Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Brian May dezvăluie scena lui preferată din "Bohemian Rhapsody"

Brian May a vorbit în cadrul unui interviu despre momentul său preferat din pelicula "Bohemian Rhapsody". Chitaristul a indicat că există o scenă anume când Rami Malek intră în pielea lui Freddie atât de bine, încât până și el a fost impresionat.
Scenă din ”Bohemian Rhapsody”

Scenă din ”Bohemian Rhapsody” (foto: Alex Bailey)

Deși s-a vorbit foarte mult despre momentul lui Rami Malek de la Live Aid, mulți considerându-l punctul culminant al peliculei "Bohemian Rhapsody", Brian May are o altă scenă preferată. Într-un interviu acordat pentru Louder Sound, chitaristul Queen a mărturisit că momentul care l-a impresionat pe el cel mai mult era cât pe ce să nu mai apară în film.

"Momentul meu favorit cu Rami este atunci când Freddie își face curajul să ne spună că se va duce să-și înregistreze albumul solo. Este o scenă minunată de actorie - și o mare parte din ea nu a fost în scenariu.

Când mă uit la el, simt că este exact ca Freddie. Ar vorbi încet, ar pufăi din țigară, nedorindu-și să lase cuvintele să iasă. În cele din urmă a făcut-o, într-un mod foarte tranșant. Dar se poate vedea neliniștea dinăuntrul lui.

Această scenă aproape că a fost tăiată din film - ăsta fiind un mic secret - doar pentru că există întotdeauna această presiune de a scurta scenariul.

Dar ne-am luptat ca această scenă să rămână în film, pentru că realismul este destul de înțepător. A fost un moment dificil pentru noi. Într-un fel, Freddie își părăsea familia."

Talentul actoricesc al lui Rami Malek a fost apreciat și de către critici, acesta fiind recent nominalizat la Globurile de Aur 2019. Reușita lui Malek nu face decât să încununeze succesul deja notabil al peliculei. Declarat de curând cel mai vândut film biografic al unui cântăreț, "Bohemian Rhapsody" se regăsește și ea în lista nominalizărilor acestei prestigioase gale, pelicula intrând în cursa pentru Globul de Aur oferit pentru ”Cea mai bună dramă”.

"Bohemian Rhapsody" este un film-tribut adus lui Freddie Mercury și trupei legendare Queen. Filmul se concentrează pe povestea lui Farrokh Bulsara, un tânăr născut în Tanzania, care s-a stabilit la Londra la o vârstă fragedă. Farrokh devine Freddie și își întâlnește partenerii de trupă cu care a scris istorie în muzica rock: Brian May, Roger Taylor și, mai târziu, John Deacon. Pelicula urmărește ascensiunea trupei prin hiturile și concertele impresionante, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului "Live Aid" din 1985. Regia filmului este semnată de Bryan Singer, iar scenariul a fost scris de Anthony McCarten.

Citește mai multe despre Brian MayQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Joe Armstrong, solistul Green Day confirmă că trupa lucrează la piese noi

Solistul şi chitaristul Green Day, Billie Joe Armstrong a confirmat că lucrează la noi piese pentru celebra trupă punk rock....

Închide