Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

"We Are", piesa care i-a adus primul contract cu o casă de discuri lui Ed Sheeran

Deși nu se află pe niciunul dintre albumele de studio ale artistului, piesa "We Are" i-a atras atenția unui reprezentant al casei de discuri Atlantic, care i-a oferit un contract.

Publicat

pe

Ed Sheeran
Ed Sheeran │ FOTO: www.facebook.com

Melodia "We Are" a avut ca inspirație un eveniment mai trist din viața muzicianului - moartea unui prieten apropiat. Aceasta face parte de pe un EP mai vechi, pe care Ed Sheeran l-a lansat în mod independent, înainte să fie cunoscut.

Conform biografiei lui Ed Sheeran, în piesă este vorba de prietenul lui Stuart Dines, care a murit într-o vacanță la ski, în care era împreună cu colegii de școală. Melodia lui Sheeran a fost cântată și la înmormântarea prietenului lui.

Sean Smith, autorul cărții a mai scris despre piesa "We Are":

"Ed a trebuit să se împace cu ideea morții unui om pe care îl vedea în fiecare zi. Așa că a compus o piesă prin care putea să își exprime emoțiile."

Sheeran a mai spus că track-ul i-a adus primul contract important. "We Are" făcea parte din setlistul lui atunci când a cântat într-un pub din Londra, în 2010, iar un reprezentant de la Atlantic Records era în public. Acesta a fost impresionat de talentul artistului și i-a propus să vină la faimoasa casă de discuri.

Primul concert Ed Sheeran din România va avea loc la Arena Națională, pe 3 iulie 2019. Artistul a stabilit un record în ceea ce privește vânzarea biletelor. Mai multe detalii despre prețuri puteți afla de aici.

Am ales 5 hituri, însoțite de poveste, semnate de cel mai romantic roșcat.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 3 iulie 2019

Ed Sheeran

Loc
Arena Națională
PUBLICITATE
Comentează

Trending