Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României 2018: 32 de concurenți se pregătesc de knock-out-uri după ultimele confruntări - VIDEO

Odată cu difuzarea ultimului episod de confruntări s-a întregit lista concurenților pe care îi vom vedea în etapa următoare la Vocea României. Knock-out-urile vor începe vineri, pe 23 noiembrie, de la ora 20:30, și sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20:00.

Publicat

pe

Antrenorii de la Vocea României 2018: Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă
Antrenorii de la Vocea României 2018: Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă │ FOTO: ProTV

În emisiunea Vocea României difuzată pe 16 noiembrie i-am cunoscut pe ultimii 8 concurenții care au depășit duelurile, câștigând sau fiind salvați. Vorbim despre Romanița Fricosu (echipa Tudor), Antinia Simion și Eva Timuș (echipa Irina), Izabela Barbu și Mădălina Coca (echipa Andra), Lina Sanden, Andrei Voicu și Diana Strat (echipa Emiley).

Ultimele șapte cupluri (inclusiv un trio) au luptat cu toate armele vocale din dotare, iar antrenorii au pus foarte mult patos în fiecare moment creat alături de concurenți. Confruntările s-au încheiat cu un show frumos, în care muzica s-a îmbinat cu emoțiile și comentariile celor patru. Au fost reacții neașteptate și păreri diferite despre momente prezentate în ring, Tudor Chirilă plasându-se deseori în opoziție față de cei trei colegi antrenori. Peste 1,4 milioane de telespectatori au urmărit show-ul de la ProTV.

Trioul lui Tudor: Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu

Echipa Tudor a trimis pe scenă un trio exploziv format din trei concurente cu timbre vocale puternice: Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu. Fetele au cântat impecabil, vocile li s-au completat perfect, iar Tudor a fost mândru de evoluția lor. I-a fost foarte greu să aleagă una singură, dar în final a luat decizia să meargă mai departe cu Romanița Fricosu. Citește reacțiile într-un articol dedicat momentului. Melodia a fost "Hound Dog" (1969) din repertoriul lui Elvis Presley.

Echipa Irina a fost reprezentată de patru concurente care au ridicat publicul în picioare cu două momente incredibile: Antinia Simion vs Oana Tabultoc și Eva Timuș vs Maria Andrici. Ele au încântat cu vocile lor și cu atitudinea, Irina a ascultat cu atenție recomandările colegilor ei, a analizat foarte bine reprezentațiile fetelor și a decis să le păstreze în echipa ei pe Antinia și pe Eva.

Reacții neașteptate după confruntările pregătite de Andra

Echipa Andra a generat reacții neașteptate în rândul antrenorilor, care au avut păreri diferite în ceea ce privește performanțele concurentelor din echipa ei. Claudia Popină și Izabela Barbu au oferit un adevărat duel vocal pe cântecul "Cry Baby", pe care Tudor l-a apreciat drept unul forțat care a omorât cumva pasiunea și nu a transmis. S-a iscat o adevărată gâlceavă între el și Andra, dezamăgită de reacția colegului de platou, care i-a demontat construcția artistică.

Cea de-a doua confruntare pusă în scenă de Andra s-a ridicat la cel mai înalt nivel al serii. Mădălina Coca și Diana Strat și-au pus în valoare talentul pe "Sign Of The Times" (Harry Styles). Deciziae antrenoarei a fost extrem de dificilă și luată cu lacrimi în ochi. Chiar dacă Mădălina a fost alegerea finală, n-o pierdem din concurs nici pe Diana, salvată de Smiley.

Echipa Smiley a adus aseară în ring două dueluri originale, pline de energie și entuziasm: Dalina Nemeș vs Lina Sanden și Andrei Voicu vs Claudiu Fălămaș. Concurenta din Norvegia îndrăgostită de țara noastră a părăsit competiția.

Concurenții au primit aplauze și felicitări din partea antrenorilor, însă partea dificilă i-a revenit domnului Smiley, care a fost nevoit să aleagă dintre patru voci foarte bune. Antrenorul a hotărât să meargă mai departe cu Lina și cu Andrei. Singurul duel masculin al serii poate fi urmărit mai jos, în abordarea reggae a piesei "Set Fire To The Rain" (Adele).

Ce audiență a avut ultimul episod de confruntări de la Vocea României 2018

Ultima rundă de confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat 7,4 puncte de rating și 22,6% share pe segmentul publicului comercial (18 și 49 de ani). Următorul post TV clasat pe locul doi a obţinut 5,0 puncte de rating și 15,1% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,4 milioane de telespectatori au urmărit episodul difuzat pe 16 noiembrie 2018.

Componența echipelor de la Vocea României înaintea knock-out-urilor

  • Echipa Tudor: Cristian Alexa, Mihai Meiroș, Lavinia Rusu (salvat de la Smiley), Daria Tănasă, Luciana Răducanu, Alma Boiangiu, Dana Olteanu, Romanița Fricosu
  • Echipa Irina: Dora Gaitanovici, Alexa Dragu, Gabriela Munteanu, Feihong Basigu, Alina Statie, Mara Căptaru (salvată de la Tudor), Antinia Simion, Eva Timuș
  • Echipa Andra: Renate Grad, Sara Chiavegato, Elena Hasna, Silviu Murariu (salvat de la Smiley), Cristina Budeanu, Nicoleta Oancea, Izabela Barbu, Mădălina Coca
  • Echipa Smiley: Vitalie Maciunschi, Geanina Militaru, Letiția Roman, Sorina Bica, Bogdan Ioan, Dalina Nemeș, Andrei Voicu, Diana Strat (salvată de la Andra)

Când începe etapa knock-out-urilor

Vinerea viitoare, Vocea României va intra în următoarea etapă cu cei 32 de concurenți. Knock-out-urile vor fi difuzate pe 24 noiembrie, tot de la de la 20:30, dar și sâmbătă de la 20:00. În această etapă tensiunea va crește semnificativ, iar deciziile antrenorilor vor fi unele extrem de grele.

Comentează

Trending