Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Ascultă "Bohemian Rhapsody" în interpretarea a 28 de tromboniști - VIDEO

"Bohemian Rhapsody", legendara piesă Queen ce denumește și filmul biografic apărut anul acesta, a fost reinterpretată într-o manieră clasică. La realizarea acestei inedite versiuni au participat nu mai puțin de 28 de tromboniști.
Tromboniști cântând ”Bohemian Rhapsody”

Tromboniști cântând ”Bohemian Rhapsody”

Cele 42 de stiluri în care cameleonicului rocker Anthony Vincent a reinterpretat "Bohemian Rhapsody" sunt completate de încă o versiune. Celebra piesă Queen a fost regândită într-o manieră clasică și interpretată integral exclusiv instrumental.

În clipul intitulat sugestiv "Bonehemian Rhapsody", 28 de tromboniști dau melodiei un cu totul alt suflu. Această versiune a fost înregistrată cu prilejul Festivalului Internațional de Trombon (FIT) din 2018, eveniment anual în cadrul căruia sunt prezentate ”variatele stiluri muzicale ce pot fi interpretate la trombon”.

"Programul Festivalului Internațional de Trombon se concentrează pe diversitate și reflectă o exemplificare cuprinzătoare a stilurilor de trombon, așa cum sunt ele răspândite în întreaga lume. FIT își propune să unească artiștii, pedagogii, compozitorii, studenții, pasionații și pasionații în scopul comun de a promova, înțelege, aprecia și celebra trombonul și cultura sa", apare în descrierea festivalului, de pe site-ul oficial FIT.

În finalul clipului apare Christopher Bill, al cărui canal de YouTube cuprinde multe alte cântece pop si rock clasice reinterpretate la trombon. Acesta promovează în clip și ediția viitoare a festivalului, programată să aibă loc în Muncie, în iulie 2019.

VIDEO: 28 de tromboniști cântă "Bohemian Rhapsody"

Anul 2018 pare a sta sub emblema trupei Queen. Pelicula biografică “Bohemian Rhapsody”, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, a fost una dintre cele mai discutate și așteptate producții cinematografice ale anului. Apărut în cinema în luna noiembrie, filmul a primit cronici foarte bune, unii critici speculând că nu va lipsi din lista nominalizărilor la Oscar.

Citește mai multe despre Queen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mazdrunka lansează piesa "Desen" - AUDIO

Mazdrunka lansează "Desen", o piesă emoționantă ce vorbește despre amintirea unei iubiri. Află mai multe detalii în articol.

Închide