Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

"Bohemian Rhapsody" putea fi un dezastru dacă Sacha Baron Cohen îl juca pe Freddie Mercury, confom lui Brian May

Cu "Bohemian Rhapsody" proaspăt nominalizat la Globurile de Aur şi cu şanse mari să plece acasă şi cu câteva Oscaruri, nu putem decât să ne întrebăm ce ar fi putut merge greşit la acest proiect cinematografic. Conform lui Brian May, chitaristul Queen, prima alegere de actor principal ar fi putut sabota proiectul.
Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek

Trailer Bohemian Rhapsody film Rami Malek (foto: Dexter Fletcher)

Rami Malek a fost apreciat de critici şi de fani pentru prestaţia sa în rolul solistului Queen, Freddie Mercury. Asta chiar dacă au fost şi controverse şi persoane care nu au fost în totalitate încântate de cât de dandy a părut actorul sau de aspectul său fizic. Brian May a numit un "dezastru" varianta în care Freddie ar fi fost jucat de Sacha Baron Cohen.

Cu câţiva ani în urmă, acesta era actorul principal al filmului şi să recunoaştem, semăna fizic mai mult cu Freddie Mercury. Problema e cu modul în care se comporta la filmări britanicul şi felul în care a ales să îl interpreteze pe legendarul solist. Colaborarea dintre membrii trupei Queen şi Sacha ajungea într-un impas în 2013 şi tot atunci actorul părăsea proiectul.

Brian May a acordat un interviu recent celor de la Classic Rock Magazine, discutând despre pelicula "Bohemian Rhapsody". S-a declarat emoţionat de film şi a subliniat că a văzut toate scenel de sute de ori. Este o experienţă mişcătoare, centrată pe Freddie dar şi pe ideea de "familie", acesta fiind de altfel şi scopul scenaristului Peter Morgan.

May a mai declarat în acelaşi interviu că Sacha Baron Cohen a fost un "nesimţit care a spus neadevăruri despre biografia Queen". Dacă îmi amintesc bine, actorul era frustrat că nu i se lăsa mai multă mână liberă şi că nu e destul umor în peliculă. Ar fi dorit să sexualizeze mai mult personajul şi să îi dea mai multă libertate de exprimare. A fost deranjat şi de pudibonderie şi evitarea unor subiecte ca drogurile sau boala lui Freddie.

Pe de altă parte Gwilym Lee îl joacă atât de bine pe Brian May, încât e de-a dreptul uimitor. Această realizare vine din foarte multe ore petrecute de May cu "dublura" sa. Întrebat de ce totul s-a oprit la concertul Live Aid din 1985, chitaristul Queen a oferit indicii că un sequel despre anii finali ai lui Freddie ar putea urma.

Dacă Rami Malek ia Oscarul sau Globul de Aur sunt şanse mari să îl revedem în acest rol.

Citește mai multe despre Brian MayFreddie MercuryQueen
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concurenții care au ajuns în finala Vocea României 2018

Seara de 7 decembrie a fost cea a semifinalei, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și...

Închide