Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Cigarettes After Sex, "Neon Moon" - AUDIO

După o serie de piese de succes creaţie proprie, Cigarettes After Sex merge pe ruta unui cover, prin lansarea lui "Neon Moon". Această melodie a debutat în original în anii 90, cântată de Brooks & Dunn. Versiunea cea nouă se poate asculta în cadrul articolului.

Publicat

pe

Single Cigarettes After Sex Crush
Single Cigarettes After Sex Crush │ FOTO: Cigarettes After Sex

Originalul "Neon Moon" era o piesă country şi poţi resimţi puţin asta după percuţia versiunii noi. Au trecut 26 de ani de când a apărut originalul, fermecând multe generaţii de tineri care au dansat la baluri de absolvire. Ultimele release-uri ale formaţiei Cigarettes After Sex au fost "Sesame Syrup" şi "Crush", ambele venite în vară, înainte de reprezentaţia de la Summer Well 2018.

Noul single nu se abate de la reţeta clasică: o chitară melancolică în fundal, percuţie discretă şi vocea visătoare a solistului care ne şopteşte în urechi. Parcă de această dată chitara a primit un rol ceva mai important pe track. Ca şi ultimele single-uri şi acesta face parte din sesiunea de înregistrări a trupei din anul 2015, piesele fiind făcute publice de abia în acest an.

Acea sesiune a ajuns de abia acum pe Spotify. Între timp muzicienii pregătesc un LP cu noutăţi care va fi gata până la mijlocul lui 2019. Greg Gonzalez este forţa creatoare aici şi nu pare gata a se opri prea curând. Am pierdut şirul serialelor şi filmelor în care au ajuns melodiile Cigarettes After Sex în ultima vreme, de obicei punctând o moarte de personaj sau alt moment trist.

Cine nu ştie să îi încadreze pe băieţi undeva trebuie afle că genul lor se numeşte "ambient pop". Prima creaţie lansată oficial a acestui grup a fost "EP I" în 2012, cu doar 4 piese incluse. Mega hitul a fost "Nothing's Gonna Hurt You Baby", piesa definitorie pentru sound-ul texanilor. La 3 ani după sosea single-ul "Affection", care a confirmat sound-ul visător ce avea să continue pe parcursul evoluţiei actului muzical.

În 2019 trupa are concerte programate pentru America de Nord, apoi în primăvară ajunge în Spania şi în vară în Olanda. Grupul ne inducea în visarea proprie în vară, la Summer Well 2018. Ca să faceţi o idee ce înseamnă melancolia pentru muzicieni, ei au solicitat ca fotografiile lor să fie în alb negru.

Trending