Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Alessia Cara lansează albumul "The Pains of Growing" (TRACKLIST)

Alessia Cara, artista care la numai 22 ani este deja câștigătoarea unui premiu Grammy, a lansat cel de-al doilea material discografic, “The Pains of Growing”.

Publicat

pe

Materialul conține și deja cunoscutele single-uri ale Alessiei, “Growing Pains” și “Trust My Lonely”. Albumul vine după "Know-it-all", premiat cu discul de platină și care a inclus hit-urile „Here” și „Scars To Your Beautiful”.

Inspirați din versurile pieselor, “I spend my day complaining to a guitar” (Îmi petrec zilele plângându-mă unei chitări), cei de la Rolling Stones au punctat profunzimea artistei contrar impresiei că este prea tânăra. Aparent, Alessia nu va epuiza niciodată inspirația din spatele pieselor ei, întrucât nici întrebările ei legate de propria persoană nu vor înceta.

Artista își asumă rolul “outsider-ului”, al fetei care nu se va integra niciodată în mulțime, și o face ireproșabil și cu maturitate.

TRACKLIST:

  1. Growing pains
  2. Not today
  3. I Don't Want To
  4. 7 Days
  5. Trust My Lonely
  6. Wherever I Live
  7. All We Know
  8. A little More
  9. Comfortable
  10. Nintendo Game
  11. Out of Love
  12. Girl Next Door
  13. My Kind
  14. Easier Said
  15. Growing Pains (Reprise)

Alessia Caracciolo, pe numele ei adevărat, este născută în Canada, însă are origini italiene. A studiat la o școală catolică și fiind pasionată încă din copilărie de poezie și teatru. În adolescență a învățat să cânte singură la chitară și a început să încarce coveruri pe canalul ei de YouTube.

Nu a trecut mult timp și Alessia a fost descoperită de Def Jam Recordings, alături de care a lansat primul ei single de debut, "Here", în 2015. Piesa a urcat pe locul 19 în topul Canadian Hot 100, iar ulterior, în Statele Unite, a ajuns pe locul 5 în Billboard Hot 100. "Here" a fost descrisă ca o piesă pentru "oamenii care urăsc în secret petrecerile".

Comentează

Trending