Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Cei mai căutați artiști pe Google din 2018

Conform statisticilor anuale din Google Search, Childish Gambino, Cardi B sau Kendrick Lamar se numără printre cei mai căutați muzicieni din 2018. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Spice Girls reuniune 2019
Spice Girls reuniune 2019 │ FOTO: Spice Girls www.theguardian.com

Raportul anual al Google conține detalii despre oamenii, subiectele, evenimentele sau locurile despre care utilizatorii platformei au vrut să afle mai multe.

Demi Lovato este pe primul loc, după ce în luna iulie a acestui an a ajuns la spital din cauza unei supradoze. Ulterior artista a fost internată într-un centru de dezintoxicare. Recent a fost nominalizată la premiile Grammy datorită colaborării cu Christina Aguilera la piesa "Fall in Line". Single-ul ei "Sorry Not Sorry" s-a bucurat, de asemenea, de mare success, fiind premiat cu discul de platină de 4 ori în Statele Unite.

Pe locul doi se află trupa Spice Girls, despre care s-a speculat tot anul că se va reuni. După mai multe teasere pe rețelele de socializare, acestea au anunțat oficial vestea și urmează să plece într-un turneu de promovare. Victoria Beckham nu le va însoți.

Cardi B ocupă locul trei, aceasta lansând albumul solo "Invasion of Privacy" în luna aprilie – a vândut 255.000 de unități în prima săptămână, clasându-se în totul US Billboard 200. Cardi B a atras atenția presei și datorită conflictului cu Nicki Minaj.

Chilidsh Gambino nu a cucerit doar America, ci întregul internetule. Muzicianul de pe locul patru a lansat piesa "This is America", urcând imediat pe locul 1 în Trending și adunând peste 400 de milioane de vizualizări până la ora actuală. Videoclipul este o radiografie a societății americane și conține mesaje subliminale despre situația politică sau violențele din Statele Unite.

Top 10 artiști din Google Search în 2018:

  1. Demi Lovato
  2. Spice Girls
  3. Cardi B
  4. Childish Gambino
  5. Tallia Storm
  6. Sigrid
  7. George Ezra
  8. Fleur Est
  9. Kendrick Lamar
  10. Rick Ross

Trending