Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Carpool Karaoke Ediţia de Crăciun îi reuneşte pe Paul McCartney, Ariana Grande, Cardi B - VIDEO

Cele mai mari showuri TV din SUA au avut ediţii speciale de Crăciun, inclusiv Saturday Night Live, emisiunea lui Jimmy Fallon şi evident şi Carpool Karaoke. James Corden a ales cele mai speciale momente petrecute în maşina sa alături de muzicieni precum Paul McCartney, Cardi B, Ariana Grande şi mulţi alţii şi a creat un video mashup, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.
James Corden Carpool Karaoke editie speciala Craciun 2018

James Corden Carpool Karaoke editie speciala Craciun 2018 (foto: Carpool Karaoke)

Vedetele au sărbătorit Crăciunul cântând un colind alături de James Corden şi recapitulând apariţiile lor în Carpool Karaoke în 2018. Aceasta este o varianta scurtă a segmentului lui Corden din cadrul "The Late Late Show". Pe lista de staruri care apar în video se află Migos, Shawn Mendes, Barbra Streissand, Christina Aguilera, Cardi B, Adam Levine sau Ariana Grande.

Împreună ei cântă colindul "Christmas (Baby Please Come Home)", care în varianta originală era o piesă a lui Darlene Love. Trebuie spus şi James Corden a filmat mici bucăţi din clip la momentul când fiecare artist a ajuns în maşina sa, păstrându-le pentru finalul de an. Paul McCartney spre exemplu a participat la Carpool Karaoke în această vară, într-o ediţie specială de o oră.

Legendarul muzician a petrecut minute bune alături de prezentatorul blondin, plimbându-se în Liverpool şi depănând amintiri de la începuturile The Beatles. A vizitat puncte de reper locale, şi-a amintit de copilărie şi chiar a ţinut un concert ad hoc la un pub unde formaţia britanică debuta cu mulţi ani în urmă. Chiar dacă mulţi artişti au trecut prin maşinuţa lui Corden, sunt şi nume mari care i-au scăpat.

Cel mai mare este Kanye West, care a anulat prezenţa de 3 ori până acum, costând emisiunea peste 45.000 de dolari. Unul dintre viitori oaspeţi aşteptaţi cu mare hype este formaţia BTS, pe care chiar Corden a solicitat-o pe Twitter. Dacă nici Corden în tricou cu acadele şi căciulă de Moş Crăciun nu te introduce în spiritul Crăciunului, atunci nimic nu o face.

Şi alte emisiuni au apelat la momente iernatice de gen. Miley Cyrus a cântat propria variantă de "Santa Baby" la "The Tonight Show", în vreme ce emisiunea lui Seth Meyers "Late Night" a optat pentru "Baby, It's Cold Outside", cu versuri actualizate. Tot Miley Cyrus a cântat "Happy Xmas (War Is Over)" live la Saturday Night Live, în ediţia sa specială de Crăciun.

Citește mai multe despre Adam LevineAriana GrandeCardi BJames CordenMigosPaul McCartney
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Post Malone îşi surprinde fanii cu o piesă de Crăciun, "Wow" - AUDIO

Băiatul cuminte al hip-hop-ului american, Post Malone a lansat o piesă de Crăciun intitulată "Wow". Apartenenţa sa la perioada sărbătorilor...

Închide