Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Barbara Isasi, solista Mandinga, a câștigat sezonul 13 "Te cunosc de undeva" - VIDEO

Membrii trupei Mandinga sunt mândri de solista lor, Barbara Isasi. Artista a convins publicul cu interpretarea sa din marea finală „Te cunosc de undeva”, câștigând sezonul 13 al emisiunii.
Barbara Isasi

Barbara Isasi

În marea finală "Te cunosc de undeva", Barbara Isasi s-a transformat în Ali, personajul Christinei Aguilera din musical-ul „Burlesque”. Interpretarea sa extraordinară a cucerit atât publicul, cât și juriul, Barbara câștigând sezonul 13 al emisiunii și premiul de 15.000 de euro.

„«Te cunosc de undeva» a fost un proiect foarte important pentru mine. M-am bucurat mult când am aflat că o să particip și, deși mi-a fost un pic frică din cauza limbii, a fost o provocare pe care am reușit să o duc la capăt. M-a surprins mult să găsesc o gașcă atât de mișto și prietenoasă și toți m-au ajutat să mă simt bine și să mă dezvolt. Am învățat multe lucruri, iar profesorii mi-au dat multe sfaturi. Primele gale au fost grele, chiar mi-am fisurat meniscul și credeam că nu o să iasă bine, însă, viața m-a surprins și mi-a oferit o experiență extraordinară. M-am descoperit mai mult, am aflat chestii pe care nu le știam înainte.

«Te cunosc de undeva» m-a făcut mult mai liberă și m-a ajutat mult să-mi controlez emoțiile. Sunt recunoscătoare întregii echipe, dar și trupei Mandinga pentru susținere, care este a doua familie pentru mine. Cel mai important sprijin mi l-a oferit iubitul meu, care a fost alături de mine de la prima gală până la ultima repetiție. Îi mulțumesc din suflet că a avut atât de multă răbdare cu mine și că m-a susținut maxim. Vreau să-i dedic lui victoria mea”, a declarat Barbara.

VIDEO: Barbara se transformă în Ali, personajul Christinei Aguilera din musical-ul „Burlesque”

Cea mai recentă piesă a trupei Mandinga, "Soy de Cuba", este cea de-a patra pe care trupa o cântă alături de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe tânăra artistă, care în 2013 a participat la "Vocea Spaniei" și în 2016 la "Vocea României".

Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum ”Arquitectura”, "Besame", "Aventura" (ft. Erik), "Bling" (Ft. Muneer), "Hello" (Ft. Fly Project), "La vita e bella", "Când va fi mai rău (așa să ne fie)" (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Barbara IsasiMandinga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Semi-reuniune The Beatles: Paul McCartney cântă cu Ringo Starr la Londra - VIDEO

Paul McCartney a format un supergrup la Londra în cadrul ultimei sale reprezentaţii şi a produs ceea ce am putea...

Închide