Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

X Factor România: Carla's Dreams a stabilit duelurile din echipa de băieți

Echipa de băieți cu vârsta de sub 24 de ani a lui Carla’s Dreams a intrat pe 16 noiembrie în bootcamp. După o serie de momente incredibile, dar și emoții mari, ce i-au afectat pe unii dintre concurenți, Carla’s Dreams a stabilit cine va intra la dueluri
Concurenții lui Carla's Dreams care au intrat la dueluri la X Factor România 2018

Concurenții lui Carla's Dreams care au intrat la dueluri la X Factor România 2018 │ FOTO: Antena 1

Protagoniștii ediției a 13-a din cel de-al optulea sezon al emisiunii X Factor au fost băieții din echipa lui Carla's Dreams. Momentele live nu s-au ridicat la nivelul celor susținute de fetele din echipa lui Ștefan Bănică, însă unii dintre concurenți au reșit să se remarce. Andrei Geamăn l-a impresionat pe Horia Brenciu, în vreme ce Niculae Moldovan a fost preferatul lui Carla's Dreams, juratul apreciindu-i carisma și dezinvoltura. Concurentul care s-a detașat, însă, vizibil, a fost Eduard Ungureanu, puștiul de 14 ani dând dovadă de un control vocal incredibil, pe o piesă deloc ușoară, din repertoriul lui Janis Joplin.

Concurenții care au cântat pe 16 noiembrie:

 • Leon Tudor Mureșan
 • Robert Hotin
 • Cristian Porcari
 • Andrei Geamăn
 • Mihai Negru aka Zila Mike
 • Dragoș Bucătariu
 • Alexandru Stremițeanu
 • Eduard Ungureanu
 • Alexandru Țală
 • Niculae Moldovan

La finalul celor 10 momente, susținute cu mari emoții de către concurenți, Carla's Dreams a stabilit cine va intra la duel în etapa următoare. Pe 30 noiembrie, spectatorii îi vor urmări din nou pe Cristian Moldovan, Andrei Geamăn, Eduard Ungureanu și Alexandru Stremițeanu, cei patru având șansa de a avansa mai departe în Galele Live.

Perechile de la duel au fost stabilite astfel:

 • Niculae Moldovan versus Andrei Geamăn
 • Eduard Ungureanu versus Alexandru Stremițeanu

Momentul preferat al lui Carla's Dreams a fost cel al lui Niculae Moldovan, tânărul de 16 ani care obișnuiește să cânte la strană, la biserică. După momentul exploziv de la audiții, când a cântat "It's a Man's World", de la James Brown, Niculae a ales pentru Bootcamp hitul lui Rag'n'Bone Man, ”Human”.

”Unicul lucru pe care mi-l doresc de la Cristian este să nu se schimbe, dacă rămâne el, are toate șansele să câștige! Orice ar face, el este artist!”, a declarat Carla’s Dreams.

Urmărește interpretarea lui Niculae Moldovan - ”Human” (Rag'n'Bone Man):

Urmărește interpretarea lui Alexandru Țală - "Gravity" (John Mayer):

Deși este cel mai tânăr concurent din echipa lui Carla's Dreams, Eduard Ungureanu a fost cel mai dezinvolt artist din grupa de băieți. Puștiul de 14 ani i-a uimit pe jurați cu vocea sa puternică, Eduard demonstrând că trofeul ”Next Star” pe care îl are în palmares este binemeritat.

„Sunt două contraste mari – primul este cum arăți și cum cânți – aici se rupe filmul. 2 – cum arăți și cum cânți și alegerea unei piese a lui Janis Joplin. Mai este și explozia reală pe care o ai. Prezența ta în acest concurs este obligatorie”, a spus Ștefan Bănică.

Urmărește interpretarea lui Eduard Ungureanu - ”Cry Baby” (Janis Joplin)

Urmărește interpretarea lui Cristian Porcari - ”Shape of My Heart” (Sting)

Andrei Geamăn l-a cucerit pe Horia Brenciu prin atitudinea sa, făcându-l și pe Carla's Dreams să observe că ”are acel ceva”.

”A fost cea mai nonconformistă interpretare pe care am văzut-o la X Factor! Eu m-aș risca cu tine în spectacole! Să nu te schimbi, dar să devii și mai bun”, i-a spus Horia Brenciu.

Urmărește interpretarea lui Andrei Geamăn - "Superstition" (Stevie Wonder):

Urmărește interpretarea lui Tudor Leon Mureşan - ”She's On My Mind” (JP Cooper)

Deși nu a reușit să ajungă în Bootcamp de la prima participare la X Factor, Alexandru Stremițeanu a demonstrat de această dată că merită un loc în perechile de dueluri ale lui Carla's Dreams.

„Ești echilibrat foarte bine muzical. Nu te clintește nimic”, i-a spus Delia.

Urmărește interpretarea lui Alexandru Stremițeanu - ”Skinny Love” (Birdy)

Urmărește interpretarea lui Robert Hotin - ”When We Were Young” (Adele)

Dragoș Bucătariu a fost unul dintre cei mai emotivi concurenți din echipa lui Carla's Dreams. Deși nu a avansat la dueluri, Carla's Dreams l-a încurajat să continue cu muzica.

”Eu foarte rar sfătuiesc pe cineva să continue cu muzica, pentru că e un drum extrem de greu și lipsit de orice fel de fruct în multe cazuri, dar tu te rog să continui cel puțin încă un an”, i-a spus Carla's Dreams.

Urmărește interpretarea lui Dragoș Bucătariu - ”Say Something” (A Great Big World)

Urmărește interpretarea lui Zila Mike - "Velociraptorul Dance"

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE