Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

X Factor România: Ștefan Bănică a ales cu dificultate câștigătoarele primei seri de bootcamp

Prima seară de bootcamp de la X Factor România a fost bogată în voci tinere și foarte bune. Ștefan Bănică a fost pus în dificultate alegând ocupantele celor patru scaune și implicit vocile pe care le vom auzi mai departe în dueluri.
Câștigătoarele primei seri de bootcamp la X Factor 2018

Câștigătoarele primei seri de bootcamp la X Factor 2018

La X Factor România 2018, grupurile au căzut în sarcina lui Horia Brenciu, Delia coordonează concurenții adulți, Carla’s Dreams a preluat echipa băieților, iar Ștefan Bănică este mentorul fetelor cu vârste mai mici de 24 de ani. 10 concurente tinere s-au luptat pentru cele patru scaune disponibile, în prima seară de bootcamp la X Factor. Vorba lui Carla's Dreams, "din 10 participanți, au fost 10 de aur":

După momente muzicale deosebite, teatrale și interesante, îndelungi prelegeri și alegeri, dar și multe ridicări de pe scaun, câștigătoarele au fost: Mălina Ciarnău, Doinița Ioniță, Francesca Hojda și Ioana Bulgaru.

Două dintre cele patru vor ajunge ulterior în Galele Live. Viitoare dueluri vor fi:

  • Mălina Ciarnău versus Doinița Ioniță
  • Francesca Hojda versus Ioana Bulgaru

Ioana Bulgaru a fost ultima intrată pe scenă, dar show-ul ei a fost memorabil. A avut o interpretare de musical, în stilul lui Björk, pe celebra melodie "It's Oh So Quiet". "Ești prima concurentă de la X Factor care vine cu un personaj și n-a ieșit din el. Meriți un scaun", i-a spus Horia Brenciu impresionat.

"Momentul tău a fost viu, exploziv, singurul moment de show din tot ce am văzut până acum, ceea ce în Bootcamp vedem destul de rar", a declarat Ștefan Bănică. "Deosebirea între tine și cele care au plecat este că cele care au plecat, cu excepția Biancăi, au fost sub audițiile pe care le-au dat. Tu nu ai fost nici pe departe sub audiție, ai fost altceva, cu totul altceva, ceea ce este un plus enorm. Frica mea e că nu aș vrea să te văd numai în zona aceasta de musical. (...) Dacă eram în postura de regizor de teatru, tu erai angajată!"

Alegerea lui Bănică durat vreo 30 de minute, cele patru fete puse pe scaun înaintea Ioanei fiind toate diferite, incomparabile.

Urmărește interpretarea Ioanei Bulgaru - "It's Oh So Quiet" (Björk):

Urmărește interpretarea Francescăi Hojda - "Not About Angels" (Birdy):

Cu o voce capabilă să ducă 4 octave, Doiniţa Ioniţă (15 ani) a intrat pe scenă plină de încredere, fără emoții. Și-a ales o melodie necunoscută, în limba albaneză, care i-a permis să facă un adevărat slalom vocal. Dacă Delia nu a fost de acord cu alegerea piesei, Ștefan Bănică a înțeles dorința demonstrativă a concurentei. A simțit și pielea de găină, Doinița reușind să transmită multe emoții printr-o limbă neînțeleasă.

Urmărește interpretarea Doiniţei Ioniţă - "Suus" (Rona Nishliu):

Urmărește interpretarea Francescăi Tuzzolino - "Titanium" (David Guetta ft. Sia):

Spela Jezovsek (18 ani) din Slovenia a fost preferata declarată a lui Carla's Dreams, care a declarat-o "un artist înnăscut". Spela a fost ridicată de pe scaun de Ioana Bulgaru. Ștefan Bănică a sacrificat-o, estimând că românii nu ar mai vota încă o dată un străin în finala X Factor. "Mintea îmi spune ce să făc, dar nu mă lasă inima", exclama mentorul înainte unei alegeri de peste 25 de minute. "Cu greșelile minții trăiești mai ușor", i-a zis Carla's.

Urmărește interpretarea lui Spela Jezovsek - "Clown" (Emeli Sandé):

Urmărește interpretarea Biancăi Moccia - "If i were a boy" (Beyonce):

Mălina Ciarnău este o tânără dezinvoltă, care a crescut departe de părinții ei, plecați să muncească în străinătate. Chiar înaintea interpretării celebrei piese "Killing Me Softly With His Song" (cântate inițial de Roberta Flack și ulterior de The Fugees) Mălina primit un mesaj video de îmbărbătare din partea mamei sale, care a avut însă un efect lacrimogen. Chiar dacă nu a arătat că încredere în talentul ei, mentorul Bănică i l-a apreciat și păstrat-o în concurs pentru etapa duelurilor.

Urmărește interpretarea Mălinei Ciarnău - "Killing Me Softly With His Song" (Fugees):

Urmărește interpretarea Isabelei Pamparău - "The Prayer" (Céline Dion):

Urmărește interpretarea Dariei Cojocaru - "Believer" (Imagine Dragons):

Anda Cheche a cântat chiar de ziua ei. Tudor Turcu, câștigătorul celui de-al doilea sezon X Factor România, i-a pregătit și o surpriză în backstage. Din păcate, Anda nu a rezistat pe scaun până la finalul serii. Ștefan Bănică a fost nevoit să renunțe la una dintre preferatele sale.

Urmărește interpretarea Ioanei Cheche Arsintioaia:

Citește mai multe despre Ciarnău MălinaDoinița IonițăFrancesca TuzzolinoIoana BulgaruȘtefan Bănică
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emoțiile unui "Vals" în confruntările de la Vocea României 2018 - VIDEO

Cel de-al doilea episod al confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 2 noiembrie și a fost încărcat...

Închide