Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Cei mai căutați artiști pe Google din 2018

Conform statisticilor anuale din Google Search, Childish Gambino, Cardi B sau Kendrick Lamar se numără printre cei mai căutați muzicieni din 2018. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Spice Girls reuniune 2019

Spice Girls reuniune 2019 (foto: Spice Girls)

Raportul anual al Google conține detalii despre oamenii, subiectele, evenimentele sau locurile despre care utilizatorii platformei au vrut să afle mai multe.

Demi Lovato este pe primul loc, după ce în luna iulie a acestui an a ajuns la spital din cauza unei supradoze. Ulterior artista a fost internată într-un centru de dezintoxicare. Recent a fost nominalizată la premiile Grammy datorită colaborării cu Christina Aguilera la piesa "Fall in Line". Single-ul ei "Sorry Not Sorry" s-a bucurat, de asemenea, de mare success, fiind premiat cu discul de platină de 4 ori în Statele Unite.

Pe locul doi se află trupa Spice Girls, despre care s-a speculat tot anul că se va reuni. După mai multe teasere pe rețelele de socializare, acestea au anunțat oficial vestea și urmează să plece într-un turneu de promovare. Victoria Beckham nu le va însoți.

Cardi B ocupă locul trei, aceasta lansând albumul solo "Invasion of Privacy" în luna aprilie – a vândut 255.000 de unități în prima săptămână, clasându-se în totul US Billboard 200. Cardi B a atras atenția presei și datorită conflictului cu Nicki Minaj.

Chilidsh Gambino nu a cucerit doar America, ci întregul internetule. Muzicianul de pe locul patru a lansat piesa "This is America", urcând imediat pe locul 1 în Trending și adunând peste 400 de milioane de vizualizări până la ora actuală. Videoclipul este o radiografie a societății americane și conține mesaje subliminale despre situația politică sau violențele din Statele Unite.

Top 10 artiști din Google Search în 2018:

  1. Demi Lovato
  2. Spice Girls
  3. Cardi B
  4. Childish Gambino
  5. Tallia Storm
  6. Sigrid
  7. George Ezra
  8. Fleur Est
  9. Kendrick Lamar
  10. Rick Ross

Citește mai multe despre Cardi BChildish GambinoDemi LovatoGeorge EzraKendrick LamarRick RossSigridSpice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Post Malone, Lil Wayne și Nicky Minaj apar pe coloana sonoră a noului film Spider-Man - VEZI TRAILER

Variantă animată a filmului "Spider-Man: Into The Spider Verse" va beneficia de un soundtrack deosebit, unde îi vom putea auzi...

Închide