Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Status Quo - In The Army Now!
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Vocea României 2018: 7 perechi de concurenți au transmis emoție în runda a doua de confruntări - VIDEO

Pe 2 noiembrie, alte șapte duete au adus forță și sensibilitate pe scena de la Vocea României, primind felicitările antrenorilor și aplauze din partea publicului. Află care sunt cei opt care merg mai departe și urmărește înregistrările video.
A doua rundă de confruntări de la Vocea României

A doua rundă de confruntări de la Vocea României

În cea de-a doua rundă de confruntări de la Vocea României 2018, alte șapte cupluri formate din concurenți s-au duelat pe melodiile special alese de antrenori. Am ascultat coveruri după "These Days", "Honky Tonk Women", "Vals", "Need You Now", "Sunday Morning" și "Say Something". Chiar dacă toți și-au dorit să treacă mai departe și au luptat să demonstreze că au calități vocale de excepție, doar opt dintre ei continuă drumul la Vocea României.

Tudor, Irina, Andra și Smiley au cuplat 14 concurenți și le-au ales cele 7 piese pe care au intrat în ring vineri seară. Toți au strălucit și au demonstrat că sunt adevărați artiști, îngreunând semnificativ deciziile. După momente îndelungi de gândire, antrenorii i-au ales pe cei alături de care vor merge mai departe către marele trofeu, iar Andra l-a salvat cel de-al doilea concurent din sezonul 8.

Echipa Tudor a fost reprezentată de două dueluri: Daria Tănasă vs Maria Pop și Origen Todoran vs Luciana Răducanu. Ambele momente au încântat publicul și antrenorii, însă Tudor a fost nevoit să aleagă. Cu Daria și Luciana ne vom revedea în următoarea etapă a show-ului de la ProTV.

Urmărește duelul Daria vs. Maria - These Days:

Urmărește duelul Origen vs Luciana - Honky Tonk Women:

Irina Rimes a adus în ring doi concurenți care au creat un moment plin de emoție și iubire: Gabriela Munteanu și Eduard Malareu. Reprezentația gândită de Irina l-a impresionat pe Smiley, care a invitat-o la vals pe colega lui. Și alegerea Irinei a fost una extrem de dificilă, însă în final a decis să o păstreze în echipa ei pe Gabriela. Află mai multe dintr-un articol dedicat duelului.

Urmărește duelul Gabriela vs Eduard - Vals:

Echipa Andra a adus în ring patru concurenți care au luptat pentru un loc în runda knock-out-urilor: Sara Chiavegato vs Maria Udrea și Elena Hasna vs Mihai Turbatu. Ei au creat două duete formidabile, iar timbrele lor vocale au sunat perfect. Andra s-a gândit foarte bine și în urma reprezentațiilor de pe scenă a pariat pe Sara și pe Elena.

Urmărește duelul Elena vs Mihai - Need You Now:

Pe lângă cei doi, Andra a salvat un concurent, pe Silviu Murariu, perdant într-un duel din echipa Smiley.

Smiley ne-a oferit atât forță, cât și lacrimi, prin cele două confruntări: Mihnea Vîlceanu vs Letiția Roman și Silviu Murariu vs Sorina Bica. Concurenții au impresionat încă o dată antrenorii atât cu interepretarea, cât și cu atitudinea. După ce a analizat foarte bine performanțele, Smiley să continue competiția cu Letiția și Sorina.

Urmărește duelul Mihnea vs Letitia - Sunday Morning:

Urmărește duelul Silviu vs Sorina - Say Something:

Audiența episodului Vocea României din 2 noiembrie

Cea de-a doua rundă de confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.3 puncte de rating și 25.8% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 14.3% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Viitorul episod de confruntări va fi difuzat tot vineri, pe 9 noiembrie, de la 20:30.

Citește mai multe despre AndraGabriela MunteanuIrina RimesLuciana RăducanuSmileyTudor Chirila
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"O explozie de care aveam nevoie" a spus Andra despre un duel al echipei Tudor

Tudor Chirilă a continuat seria duelurilor intense în cel de-al doilea episod al confruntărilor de la Vocea României 2018. Află...

Închide