Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Un videoclip Linkin Park a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube

Un videoclip lansat de Linkin Park în 2007 a depășit de curând pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube. Formația a marcat momentul printr-un mesaj pe Facebook în care li se mulțumește fanilor ce au fost alături de trupă în toți acești ani.

Publicat

pe

Chester Bennington (Linkin Park) │ FOTO: www.picstopin.com

Videoclipul piesei "Numb", lansat de Linkin Park în urmă cu 11 ani, are peste un miliard de vizualizări pe YouTube. Succesul clipului nu este surprinzător, considerând că și melodia s-a bucurat de mare priză la public.

"Numb" a fost cel de-al 3-lea single extras de pe albumul "Meteora" și rămâne până în prezent una dintre cele mai populare piese Linkin Park. Piesa a staționat 12 săptămâni pe prima poziție în topul american Billboard Alternative Songs și 3 săptămâni în Billboard Hot Mainstream Rock Tracks. Single-ul a fost certificat de patru ori cu platină doar în SUA, discul "Meteora" înregistrând și el un uriaș succes comercial. Album a fost certificat de șapte ori cu platină și s-a vândut în peste 27 de milioane de exemplare la nivel internațional.

Trupa a marcat recenta reușită a videoclipului printr-un mesaj pe Facebook:

”Videoclipul nostru pentru piesa ”Numb” tocmai a depășit un miliard de vizionări pe YouTube. Vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat de-a lungul anilor”, a scris formația, adresând mesajul fanilor Linkin Park.

VIDEO: Linkin Park - "Numb"

Unul dintre fanii trupei a realizat și o versiune a capella a piesei ”Numb”, în care vocea puternică a regretatului solist Linkin Park, Chester Bennington, face ca mesajul melodiei să străbată și mai profund.

AUDIO: Linkin Park - "Numb" (a capella)

La mai bine de un an de la moartea lui Chester Bennington, viitorul trupei Linkin Park rămâne incert. Mike Shinoda a vorbit despre acest subiect cu prilejul fiecărui interviu sau discuții cu fanii, fără a putea oferi un răspuns definitiv.

În iunie, aflat la Inside the Studio, Mike a fost din nou întrebat ce se va întâmpla cu Linkin Park. Nici de această dată nu a putut trage, însă, o concluzie.

”Nu știu. Asta e întrebarea de un milion de dolari, nu-i așa? Dar, din păcate, așa cum am mai spus și înainte, nu există un răspuns până în acest moment. Ar fi extraordinar dacă aș ști care este răspunsul. Ar fi totul foarte ușor.”

Trending