

Închide