Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Axel Thesleff lansează EP-ul "Two Worlds"

Piesa "Bad Karma" a lui Axel Thesleff a cucerit publicul român, iar artistul s-a întors cu un proiect inedit. Acesta lansează "Two World", EP care îmbină cinci piese diferite, care ne poartă prin mintea umană. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Axel Thesleff, producător de muzică electronică, autorul celebrei piese "Bad Karma" lansează un proiect care reprezintă un nou pas în cariera sa și care le propune fanilor o experiență inedită pentru 30 de minute.

EP-ul „Two Worlds” îmbină cinci piese diferite ce ilustrează o călătorie prin psihicul uman, prezentată prin ochii a trei indivizi care încearcă să depășească obstacolele din mintea lor. Axel le transmite ascultătorilor că pentru a-și putea atinge scopurile trebuie să se împace cu ei înșiși, să renunțe la ego și să își înfrunte temerile.

AKASHA - Mintea poate fi cea mai drastică închisoare. Cu toții avem dorința de a experimenta lumea din jurul nostru - să simțim, să ne mișcăm și să ne predăm simțurilor și pasiunilor noastre. Frica, anxietatea și îndoiala sunt forțele care ne împiedică să ne bucurăm cât mai mult de viețile noastre. Akasha este prinsă în capcană dintre aceste două lumi. Cea a libertății și cea a constrângerilor. Dornică să se elibereze de emoțiile îngrozitoare care o împiedică să își îndeplinească visele. Trebuie să se înțeleagă cu ea însăși pentru a se elibera.

SALOMON - Deși o persoană ar putea părea calmă în exterior, în interiorul minții sale se poate afla o furtună. „Cine sunt eu?” Aceasta este o întrebare care nu are un răspuns simplu. Suntem compuși din gânduri și voci interioare care sunt adesea contradictorii. Încercăm să înțelegem totul și să găsim pacea în mijlocul haosului, dar adesea fără nici un folos. Depresia, neliniștea și tristețea sunt forțe care ne împiedică să găsim liniștea interioară. Salomon este pierdut în mintea sa și încearcă să lupte împotriva disperării din sufletul său.

ECO - Încearcă să facă diferența între cine este și cine vrea să fie. Această contradicție poate să îi mănânce treptat sinele interior și să-l conducă spre nebunie. Eco a reușit să ajungă unde își dorea însă este gol pe interior, la fel ca și în cazul celor care îl înconjoară. El nu mai poate nega legătura sa cu natura și se regăsește într-o fantezie a purității, frumuseții și calmului Pământului.

CASCADE - De la începutul timpului a avut loc un flux continuu de evenimente - cauză și efect. Atomii se ciocnesc unul de altul, formând molecule, materie, galaxii și planete. Noi, ca organisme construite din acei atomi, facem parte din acest flux. În ce măsură sunt gândurile noastre proprii? Există o forță în spatele cortinei lumii, un dirijor al timpului?

DUNYA - Purtăm cu noi ștampila identității, care definește felul în care privim lumea. Akasha, Salomon și Eco au ajuns la destinația finală. Există o forță care i-a atras și nu au de ales decât să se predea. Ei trebuie să lase în urmă identitățile lor exterioare pentru a găși lumea care se află în spatele cortinei.

Artistul și-a început cariera muzicală acum aproape 20 de ani. Pasiunea sa pentru producția de muzică electronică a fost influențată de artiști precum Aphex Twin, Sigur Ross și Tel Aviv. Axel nu a fost niciodată un artist limitat de genurile muzicale și a preferat să creeze muzică care să reflecte gândurile și opiniile în unde sonore și vizuale.

Comentează

Trending