Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic

Alessia Cara lansează albumul "The Pains of Growing" (TRACKLIST)

Alessia Cara, artista care la numai 22 ani este deja câștigătoarea unui premiu Grammy, a lansat cel de-al doilea material discografic, “The Pains of Growing”.

Materialul conține și deja cunoscutele single-uri ale Alessiei, “Growing Pains” și “Trust My Lonely”. Albumul vine după "Know-it-all", premiat cu discul de platină și care a inclus hit-urile „Here” și „Scars To Your Beautiful”.

Inspirați din versurile pieselor, “I spend my day complaining to a guitar” (Îmi petrec zilele plângându-mă unei chitări), cei de la Rolling Stones au punctat profunzimea artistei contrar impresiei că este prea tânăra. Aparent, Alessia nu va epuiza niciodată inspirația din spatele pieselor ei, întrucât nici întrebările ei legate de propria persoană nu vor înceta.

Artista își asumă rolul “outsider-ului”, al fetei care nu se va integra niciodată în mulțime, și o face ireproșabil și cu maturitate.

TRACKLIST:

 1. Growing pains
 2. Not today
 3. I Don't Want To
 4. 7 Days
 5. Trust My Lonely
 6. Wherever I Live
 7. All We Know
 8. A little More
 9. Comfortable
 10. Nintendo Game
 11. Out of Love
 12. Girl Next Door
 13. My Kind
 14. Easier Said
 15. Growing Pains (Reprise)

Alessia Caracciolo, pe numele ei adevărat, este născută în Canada, însă are origini italiene. A studiat la o școală catolică și fiind pasionată încă din copilărie de poezie și teatru. În adolescență a învățat să cânte singură la chitară și a început să încarce coveruri pe canalul ei de YouTube.

Nu a trecut mult timp și Alessia a fost descoperită de Def Jam Recordings, alături de care a lansat primul ei single de debut, "Here", în 2015. Piesa a urcat pe locul 19 în topul Canadian Hot 100, iar ulterior, în Statele Unite, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 100. "Here" a fost descrisă ca o piesă pentru "oamenii care urăsc în secret petrecerile".

Citește mai multe despre Alessia Cara
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Rimes a lansat cartea-album "Cosmos", "un joc de culori al dragostei de femeie pentru bărbat, muzică și viață"

Irina Rimes a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera sa, cartea-album ”Cosmos”. Discul a fost lansat în cadrul...

Închide