Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Whitesnake lansează albumul "Flesh & Blood" și pleacă în turneu

Whitesnake va lansa anul viitor cel de-al 13-lea album de studio, "Flesh & Blood". Trupa a filmat un videoclip pentru primul single, "Shut Up & Kiss Me", anunțând totodată și primele concerte pe care formația le va susține în 2019.
Whitesnake in concert Rock The City, Bucuresti (3.07.2011 / Foto: infomusic.ro)

David Coverdale (Whitesnake) la Rock The City 2011 în Piața Constituției (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

În mai 2019, Whitesnake va lansa cel de-al 13-lea material de studio al trupei, "Flesh & Blood". Conform declarațiilor lui David Coverdale, ”acesta va fi cel mai bun album de până acum”.

”Știu că sună a clișeu (cu referire la cât de bun e albumul), dar știu despre ce vorbesc. Ar fi și cazul, considerând că fac asta de aproape 50 de ani”, a declarat Coverdale la SiriusXM.

Potrivit solistului, noul album are ”toate elementele necesare pentru a fi numit un disc Whitesnake, dar este îmbrăcat într-o culoare proaspătă, vibrantă”. Discul va marca prima colaborare pe compoziție dintre Coverdale și chitariștii Reb Beach și Joel Hoekstra.

Primul single ce va fi extras de pe albumul "Flesh & Blood" este "Shut Up & Kiss Me". Trupa a filmat deja și un videoclip, lansarea lui fiind programată pentru începutul anului 2019.

Tot anul viitor, formația va pleca și într-un turneu mondial, fiind deja anunțate concerte în America și Europa. În luna iunie a anului viitor, Whitesnake va ajunge în țări precum Italia, Ungaria și Bulgaria.

Turneu european Whitesnake în 2019:

  • 14 iunie - Donington Download, UK
  • 17 iunie - Praga O2 Arena, Cehia
  • 19 iunie- Milano Mediolanum Forum, Italia
  • 20 iunie - Zurich Rock The Ring Festival, Elveția
  • 23 iunie - Dessel Graspop Metal Meeting, Belgia
  • 25 iunie - Budapesta Barba Negra Track, Ungaria
  • 29 iunie - Plovdiv Hills Of Rock Festival, Bulgaria
  • 5 iulie - Sered Amphitheatre, Slovacia

"Suntem cu adevărat entuziasmați și așteptăm cu nerăbdare să concertăm pe tot globul în 2019. Va fi o continuare a aniversării a 40 de ani de Whitesnake.

Sunt atât de onorat și recunoscător că am făcut turnee în această lume incredibilă pe care o împărțim, de mai bine de 40 de ani, sărbătorind și bucurându-se de momente de neuitat cu milioane de oameni, toți cei care s-au alăturat acestei călătorii uimitoare.

Îmi place cu adevărat experiență împărtășită cu voi și pur și simplu îmi iubesc slujba mea și o voi iubi întotdeauna ... Peste patru decenii de distracție reptiliană! Mulțumesc!", a declarat David Coverdale.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Whitesnake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Martini revine la București cu două concerte de Crăciun - PREȚURI BILETE

Mica orchestră de 12 artiști, ce cântă în nu mai puțin de 25 limbi, deschide sezonul de concerte din iarnă...

Închide