Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Vocea României 2018: confruntarea triplă din echipa lui Tudor Chirilă - VIDEO

Ultimul episod al duelurilor de la Vocea României a adus și ultima confruntare triplă, între Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu. Concurentele au impresionat antrenorii, află detalii din articol.
Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu - confruntare în trei la Vocea României 2018

Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu - confruntare în trei la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Tudor Chirilă a fost al doilea antrenor, după Smiley, ce a avut un concurent în plus în echipă. Astfel, în etapa confruntărilor, antrenorul a fost obligat să creeze un moment muzical format din trei concurenți.

Romanița Fricosu, Teodora Stoica, Alexandra Cuza au impresionat antrenorii și publicul cu un cover după piesa lui Elvis Presley, "Hound Dog".

"Multe felicitări, fetelor!" au fost primele vorbe ale lui Tudor. Antrenorul a adăugat că s-a simțit de parcă a fost martorul unor cântărețe profesioniste venite ca invitate în show să cânte.

"Momentul a fost excepțional", a spus Irina.

Andra a vorbit despre cele trei concurente:

"Pe toată piesa mi-a plăcut de Alexandra. Teodora e foarte dulce. Romanița e și cântăreață, și actriță".

Smiley a fost flatat că cele trei se uitau doar la el pe parcursul interpretării. Tot el a fost cel care a considerat că este o pierdere pentru concurs că două vor pleca acasă.

Tudor a ales-o pe Romanița Fricosu, Teodora și Alexandra părăsind competiția.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duelul de la Vocea României care a creat gâlceavă între antrenori - VIDEO

Ultimul episod al Confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 16 noiembrie. Pe lângă momentele muzicale, acesta a...

Închide